- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi derenderya
-
vallahilerle başlar billahilerle devam eder evet çok zor adınıza samimiyetle üzüldüm ama kızınızı düşünüyoırsanız boşanın ve kızınızı hiçbir şekilde göstermeyin o yavruya günah..ne görürse onu yaşayacak..Allah muhafaza o babayla büyürse o illete kesin bulaşacak.seçim sizin 3 gün bağrınıza taş basın 4 gün ağlayın sonra evladınızla çok mutlu olursunuz.İnanın neler yasadigimj yazsam yetmez herkesin ayrı ayrı soruhu var evet ama işin işinden cikilmayacak duruma girdim bende bir çoğunuz gibi ama inanın en çok burda kiler anlar diye tekrar elim satirlara gitti 8 ay önce esimin kokain kullandığını öğrendik ailesiyle birlikte zaten çok tuhaf hareketleri vardı ama bunu yaptığı hiç aklıma gelmezdi önce duyduğumda kesinlikle bosanicam dedim ama ne zormuş bu kararı vermek çocuğum var 3 yaşını geçti hep mücadele veriyorum yanında oluyorum ametem de tedavi görüyor tedavi dediğimde ilaç tedavisi antidepresan uyku ilacı Vs içimiz rahat etsin diye de idrar tahlilleri anlatmak istediğim hep bıraktım diyor ama huyları çok tuhaf size kısaca şunu diyim o dönemlerde kızımın ve benim bilekligim kaybolmuştu o satmış bir sürü borcu saymıyorum bile velasil kelam aradan zaman geçti daha iyi gibi hakkını giyemem mücadele ediyor isi evi değiştirdi ortamdan ayrılmak istedi ama arada yine yalanlar paralar dönüyor hep ortaya çıkarıyorum yalanlarını ama eskiden kalan boralarım var diyor bisekilde inkar ediyor beni üzen olayda bugün yaşandı kızımın diğer kalan tek bilekligide kayboldu artık ne yapacağımı şaşırdım vallahi ben ellemedim diyor daha ne kadar şans vericem qcaba düzelecek mi
vallahilerle başlar billahilerle devam eder evet çok zor adınıza samimiyetle üzüldüm ama kızınızı düşünüyoırsanız boşanın ve kızınızı hiçbir şekilde göstermeyin o yavruya günah..ne görürse onu yaşayacak..Allah muhafaza o babayla büyürse o illete kesin bulaşacak.seçim sizin 3 gün bağrınıza taş basın 4 gün ağlayın sonra evladınızla çok mutlu olursunuz.
bu kararı hızlandıracak kötü ama gerçek bir şeyi söyleyeyim ,eğer eşiniz hala madde kullanıyorsa gün gelecek sizi ve çocuğunuzu satmaya kadar varacak bu iş Allah göstermesin..İşte bu kararı vermek çok zor çok inanın kolay değil
Kızım. İçin o da daha çok pislige bulaşmasın diye en azından vicdanım rahat edene kadar yanında olucam yarın öbürgun kızımın babası bu pislikten öldü diye duysun istemem
bu kararı hızlandıracak kötü ama gerçek bir şeyi söyleyeyim ,eğer eşiniz hala madde kullanıyorsa gün gelecek sizi ve çocuğunuzu satmaya kadar varacak bu iş Allah göstermesin..
ya da şöyle söyleyeyim alışkanlıklarınızı mı seviyorsunuz,madde bağımlısı bulduğunu satan eşinizimi seviyorsunuz yoksa doğurduğunuz evladınızı mı daha çok seviyorsunuz?
sonuç evladım ise durduğunuz her saniye günah.
bu arada size katılıyorum ayrılık kararı hiç kolay değil ama sizin koşullarınızda kolay olması gerek malesef.
