esiniz ne sıklıkla disarda?

Oooo sakin ol ! Ne bu atar.
Ben bayanin esine bencil dedim.
Cunku iki cocukla kadini yalniz biraktigi icin.
Bende evliyim ve bir kizim var.
Ikimizde istedgimiz zaman disari cikabiliriz. Ama bu siklikta ben asla musade etmezdim.
Esim de gitmezdi zaten.
Biz kari koca beraber gezip zevk alanlardaniz oyuzden bu arkadasin esi bana bencil geldi.
Hıımmm peki ozaman ben yanlış anlamışım pardon ;)

Biraz aşırı sanki senin eşinin ki. benim eşim yılda en fazla 3-4 kere samimi olduğu benim de tanidigim arkadaslariyla bana sorarak görüşür. ben karımla gezmeyi seviyorum der hep

Benim eşim de gider . :KK52:
Halı saha maci var her hafta. Ayda bir yemegi var ama iki grup. 15 güne bir denk geliyor.
Derbi macları arkadaşlarıyla dısarıda izler. Hafta sonları arkadaşlarıyla dağa kaymaya gider. Bazen is yerinde cig köfte, güveç vs yapar yerler
Yazın pikniklere, triking , mantar toplama, balık tutma aklınıza ne gelirse.:sinirli:
Ben mi gamsızım:sopa: eve gelince göstericem ona

Siz neler yapiyorsunuz?

ucretsiz izindeim bebegim var 2 aylik.bn cocuk bakiyorum o geziyor
2 yaşındaki çocuğunuzu da alsın yanına öyle gitsin. Siz de küçükle kalır biraz dinlenirsiniz. Bebeğim 6 aylık. Eşim 1 tam gün çalışır 3 gün evde. Ümüğünü sıkarım öyle gezme yok. Ben bakıyorsam o da bakacak. Taviz vermeyin

Kocam en son kına gecemizden bi gün önce arkadaşıyla sinemaya gitmişti. Neyse ki biz beraber vakit geçirmeyi seviyoruz.

1-çocuklar sana baba demeyecek hatırlamayacak seni çocukların büyümesini kaçırıyorsun.büyüdükçe seni iplemicekler baba yerine koymayacaklar de onlar azaman ayırmadığın için onlardan saygı sevgi bekleme de.(bu faaliyetlerini kes deme azalt de .kes demen anında sigarayı kes demek gibi olur sanki imkansız bir şey istiyor durumuna düşersin.)
2-ortak tüm gün geçireceğiniz faaliyetler yapın.bende kafe kafe gezeyim de çocukları bırakıp herkes kendi amelini körlesin de. çocuklar kim ona bakarsa ilgilenirse onunla ilgilenir de gelecekten endişe etsin evlatları ile ilgilenmeyince başına gelecekleri kazı kafasına.çünkü böyle devam ederse eşin çocukları da aynısını birebir ona yaparlar onu artık gibi görürler.
benimde eşim kudurmuş gibi kahveye maça gider.ben azalt desemde işe yaramadı çocuğum yok henüz.ama onun bu haline güvenmesem de bir çocuk yapmayı düşünüyorum. biraz kendime yapmış gibi olsam da.yaşımda geçmekte.kayın pederle görüşmediğimizden beri eskisine göre daha iyi benim dememle ilgisi olmayarak havanın soğuğundan kahvecide karnını doyurmaktan para vermeye bıktığından belli saat sonra geliyor.bende çalışıyorum o evde mi durmuyo bende anamdayım.keyfime bakmaya çalışıyorum baştan zor oldu ama alıştım. umursadıkça ancak kendi kendine deliriyor insan.

2 yaşındaki çocuğunuzu da alsın yanına öyle gitsin. Siz de küçükle kalır biraz dinlenirsiniz. Bebeğim 6 aylık. Eşim 1 tam gün çalışır 3 gün evde. Ümüğünü sıkarım öyle gezme yok. Ben bakıyorsam o da bakacak. Taviz vermeyin
Ahahahah istemsizce güldüm.Aynen katılıyorum söylediklerine bu arada.

her gün olması saçma. ama haftada bir iki günse normal. bence sen de bi çevre edin sen de dışarı çık.

1-çocuklar sana baba demeyecek hatırlamayacak seni çocukların büyümesini kaçırıyorsun.büyüdükçe seni iplemicekler baba yerine koymayacaklar de onlar azaman ayırmadığın için onlardan saygı sevgi bekleme de.(bu faaliyetlerini kes deme azalt de .kes demen anında sigarayı kes demek gibi olur sanki imkansız bir şey istiyor durumuna düşersin.)
2-ortak tüm gün geçireceğiniz faaliyetler yapın.bende kafe kafe gezeyim de çocukları bırakıp herkes kendi amelini körlesin de. çocuklar kim ona bakarsa ilgilenirse onunla ilgilenir de gelecekten endişe etsin evlatları ile ilgilenmeyince başına gelecekleri kazı kafasına.çünkü böyle devam ederse eşin çocukları da aynısını birebir ona yaparlar onu artık gibi görürler.
benimde eşim kudurmuş gibi kahveye maça gider.ben azalt desemde işe yaramadı çocuğum yok henüz.ama onun bu haline güvenmesem de bir çocuk yapmayı düşünüyorum. biraz kendime yapmış gibi olsam da.yaşımda geçmekte.kayın pederle görüşmediğimizden beri eskisine göre daha iyi benim dememle ilgisi olmayarak havanın soğuğundan kahvecide karnını doyurmaktan para vermeye bıktığından belli saat sonra geliyor.bende çalışıyorum o evde mi durmuyo bende anamdayım.keyfime bakmaya çalışıyorum baştan zor oldu ama alıştım. umursadıkça ancak kendi kendine deliriyor insan.

kızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
eşim bensiz dısarı cıkmaz
çok nadir senede bir iki kere iş yemeği eğitimi falan olur o zaman dsarıda olur

Haftanın 3 4 günü dışarıda adam. 2 3 gün de ben dışardayım. :D Cafede karşılaşıp selamlaştığımız oluyor arada. :D

Sadece cmt çıkıp anca 3 4 saat durup gelir. Akşamları beraber gideriz ev oturmalarina. Onceleri haftasonu tatillerinde 2 gun de çıkardı 1 e düşürdük itiraz da etmedi. Ben tum hafta sıkılıyorum bi gun de beraber sikilalim dedim :KK53: Zaten hafta ici aksama kadar çalışıyor pazar gunleri de beraber dinleniyoruz, temizligi aksattiysam beraber yapıyoruz vs

Back
X