Esiniz nasil giyinmenizi ister?

Hayret ediyorum nasil hic önemli degilmis gibi kabulleniyoruz erkeklerin üzerimizdeki egemenligini.
Bir erkek, bize yasaklar koydukca bizi cok sevdigini zannediyoruz.
Bak, esim beni kiskaniyor diyebilmek icin, özgürlügümüzden ödünc veriyoruz, oysaki buna dur dememiz lazim, cünkü bunun sinirini bizler bastan belirlemez isek bir gün hic bir özgürlügümüz kalmayacak elimizde.
Ben bu mantigi anlamiyorum, anlamiyorum, anlamiyorum....
Daha dogrusu kabulde etmiyorum....

evli ddeğilim ama sevgilim mini eteği kesinlikle yasakladı elbise yasak dar pantalona kızıo ruj çok kırmızıysa biraz sildirio göz kalemine kızmıo omzum açılırsa veya tşörtün önü açıksı çokk kızıo

Sıfır kol giyme diyen erkeği hiç anlamam ya bu kol kooolll popo mu sanki.Popo ile benzer yeri mi var tövbeeee.Evli olmadan kendine çok karıştıran kızlarda acayip yok sıfır kol giyme dışarı çıkma diye bi psikopatlık mı olur yaa.Ben de şu an böyle bi sorun yok sevgilim brezilyalı evlilik aramızda konuşuluyor. çokta kıskançtır erkek konusunda falan ama kıyafette hiç sorun yok eh göstersin biraz brezilyalı olduğunu

Son düzenleme:
evli değilim ama bi sevgilim var ilk zamanlar kıskançlık yapıyodu ama artık 3 yıl oldu karışmıyo neyi nerde giyeceğimi bildiği için tabi.

Daha Önce Cevap Yazmışmıydım Hatırlamıyorum Ama...
Kendime Yakışanı Bilir İstediğimi Giyinirim..
Eşim Karışmaz..

mini etek giymem yasak hatta etek giymem nerdeyse yasak. Bir tek nasıl olduysa teyzemin oğlunun kına gecesinde kısa etek giydim. Bir de tatile gittiğimiz elbise, kısa şortlar felan giyerim ama burada asla. Makyajda sevmez aslında, makyajsz halimi seviyormuş ama ben yapıyorum ses çıkarmıyor.

evli değiliz ama sevgilim kıyafetime karışmaz.
yani mini etek giymemi istemez onun dışında bugüne kadar hiç şunu bunu giyme demedi. sadece tarz olarak önerilerde bulundu o kadar

eşimin takıntıları yakası açık bluz,mini etek,tayt,kapri pantolon.ha birde beyaz,pembe pantolon falan giymemi istemez.tatildrahatım.gerçi orda da etekli bikini giyiyorum.zaten bende eteksiz olsa rahat edemem.gerçi geçen takmış,çocuğun var artık bikini giymesen diyor.ben şikayetçi değilim bu yasaklardan giyim tarzıma uyuyor.ama çıkarken abartmıştı.o zaman işim zordu.çok kavga ettik.

34 yaşında bir bireyim. Ne giyeceğine kendi karar verebilecek bir yetişkinim yani. Eğer beni rahatsız etmeyecek kısalıkta bir etek, benim sevdiğim dekoltede bir bluz giymemle ilgili eşimin bir fikri varsa onun sorunudur. Ha ama estetik açıdan fikrini alırım, "Bu buna uymuş mu?" "Bunu giyince bacaklarım çok mu kalın görünüyor?" "Bu pantalon nasıl durmuş?" gibi. O da fikrini söyler. Ama açık, kapalı gibi değil de bu renk bunla olmamış bu pantalon kalçalarını geniş göstermiş gibi...

ipleri erkek arkadasımın elıne versem ben mahvolmustum,ısteklerın sonu gelmıyor cunku,tavrımı koydum bır ıkı uzuldu sonra alıstı.

Bugüne kadar babamın, ağabeyimin bile bana karışmasına izin vermedim, değil ki eşim karışacak düşünemiyorum bile. Zaten nerede ne giyeleceğini bilecek konumdayım, başkasının akıl vermesine gerek yok. Çok kızarım ben böyle şeylere
Zaten eşim de Bodrum’da doğup büyümüş, gözü fazlasıyla alışık, ailesinde de gelende mini etekler şortlar, dekolteler giyildiği için bende hiç yadırgamadı, zaten yadırgasa, karışsa en ufak bir imada bunulunsa şu an kendisi benim eşim olmazdı.

sayıyorum ; :86:
diz üstü etek veya elbise
straplez kesim bluz
sırt dekoltesi
tayt
kırmızı renkte herhangi bir kıyafet
askılı veya sıfır kollu bluz
koltukaltını gösteren bluzler
kırmızı renkte ruj
french hariç bütün ojeler
tırnak uzatma

saç boyama
abartılı makyaj

dogaa canım bende tam senin gibi düşünüyorum erkek arkadaşım inşallah eşimde olur birgün=) ben nedense bana nasıl giyinmem konusunda laf söylediğinde çok kızıyorum çünkü ben ailemden terbiyemi aldım nerde ne giyilip giyilmeyeceğini bilecek yaştayım ve bu konuda taviz vermiyorum istiyorsam giyerim istemiyorsam giymem kendime yakıştırdığım sürece sorun yok=)

İlginç olan benim de eşim miniye dekolteye bayılır. Bir düğün nişan veya özel gün için kıyafet baktığımda sürekli eteğimin uzun olduğundan ya da çok kapalı olduğundan sitem eder. Ben de ona uygun kısa kıyafetler giymeye çalışırım. Ama oturup kalkması zor oluyor.

baktım da çoğunlukla herkes kapalı olsun istiyor. ben hiç böylesine rastlamadım. iki ilişkimde de mini etek giymem hoşlarına gidiyordu . yanında taşıdığı kadına hayranlıkla bakılması gururlarını okşuyor kanımca. tercihim de bu benim. giyme herkes sana bakıyor derse demek sende bakıyorsun ki bana bunu söylüyorsun derim. inanın böyle. kişi herkesi kendi gibi bilir çünkü..

nıh nıh benım maniko gömleğinin en üst 2 düğmesini açtımı ben direk tek kaşı kaldırıp o düğme kapansın diye imalı bir bakış atarım,1 düğme neyine yetmiyo
bi terslik var sanırım bu işte:44:

Son düzenleme:
evlenmeden önce aciktim normal seviyede giyinirdim yani ne fzala acik ne fazla kapaliydi evlendim 3 senedir kapailiyim esiminde hosuna gidiyor bende cok memnunum yeni halimden tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…