Esiniz nasil giyinmenizi ister?

giyim kuşamıma çok fazla karışmazdı çok derin dekolte giymediğim müddetçe ama eskere gidince değişmişti nolmalde izin verdiği etekleri bile giymeme izin vermiyordu, askerden geldi sonunda ama çok fazla vakit geçiremedik ben de anlayamadım düzelmiş mi yeniden. ama süper mini etek de giydim yanında bişey demedi ama sadece onun yanında giymeme izin veriyor, onun dışında giymemi istemiyor.

Cok dar giyinmemi istemez ( ki bende sevmem )
Diz ustu kesinlikle giymemi istemez
Bide catal bolgesinin belli olmasina (gorunmesine) kesinlikle karsidir. Ki bende sevmem

Yani suan fikirlerimiz uyustugu icin bi sorun yok. Arada bi elbise konusunda oluyor. Tam diz ustu olan elbise begensem elbise hakkinda bahaneler bulur : ))

göğüs dekoltesi,sıfır kollu yasak
dar pantln yasak
topuklu ayakkabı yasak
diz üstü elbise etek yasak
pijamayla dolaşmak gelio bazn içimden

Ben benimkine çok karışıyorsun diyordum yorumları okuyunca aşkımı öpüp başımın üstüne koyasım geldi.. bir tek belimin ve göbeğimin açık olmasına tahammül edemez , baldırlarımda mini etek giydiğimde fena surat yapar hiç sevmez , birde gögüs dekolte sevmez.. aksine bol dökümlü eşofmana bayılırım giydiğimde hiç beğenmez dar pantolonu çok sever ama içi görünmeyecek bunlar haricinde sıkıntı yok. Ben biraz fazla abartı açık giyinirim onuda geriyo bu durum.. askılıymış darmış dizimin üstündeymiş hiç sıkıntı yapmaz.. hele tatil bölgesinde hiiç karışmaz.. ama dediğim gibi gögüs dekolte.. bel ve göbek açık , baldırlarımda bir mini elbise yada mini sort giydiğimde sinirden çıldırıyor

Ben benimkine çok karışıyorsun diyordum yorumları okuyunca aşkımı öpüp başımın üstüne koyasım geldi.. bir tek belimin ve göbeğimin açık olmasına tahammül edemez , baldırlarımda mini etek giydiğimde fena surat yapar hiç sevmez , birde gögüs dekolte sevmez.. aksine bol dökümlü eşofmana bayılırım giydiğimde hiç beğenmez dar pantolonu çok sever ama içi görünmeyecek bunlar haricinde sıkıntı yok. Ben biraz fazla abartı açık giyinirim onuda geriyo bu durum.. askılıymış darmış dizimin üstündeymiş hiç sıkıntı yapmaz.. hele tatil bölgesinde hiiç karışmaz.. ama dediğim gibi gögüs dekolte.. bel ve göbek açık , baldırlarımda bir mini elbise yada mini sort giydiğimde sinirden çıldırıyor

son zamanlarda pek karısmaz oldu cunku acık sacık giyinen biri olmama ragmen her seye bir bahane bulurdu bende "beni hiç tanımayan biri beni senden dinlese zannederki açık sacık giyiniyorum " derdim

dekolte sıfır kol diz üstü etek falan zaten giyen biri değildim buna ragmen kıyafetlerin renklerine falan söz söylerdi "bu çok dikkat cekici bir renk" gibi

o benim kıyafetime birşey soylese bende sen once kendi giyimini düzelt sonra bana bak derdim her seferinde
baktı ki ben tınlamıyorum, ben önce kendi kıyafetine bak falan demeye basladım, sustu daha dogrusu azaldı mızmızlıkları

Son düzenleme:
göğüs dekoltesi aslaaa, es kaza bel görünmicek. çıtçıtlı atlet giydin mi diye de tembihler sık sık. etek, elbise dikkat çektiği için giymemi istemez. bi kere sürpriz yaptım elbiseyle gittim arkasına bile dönüp bakıyor bakan varmı diye bida da giymem aman :) kolsuz giymemi de pek istemez. pantolonda çamaşır izine karşı çok hassastır, hep dikket et der. çok zıtlaştık vakti zamanında, şimdi ona hak veriyorum ve benim giyimim de bu şekilde olmaya başladı zamanla.

ortamina bagli... tatilde hic karismaz mesela turistik bi yerdeysek
ama memleketteysek vay halime.
Gögüs dekoltesine cok takintili, acik giyinmem aslinda ama ona giydiklerim acik gelir.
Ikaz eder sürekli, cekistirir... hic hoslanmiyor
bende dikkat ediyorum artik napayim...onu huzursuz etmek istemem

Bende evli degilim, ama 4 senelik ciddi bir iliskim var. Hic bir zaman giydiklerime karismadi. ilk basta cok sasirmistim cunku soyle bi olay olmustu-kot pantolon almaya gitmistim, bu almis eline mini bi etek askim sunu da denesene cok guzel diyo bir kac defa buna benzer olaylar olunca sordum, beni hic mi kiskanmiyosun diye, o da niye kiskanicam ki, birileri sana bakinca benim hosuma gidiyo, onlar istedigi kadar baksin, sonucta sen benim kolumdasin demisti Ama belki de boyle dusunmesinin sebebi bizim bulgaristanda yasamamiz, her kez daha rahat giyim konusunda.

düğün nişan vs.olmadıkça açık giydirmez mini etek yasak !! sıfır kollu yasak diz üstü etek elbise yasak :)))

ama ben şikayetçi değilim, çünkü sağolsun hiç hevesim kursağımda kalmıyor.. yalnız kaldığımızda veya internette(ayrı şehirdeyiz ) konuşurken istediğim kadar açık giyinebiliyorum. Bende zaten kısa veya dekolteyi ona giyinmek istiyordum..

benim eşim mantıklı açıklama yaptıktan sonra kızmıyorum anlayış gösteriyorum.
özel yerlerin bana özel olmalı ,başka erkeklerin sana baktığım nazarla şehvetle pis bakmasını istemiyorum.dışarda sadece bakımlı temiz ol yeter oranı buranı gösterme kadınlar arasında ve benim yanımda istediğini giyin al diyor mantıkende doğru hak verdim

gögüs ve bacaklarımın dizden yukarısını göstermeyecek kıyafetler giymemi ister bende dikkat ederim giyimime, kıyafet konusunda çok bogmaz beni,uyarır bende uygular, anlayışlı davranırım....

Son düzenleme:
Benimde sevgilim bu konuda çoook hassass ... kısa dar pembe hepsi yasak! zaten artık alıştım da onun istediği gibi giyiniyorum :)

kapalı oldugum için hiçbir sorunumuz çıkmadı şu ana kadar..Giyinişim hoşuna gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…