Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıımmm peki ozaman ben yanlış anlamışım pardonOooo sakin ol ! Ne bu atar.
Ben bayanin esine bencil dedim.
Cunku iki cocukla kadini yalniz biraktigi icin.
Bende evliyim ve bir kizim var.
Ikimizde istedgimiz zaman disari cikabiliriz. Ama bu siklikta ben asla musade etmezdim.
Esim de gitmezdi zaten.
Biz kari koca beraber gezip zevk alanlardaniz oyuzden bu arkadasin esi bana bencil geldi.
Benim eşim de gider .
Halı saha maci var her hafta. Ayda bir yemegi var ama iki grup. 15 güne bir denk geliyor.
Derbi macları arkadaşlarıyla dısarıda izler. Hafta sonları arkadaşlarıyla dağa kaymaya gider. Bazen is yerinde cig köfte, güveç vs yapar yerler
Yazın pikniklere, triking , mantar toplama, balık tutma aklınıza ne gelirse.
Ben mi gamsızımeve gelince göstericem ona
2 yaşındaki çocuğunuzu da alsın yanına öyle gitsin. Siz de küçükle kalır biraz dinlenirsiniz. Bebeğim 6 aylık. Eşim 1 tam gün çalışır 3 gün evde. Ümüğünü sıkarım öyle gezme yok. Ben bakıyorsam o da bakacak. Taviz vermeyinucretsiz izindeim bebegim var 2 aylik.bn cocuk bakiyorum o geziyor
evde küçük çocuk çocuklar varken zor tabi haklısınız2 yasinda ve 2 aylik cocuklarim var yoksa daha fazlasini yapardm .(
Ahahahah istemsizce güldüm.Aynen katılıyorum söylediklerine bu arada.2 yaşındaki çocuğunuzu da alsın yanına öyle gitsin. Siz de küçükle kalır biraz dinlenirsiniz. Bebeğim 6 aylık. Eşim 1 tam gün çalışır 3 gün evde. Ümüğünü sıkarım öyle gezme yok. Ben bakıyorsam o da bakacak. Taviz vermeyin
eşim bensiz dısarı cıkmazkızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
Ben mi evde 4 çocuk bakıyorum.Siz neler yapiyorsunuz?
hahhh .))).supersinizHaftanın 3 4 günü dışarıda adam. 2 3 gün de ben dışardayım.Cafede karşılaşıp selamlaştığımız oluyor arada.
![]()