hakkınızda hayırlısı olsun.İnanın o boyuta gelmeden tabiki bir dur derim sonuçta aklım fikrim var evden bir eşya alıp gidip satıyorsa zaten artık bir sn durmam onu mu bekliyorusn diyebilirsin belkide ama umut işte çünkü şu an çaba veriyor en azından işi ve evi değiştirdigi için bi süre vermek.istiyorum ona bakalım ne yapabilecek hani bu zıkkımı içip ben bunu yapıyorum satıyorum bana para ver o durumda olan biri değil he olmaz demiyorum ama ya iyiye giderse diye yarın öbürgun cocugumun babası olduğu için bi şans vermek İstiyor biraz zamana mi yaşam diyorum yanlış da düşünüyor olabilirim
Ben bosan ya da bosanma deyip bir vebal almak istemem. İnşallah düzelir. Zor bir donemectesiniz. Rabbim hayırlı kararlar alıp hayırlı bir yol cizmenizi nasip etsin. Bu gece sizin için de dua edeceğim. Rabbim hayatınıza ferahlık, selamet versin.İnanın o boyuta gelmeden tabiki bir dur derim sonuçta aklım fikrim var evden bir eşya alıp gidip satıyorsa zaten artık bir sn durmam onu mu bekliyorusn diyebilirsin belkide ama umut işte çünkü şu an çaba veriyor en azından işi ve evi değiştirdigi için bi süre vermek.istiyorum ona bakalım ne yapabilecek hani bu zıkkımı içip ben bunu yapıyorum satıyorum bana para ver o durumda olan biri değil he olmaz demiyorum ama ya iyiye giderse diye yarın öbürgun cocugumun babası olduğu için bi şans vermek İstiyor biraz zamana mi yaşam diyorum yanlış da düşünüyor olabilirim
Kızınız olmasaydı deneme Şansınız ve Vaktiniz vardı. Ama şimdi yok.Evet herseyi düşünüyorum hele ki kızımı denemem de bu yüzden zaten düzelme şansı var mı Diye yarın öbürgun içim vicdanen rahat olsun istiyorum belkide ardına suginuyirum bunun hala vazgeçemiyorum ne kadar saçma farkındayım işte insanın başına gelmeden bilinmiyor emin olun
Herkes kotumser konusuyor.... madde bagimlisi olan kocaniz deil kardesiniz abiniz olsada mi evi terkedecektiniz nasil bir dusunce bu .... iyi gunde kotu gunde demissiniz ve bir arkadas yazmis bonzai iciodu die o bile birakmamis ve adam kurtulmus tedavi olmak istemedigi halde senin esin mi kurtulamayacak adam tedavi olmayi istiyor ustelik hersey sevgiyle ilgiyle degisir insallah senin esinde degisecek sofirdan baslayacak
Allah'a yönel dua et bol bol inşallah o da bu pislikten kurtulur bu gece duaların kabul olduğu gece. Bende dua ettim size bol bol Allah yardımcınız olsın.Kızım. İçin o da daha çok pislige bulaşmasın diye en azından vicdanım rahat edene kadar yanında olucam yarın öbürgun kızımın babası bu pislikten öldü diye duysun istemem
Herkes kotumser konusuyor.... madde bagimlisi olan kocaniz deil kardesiniz abiniz olsada mi evi terkedecektiniz nasil bir dusunce bu .... iyi gunde kotu gunde demissiniz ve bir arkadas yazmis bonzai iciodu die o bile birakmamis ve adam kurtulmus tedavi olmak istemedigi halde senin esin mi kurtulamayacak adam tedavi olmayi istiyor ustelik hersey sevgiyle ilgiyle degisir insallah senin esinde degisecek sofirdan baslayacak
Kumar madde bağımlılığı bırakılmıyor diye biliyorum.Rabbim müberek günde yardımcıları olsun kimseyi saptırmasın ben çok üzülüyorum böyle durumlarda .Tedaviyi kabul ediyorsa kararlıysa yanında kalın iyice uçuruma sürüklemeyin yok devamsa yıllarınızı heba etmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?