Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki gidilebilirMerhaba,
İş dolayısıyla eşiniz gelemiyorsa,
Ama size uyuyorsa,
Eşiniz olmadan kardeşleriniz ve eşleriyle bir kaç gün tatile gidermisiniz ?
Evlyim ve ben de bol keseden atıyorum,zevkle giderim,o fırsatı kaçırmamGiderim ama evli degilim. Bol keseden atiyorum.![]()
Kocisim olmadan asla.Evlyim ve ben de bol keseden atıyorum,zevkle giderim,o fırsatı kaçırmam![]()
Giderim ama evli degilim. Bol keseden atiyorum.![]()
Tabiki gidilebilir
Giderim ..
Giderim
Evet gidiyorum da ne var ki bunda :)
Evlyim ve ben de bol keseden atıyorum,zevkle giderim,o fırsatı kaçırmam![]()
Merhaba,
Ama size uyuyorsa,
Kocişsiz de olurKocisim olmadan asla.![]()
Tartışma orta yolu bulun .. yorulduğunu , bunaldığını , biraz değişiklik istediğini falan söyle ..Bana görede sorun yok ama eşimle tartıştık bu sebepten,
Acaba benmi yanlışım diye merak ettim.
MerhabaMerhaba,
Ama size uyuyorsa,
Niye,sizsiz korkuyor mu:)Bana görede sorun yok ama eşimle tartıştık bu sebepten,
Hayir diyorlar ya . Bekara bosanmak kolay, bekara tatile gitmek kolay... O bakimdan seettim.Bana görede sorun yok ama eşimle tartıştık bu sebepten,
Ben İzini özel olarak almadım,ben calismazken cok yaptim oyle,esimle ayri ailemle ayri ayri bir suru tatilcik yaptim.
ama calisirken izin hakkimi esime saklarim, ona uygun degilse ben de iznimi ertelerim.
Niye,sizsiz korkuyor mu:)
Yok ya,mantık çerçevesinde herşey,süzülmeye gerek yok,evlenince ne oluyormuş,iki kişiyi bir potada mı eritiyorlarHayir diyorlar ya . Bekara bosanmak kolay, bekara tatile gitmek kolay... O bakimdan seettim.![]()
Hayir diyorlar ya . Bekara bosanmak kolay, bekara tatile gitmek kolay... O bakimdan seettim.![]()
Yok ya,mantık çerçevesinde herşey,süzülmeye gerek yok,evlenince ne oluyormuş,iki kişiyi bir potada mı eritiyorlar![]()