Eşiniz nasıl bir baba??

Kendini sadece oyundan sorumlu memur gibi görmeyip, uykusundan, mamasına, altını değiştirmeden, banyosuna kadar herşeyi ile yakından ilgilenen ve her seferinde bana "bu meleğin gelmesine vesile olduğun için sana teşekkür ederim" diyen bir baba.. Allah başımızdan eksik etmesin...

çocuğuyla çok çok ilgilenen,oyunlar oynayan,öpücüklere boğan şevkatli,sıcacık bi baba...Keşke benimlede o kadar ilgilenseydi...mafoldumben

oğlumu benden hatta kendisinden çok oğlunu seven bi baba. şuan bir geceliğine şehir dışına çıktı onsuz ilk kez bi gece geçiriyoruz ayrılırken benim sadece yanağıma bi öpücük kondu ama oğlumu sanki askere gidiyomuş gibi saatlerce kokladı öptü
bitek altını açamaz onun dışında yemeğini o yedirir o gezdirir kıyafetlerini bile o alır belki çok iyi bir eş olmayabilir ama eşsiz bir baba

oğlumu sonsuz güvenle teslim edebileceğim tek kişidir eşim ...

oğluna çok düşkün, herşeyiyle yakından ilgilenen... ben yokken oğlumuzun herşeyiyle ilgilenen bir baba...

oğlum da babasına çok düşkün ve hayran... aralarındaki oluşan bağ için her zaman şükrediyorum ... nazar değmesin !

çok iyi bir babadır kızıyla olan aşkı ben bazen kuma gibi kalsamda kızıyla oynar ilgilenir çevremizde kimi kendini bilmez okadar ilgilenme çok şımartıyon size ne dicem bir gün ben baba sevgisinden ziyade şiddetle büyüyen biir çocuk olarak ona çok teşekkür ediyorum bana iyi bir eş kızıma süper bir baba olduğun için :1hug::1hug:

bu arada iyi babalar anneleri biraz ihmalmi ediyor ne benimkide öyle kızını gördümü beni unutuyor :umursamaz:

bende bu konuda çok şanslıyım eşim hem çok iyi bir baba hemde çok iyi bir eş oğlumuzun üstüne titrer çok ilgili bir babadır heşeyi ilee ilgilenir gözünden bile sakınır benden çok oğlumuzla ilgilenir

çok merhametli bir babadır. yaz günü çocuk üşüyecek diye korkup uzun kollularla gezdirir, geceleri oğlum uyandığında benden önce eşim koşar odasına. uyutmaya çalışır. uyutamazsa beni çağırır, banyodan sonra oğlumuzu kremler, giydirir, kaka yaptığında bile altını değiştirir, oğluna hiç kıyamaz, herzaman öper koklar, geceleri koyun koyuna uyurlar... bazen diyorum ki acaba ben mi annesiyim eşim mi...

oğlumuza karşı çok düşünceli çok sabırlı çok sevecen çok iyi bi arkadaş gerçekten gözüm arkadan kalmadan emanet edebildiğim tek kişi anneme ve kayınvaldeme bile bu kadar içim rahat emanet edemiyorum ki ikisinin 3er çocuğu var ...doğduğu ilk gün ben korkuyorum kucağıma alamam demişti ama bi kucağına aldı şimdi hiç indirmiyo altını değiştirmek dışında herşeyi yapıyo ama ben olmadığım zaman değiştiriyo oğlum gece gık bile dese hemen uyanır ona hiç kıyamaz ayrı yatamaz bazen gece 12de gelip sabah 7 de gider o sırada eymen uyuyo olur onunla koklaşamaz akşam gelince oğluyla dertleşir oğlum ben seninle dün koklaşamadım öpemedim seni der 1 gün göremeyince üzülür yani iyi bi baba olacağını çok iyi biliyodum ama bu kadar süper bi baba olacağını tahmin edemedim. allahım onu başımızdan eksik etmesin amin..

