Esiniz nasil giyinmenizi ister?

Tayt giymemi sevmez tabiki dışarda..çok yakıştığını düşünür ee bacaklarda düzgün olunca haklıda adam:)))
onun dışında çok mini ve sırt dekolte ile günlük dolaşamam dışarıda..ancak birlikte bir yere gittiğimiz zaman giyiyorum..çünkü sırt dekolte t_shırt delisiyim...çokta aşırı karışmaz bakışıyla belli eder zaten rahatsısa ve evden çıkmadan değiştiririm bende rahatsız olmasın diye..
aslına bakarsanız ben t_shırt eşofman altı ikilisine bayılıyorum...ama her zamanda giyilmiyor tabii..

benim eşim yerine göre giyin der . aslında onun demesine gerek yok. ben kendimi zaten rahatsız hissedersem giymem. tatile gidince bikini giyeceksin ama burda kısa etek giymeyeceksin der. çünkü yaşadığımız yer çok kötü. her erkek gibi oda kıskanır ama sizde mesafenizi koyun. sevgiliyken arkadaşımın düğünü için sırtı açık elbise aldı bana. herkes şaşırdı sana bunu aldımı giymene izin verdimi filan diye. ama aynı insan asklı bluz giymemi sokağa çıkmamı istemez. bu tamamen karşılıklı birşey. ne siz ipin ucunu kaçırın nede o sizi sınırlara kalıplara soksun.

demekki benim esim numuneymis :)

Numune değil merak etmeyin:) Benim boyum uzun olduğu için bacaklarda uzun doğal olarak, normal elbise bile kısa gibi duruyor bende. Uzununuda almıyorum açıkcası en uzun elbisem dizimin bir parmak üstündedir. Ne mini ne uzun benimkiler:) O da 1 senedir tanıyor beni 2 aya yakındır sevgiliyiz. Birkaç gün yüz yüze görüşebildik sevgili oldktan sonra. İlk buluşmaya gittiğimde sırt dekolteli t-shirt altına da mini bir şort giymiştim. İkinciye gittiğimde topuklu ayakkabı mini değil ama kısa bir elbise giydim, son buluşmamızda da mini kot bir şort giydim hepsini çok yakıştırır hatta ne güzel olmuşsun der. Bir keresinde yanımızdan geçen biri açık açık süzdü oda durdu adama baktı adam pardon abiii diye gitti. Bende rahatsız mı oldun dedim. Hayır canım yakışan yakışanı giyecek böyle dallamalara prim verme boşver dedi Zaten yalnızca şortlarım mini olduğu için pek dönüp bakan olmuyor. Sonuçta bakan en kapalı şeyi giysemde bakacaaaak, en kısa şeyi giysemde. Hem elalem neler giyiyor yakışmıyor da bana yakışıyor niye giymiyim değil mi ama:)

göğüs çatalıma takıntılı o görünmezse sorun değil dar vs karışmaz hiç .

benim eşimde hiç karışmaz çok şükür beni ilk gördüğünde nasılsa tarzım şuanda da öyle olduğu içindir belkide..

herşeyi anladım kızlar... göğüs dekoltesi,bacaklar,desenli çoraplar. e hadi kırmızı ruju da anladım da kırmızı ojenin nesi var onu anlamadım

herşeyi anladım kızlar... göğüs dekoltesi,bacaklar,desenli çoraplar. e hadi kırmızı ruju da anladım da kırmızı ojenin nesi var onu anlamadım

Tatlim olur mu güzel oluyorsun güzel olunca da dikkat cekiyorsun.. O da dogal olarak korkuyor seni baskalarina kaptiracak diye.. Insan degiliz nasilsa hayvanlar gibi eslerimizi sacma sapan seylerle kiskaniyoruz.. Pes yaa.. Eger bir erkek sizin kiyafetinize, makyajiniza, saciniza vs. karisiyorsa o erkek kendine güveni olmayan erkektir, yaninda özgüveni tam güzel bir bayani tasiyamayacak kadar gücsüzdür ama ona sorsaniz ERKEKtir o güclüdür, kiskanir, kiskandigi kadini erkekligiyle yani gücüyle(!) bu sekilde koruyacagini düsünür...
Sunlara artik sözünüzü gecirmeyi bilin ya, bilmiyorsaniz da ögrenin! Soktayim; kapri, sifir kol, kirmizi oje.. Bunlar ne arkadaslar kafayi mi yedi bu insanlar. Kimse sizi sifir kol giydiniz diye yemez kafasina sokun bunu esinizin, sevgilinizin. Bastan daha cikarken sözünüzü gecirmeyi bilin, sonra evlenince karisabiliyorlar mi bakalim..
Hala kendisine karisilmasindan hosnut olan kadinlar var ne kötü, baslik bile korkunc "esiniz nasil giyinmenizi ister?" Onun istekleri dogrultusunda hareket etmeliyiz tabi, o bizim sahibimiz, kadiniyiz onun, sözünü gecirebilmeli gerekirse dövebilmeli!

Evli değilim ancak bütün sevgililerim hep aşırı kıskanç olmuştur
Geçen trafikte gidiyoruz diğer araçlardakiler bana bakıyorlar önce suratını kapatacağım senin dedi
sonra durdu yok yok o lenslerden bakıyorlar onları çıkaracaksın dedi
bütün sevgililerim
topuklu ayakkabılarıma
özellikle beyaza yakın rujuma
lenslerime
takılarıma
dış kıyafetime karışır..
karıştırtmazsamda kudururlar..
tabiki bende onları baskıya sokuyorum bir modacının sevgilisi kötü giyinmemeli bence
yaz gelince şort giyeceksin kapri giyeceksin yüzücü atleti giyeceksin diyorum yanımda biraz baskıda kalıyorlar ama olsun

Aşkıcımm kıskanç olmadığını söylese de bal gibi kıskanç
Baskı yapmaz, şunu giyemezsin bunu giyemezsin demez asla
ama elbette bazı sınırları aşmamı istemez. Hoş, ben de aşmam
zaten herşeyin bir sınırı var:89:

walla benim sevgilim de kıskanç ama iyi yanı psikopat değil..
zaten öyle alıştıkki birbirimizebirşeyi artık almadan önce sorun olup olmayacağını tahmin edebiliyorum.o yüzden sıkıntı yok

hiç karışmazz
karışılmaya gelemem zaten karışsa da dinlemezdim sanırım

Sevgilim kapalı giyinmemi ister pantolon giymemi istemez dar diye etek giy der tabi etek olunca uzun giycemi düşünüyo ama kısa giyerim Kısa kollu bile giymemi istemez ama giyiyorum dinlemiyorum

7 senelik bir ilişkiden sonra nişanlandım.kıyafaet konusunda hiç eleştiri almadım sevgilimden.herkes olduğugibi kabullenilmeli..

Giyim yüzünden sıkıntı yaşadığımız olmuyor çok fazla zaten abartılcak derecede asla giymem herşeyin yeri yordamı vardır

benim sevgilim olcak kişi saçlarımı sarıya boyamama,kırmızı ruj ve kırmızı oje sürmeme karışırsa çok üzülürüm yani
umarım öyle olmaz

nerde neyi nasıl giyineceğimi bilirim.. o da bunu beğenir.. yakışacağını düşündüğü ekstra şeyleri de belirtir,bende bunu kulak ardı etmem.. aklımın bi kenarında durur hep.. bana yetişemiyor neyse ki..herşeyii biliyor yaa herşeyii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…