esiniz ne sıklıkla disarda?

Ben mi evde 4 çocuk bakıyorum.:anne:
Bu arada :KK9:
İyi bari kocalarınızı koymayın dısarı. Kocam da dışarı çıkacak arkadaş bulamasın:deli::deli:

Dışarı koymadığım için evde durmuyor. "Biseyleri birlikte yapmicaksak biz niye evlendik?" Der (bu soru önemli) kendisi ve işin suyunu cikarip sanayiye bile birlikte gideriz gereksizce ama olsun.
Not: Birlikte yaptigimiz tek seyin cocuk olmasini istemezdim. :D

Dışarı koymadığım için evde durmuyor. "Biseyleri birlikte yapmicaksak biz niye evlendik?" Der (bu soru önemli) kendisi ve işin suyunu cikarip sanayiye bile birlikte gideriz gereksizce ama olsun.
Not: Birlikte yaptigimiz tek seyin cocuk olmasini istemezdim. :KK70:
Maşallah size:nazar:
Tabi ki tek yaptığımız şey çocuk degil:olamaz:
Daha önceki mesajlarımda belirttim. Benin eşim yarım gün çalışıyor. O da dört gün. :KK39:
Ve gezmeyi çok seviyor. Çocuklarda ona benzedi. Uzun yolculuklar gezmeler çıtları çıkmaz.
Hep birlikte gezeriz. Yazin iki ay hiç evde durmayız
Ben de gezerim çocuklarla ama bünyem onun hızına yetisemiyor. Çevresi çok fazla ve öyle mutlu oluyor.
Çocuklara bakar sen de git der ama benim kocamdan başka arkadaşım yok. Olanlarında vakti yok.:KK51: ya da sadece kocalarıyla geziyorlar:ıslık::ıslık::ıslık:

Bensiz hic cikmiyor :KK49: haftada toplasan bi saat belki. Oda markete fln

Ne güzel , sosyal bir insan olması. Benimki işten eve evden işe. Bensiz hiç bişi yapmaz.
Tam tersi ben tek başıma, maça sinemaya vs giderim. O evde takılır.
Herkesin kendine ait zamanı ve aktivitesi olmalı bence.

dua et adam eğlenmeye vakit buluyor benim eşim saat 8 e kadar çalışıyor eve geliyor kafasını yastıktan kaldıracak hali olmuyor.....sende kendine bi uğraş bul olsun gitsin ....allah başka dert vermesin

dua et adam eğlenmeye vakit buluyor benim eşim saat 8 e kadar çalışıyor eve geliyor kafasını yastıktan kaldıracak hali olmuyor.....sende kendine bi uğraş bul olsun gitsin ....allah başka dert vermesin
bebekler olmasa kendi dert ederdi bunu ama bebekler var.). sizinkide kotu hep yorgun gelse ben onada kizardm hrlde .)

kızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde

benim ki haftada 2 gün çıkıyor ama yine de kızıyorum :sinirli:

kızlar esim isyerinden 5 de cikiyor.ama hergun voleybol,futbol,arkadaslar falan gunde 3 saat disarda oluyor ben kiziyorum surat yapiyorum huzursuz oluyor ama gidiyor(isyeri takimlari voleybol vs.).ama oynamicam desin yazilmasn. benim kizmam normal degilmi sizce sizin tepkiniz ne olurdu hergun surat yapmaya basladim aliskanlik oldu sayesinde
sana vakit ayırmıyorsa surat yapman normal

Back
X