Henuz bır bebegımız yok, yıne de yazmak ıstedım.

Gozlemledıgım kadarı ıle, ıyı bır baba olacagını dusunuyorum. Bebek, cocuk yas ayırt etmeksızın kucuklerle dıyalogu cok ıyı olan bırıdır esım.

Aylar sonra benı goren yegenım kucagıma aldıgım ıcın aglarken, esımın kucuk bır gel ısaretı ıle kendısını onun kollarına atmıs ve butun sırınlıklerıme ragmen gelmek ıstememıstı bana...

KIsacası ıletısımı gucludur, olası bebegımız ıcın turlu hayaller kurar, hatta bu hayallerden oturu kımı zaman olmayan bebegımızı dahı kıskanırım.

Insallah dogru zamanda, hayırlı bır bebek verır Rabbım... Dıleyen herkese!

Kendini sadece oyundan sorumlu memur gibi görmeyip, uykusundan, mamasına, altını değiştirmeden, banyosuna kadar herşeyi ile yakından ilgilenen ve her seferinde bana "bu meleğin gelmesine vesile olduğun için sana teşekkür ederim" diyen bir baba.. Allah başımızdan eksik etmesin...

bak bu iyiymiş benim eşim tamda oyundan sorumlu memur ama eşini tebrik etmeli onun gibi babalar çok az

kızlarına çok düşkün bir baba ama herşeyleri ile ilgilenir diyemiyeceğim maalesefboshayallersmile
sadece çok sever yedirmesi giydirmesi dersleri hep bana aitkafamçokkarıştı

şimdilik baba adayı eşim...
gözlemlerime göre çok pimpirikli ve kısıtlayıcı olacak...
zaten kız olduğunu öğrendiğindede üzülmüştü... şimdide çok güzel olmaz inşallah deyip duruyor
kaydirigubbakcemile3

Esim isi yüzünden cok yorulur bomba patlasa uyanmaz seklinden coooooook derin bir uykusu vardir ama Kizimizin agrisi olup mirildandiginda - agladiginda havaya firlar hemen ... Gece isten gelmesine ragmen eger beni cok yorgun görüyorsa sen bi kac saat uyu ben seni kaldirirm der ve uyumaz ... Kiziyla hep oyunlar oynar - onu güldürmeye calisir ona göre herzaman gülen bir bebek mutlu bir bebek olacaktir ... Yemegini yedirir - altini degistirir yeri geldiginde ... Birlikte yüzmeye giderler vs .. kisacasi COKKK IYI BIR BABA... Iyiki onunla evlenmisim diyoruM!

Bu kadar beklemıyordum dogum yapıgımda kucagına bile alamıyordu suan 15 aylık oldu kızımız ıkısıde bırbırıne resme aşık ben devre dışı kalıyorum aksam babasının saati gelecegını bilir gibi zil caldıgı an benden once koşar bırbırılerını operler sarılırlar yorgunsa bıle saatlerce oynar hafta sonları toplantılarım oldugunda hiç gözüm arkada kalmadan çıkıp gıdıyorum mukemmel bir eş mukemmel bir baba herseyıyle ılgılenır sabah 6 da gıttıgı halde gece huzursuzsa kalkar onunla oynar oturur en son uyutur işine gıder allah basımızdan eksik etmesinalkisalkisalkis

ben baba sevgisi nedir bilmediği için eşimle oğluşumu öyle sevgi dolu görünce hep içimde buruk bi sevinç uyanıyor..
o harika bi eş harika ötesi bi baba .....
yüce rabbim onu başımızdan eksik etmesin ...
benim en büyük destekçim..

kızına hayrankaydirigubbakcemile3 kızını çok sevenkaydirigubbakcemile3 hatta daha şimdiden onu istemeye gelmesinler döverim diyecek kadar kızına düşkün bir babakaydirigubbakcemile3 kızı için herşeyi yapmaya hazır bir kahraman :lepi:

Back
X