esiniz ne sıklıkla disarda?

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
kızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde

hergun sıkıntı olur.. sizde kendinize saat besden sonra bir hobi bulun spora gidin onun gelicegi saatte gelin belki anlar

Bence gayet ideal yaptigi siz calisiyor musunuz ,
Calisiyorsaniz evle ilgili is bolumu yapin ,
Sizde kendinize bir etkinlik bulun ,

asiri sosyal yavvv.benim esim ayda yilda bi bana sorarak gider arkadasinin yanina oda yarim saat zor durur .bunun disinda bensiz sosyallesmez . acaba bastan o ipi cokmu serbest birakmissiniz.elbette iki kisinin kendine ayriacagi ozel zamanlar olacak her an yanyana olmak bayabilir ama sizin ki fazla geldi.evinde istedigi ruhu bulamiyormu acaba.konussmayi deneseniz

Ben olsam hoşuma giderdi böyle etkinlik yapması.
Biliyorsun nereye gittiğini,enerjisini oraya harcıyor,gece barlara gitmiyor.
Böyle surat asarak adamı kendinden soğutursun çünkü kötü bir şey yapmıyor.
ama hergun olmasi kizdiriyor yoksa cok takilmzdm bn ama

asiri sosyal yavvv.benim esim ayda yilda bi bana sorarak gider arkadasinin yanina oda yarim saat zor durur .bunun disinda bensiz sosyallesmez . acaba bastan o ipi cokmu serbest birakmissiniz.elbette iki kisinin kendine ayriacagi ozel zamanlar olacak her an yanyana olmak bayabilir ama sizin ki fazla geldi.evinde istedigi ruhu bulamiyormu acaba.konussmayi deneseniz
ayy ne guzel keske benimkide evde dursa bende sevmem evi ama bebekler var sonucta.bekarkende oyleymis ark cevresi cok surekli birileri ariyor

ama hergun olmasi kizdiriyor yoksa cok takilmzdm bn ama
Benimki gibi pazarlama işi yapsaydı napacaktın?10 günde bir görüyorsam şükrediyorum.
Eşin her gün belli saatte evine geliyor.
Çalışma saati akşam 10a kadar olanlar var onlar ne yapsın?
Yanlışını yakalarsan canına oku o ayrı.Ama sadece sosyalleşmek istiyorsa bırak evine daha huzurlu dönsün,dırdır etmeyen bir karısı olduğu için şanslı hissetsin ve seni daha çok sevsin.

Hiç gitmiyor. Benim de çocuklarım küçük. 1 saat gitse laf ederim. İkisini tek başıma bakmak için doğurmadım. Kucuk olmasalar ikimiz de ayrı takilabilirdik, sakınca yoktu. Ama bu şekilde olmaz.

Benim eşim asosyal, mecbur degilse hicbir yere gitmez. Ama ben çok gezerim, calisiyorken her aksam arkadaslarimla bir kahve icip muhabbet etmeden eve gecmezdim, su an issizim, cocuk da var, aksama kadar takildigim yetmiyor, aksam da cocugu ona birakip çıkıyorum biryerlere. Size ayirdigi vakitten calmiyorsa sıkıntı yok bence :)

Beyefendi biraz bekar takılıyor gibi geldi. İnsan her gece 2 bebeğini ve karısını bırakıp oyun oynamaya gider mi? Bence bu güzel bir şey değil.

Benimki gibi pazarlama işi yapsaydı napacaktın?10 günde bir görüyorsam şükrediyorum.
Eşin her gün belli saatte evine geliyor.
Çalışma saati akşam 10a kadar olanlar var onlar ne yapsın?
Yanlışını yakalarsan canına oku o ayrı.Ama sadece sosyalleşmek istiyorsa bırak evine daha huzurlu dönsün,dırdır etmeyen bir karısı olduğu için şanslı hissetsin ve seni daha çok sevsin.
allah sabir veran szede.). kadinlarda izliyor voleybol macini falan hatta ayni takmda oynuyorlar.

Back
X