eşiniz saçlarınızı hiç taradımı kızlar.

nila16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
233
0
96
İzmir
ben çok istemişimdir eşimin saçlarımı taramasını bazen flimlerde görürüm ve çok hoşuma gider.ama malesef hiç olmadı olamadı ya sizin.:uhm:

karabiberim canım kocam elleriyle tarar........
of ki offffffff ...........
çok ama çokkkkkkkkk hoşuma gider...........
kedi gibim olurum bende.........
:asigim::asigim::asigim:

karabiberim canım kocam elleriyle tarar........
of ki offffffff ...........
çok ama çokkkkkkkkk hoşuma gider...........
kedi gibim olurum bende.........
:asigim::asigim::asigim:

bende istiyommmmmmmsenağlamaama taramıyo offf bak çok kıskandım:1hug:.ne mutlu sana.a.s.

ben çok istemişimdir eşimin saçlarımı taramasını bazen flimlerde görürüm ve çok hoşuma gider.ama malesef hiç olmadı olamadı ya sizin.:uhm:
nilacım sende söle....hoşlandığını bilsin....bak dedim.keyfini çıkartıyorum:1hug:
tabi yorgun olmadığı zamanlarda...:roflol:

doğru kimisi çok hoşlanır saçıyla oynanmasından...bende bir okadar gıcık olurum....2 yıllık evliyim bir kez taradı işte...hatta yıkadı kuruladı giydirdi ve uyuttu......saç tarama hariç gerisi güzeldiii:))))))

benim kocacim da yapti biraz meyilli olsam yapmasina yine yapar ama ben hic hoslanmam hatta gicik olurum

taradı ,şekil verdi ,topladı ,ördü herbişeyi yaptı allah için:dance:
bide eskiden ben onunkileri örer toplardım çok güzeldi saçları çok :asigim:Şeniz
kestirmek zorunda kaldı iş icabısenağlama

Herzaman değilde aradabir tarar.
Ama canımı acıtmamak istercesine tarar ki o saçlarım asla açılmaz. Benimde canım sıkılır.
Alışık değil saçlarım benim kibarlığa.

hayır hiç taramadı ama benden önceki rus sevgilisinin saçını değil taramak kendi elleriyle boyamış bilesenağlamasenağlama:mymeka::mymeka:

oo benım her dustan sonra o tarar ben saclarımla oynanmasını cokseverım her gece saclarımla oynyarak uyutur bebım sagolsun canım benım bazen hemen uyumazyınca bu sacla oynama ısını kım ıcat etdıyse dıye konusur ama her an da ellerı saclarımdadır.........

Merhaba. Ben Bu Sitede Yeniyim... Eşim Saçlarimi Taramaz Ama Yikadiğim Zaman Kurutmama Yardimci Olur çünkü Kurutmadiğim Zaman Bademciklerim Aziyo Ve Hem Ben Hem O çekiyoruz...

çok taramıştır..özellikle banyodan çıkınca saçlarımı kurutur fön çekmeme bile yardım eder canım kocişim:asigim::asigim:

evet tarar. Çok hoşuma gider. Gerçi bazen saçlarim birbirine dolanmiş oluyor ozaman çok canımı acitiyor ama yinede çok hoşuma gidiyor

ben kocamda saçlarmı tarar kurutur hatta ben ıslak saçla uyurum o uyandırır kendi kurular asla ıslak saçla yatırmaz beniiiiii:asigim:

Back
X