Eşiniz/sevgiliniz ana kuzusu mu?

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
merak ediyorum kızlar evli olanlar ablalarım özellikle sorum size erkek doğrunun farkına ne zaman varır annenin yanlışlarını ne zaman anlar?

Beım bır erkek arkadasım vardı esımden once 4 sene cıkmıstık.Cocuk ana kuzusuydu.Evlılık hayallerı kurarken arada laf sokusturup anneme de bakarsın dımı derdı.Ama bundan sureklı bahsederdı.Ikı defa ayrıldık barıstık.Sonra ogrendıkı benle ogrendıgı yalan seylerın hepsını annesı uydurmus ve bızı ayırmak ıcın yapmıs bunları.Kendısı kacalım burdan evlenelım dedı.Barısıp yenıden kaynana ıle bır arada olmaktansa vazgecerım daha ıyı ayol

nasıl yani...
erkeğin annesinin davranışları yanlış anladığım kadarıyla...
bu durumda doğru eşinin ya da sevgilisinin dolayısıyla hayatındaki kadının davranışları oluyor...
peki bu adam ille annesi ya da kadınının doğrularıyla mı hareket etmek durumunda...
kendi doğrularının biçimlendirememiş mi bu yaşına kadar...

ana kuzusu bir erkek hiç bi zaman değişmez ve annesi ne derse dogrudur onun için.. eşim oyle değil Allaha sukur :) ama gorumcemın kocasından bılıyorum ..fenaa bi durum yani.
son olarak benım erkek kardesımde tam bir ana kuzusudue dıyorum bazen gelecek gelın yandı :)) kardesım işi dolasısıyla il dısında calısıyor (7saatlık yol farkı biyerde) eve gelsın ilk işi yatakodasına girer ve annemın tarafında uıyumaktır saatlerce hemde..

biraz zor değişir bence yani annesine o kadar bağlıysa hatalarını görmesi uzun zaman alır hatta

belki görmez bile :( bunu ya gözüne göstermek gerekir tabi zor bi iş yada öyle kabullenmek:

Çok zor isterse ana kuzusu olmasın kimse kolay kolay annesine kıyamaz.
En güzel örnek biziz.Babaannem hatalı olsa ve babam bunu bilse bile anneme sen hatalısın der.
Tabi yanlızken iş değişir.O yüzden geleceğe dair her türlü şeye alışık olmak gerekir.
Yinede her erkek böyle davransa bazı şeyler daha katlanılabilir olurdu.
Haksız olduğunu bile bile eşinin üzerine giden ve hiç bir şey olmamış sanki annesi melekmiş gibi davranan o kadar çok insan var ki.Hatayı görmek yeterli değil.Bazı şeyleri yaşayıp görmüş olmak önemli.

hiç ana kuzusu değil, annesini çok sever ama , o da bana takılır sen ana kuzususun diye. naniknanik naniknanik naniknanik

anne kuzusu, baba kuzusu,abi kuzusu,bilimum akrabalarının tanıdıklarının kuzusu.benim için ne oluyor o zaman tabiki kurt.

:jeyyar: aynen katılıyorum herkese kuzu & mülayim bana gelince canavar ( kurabiye olanı değil ama tam tekmil canavar )Çok üzgünüm çoook

hıc sevmem anasının agznın ıcıne bakan ana kuzusu erkeklerı
evlenmesınler o zaman o kadar kıymetlı degerlı ıse anaları
hiç bı zaman degısmez boyle erkekler komsudan bılıyorum

annesı ye derse yer ıc derse ıçer karını dov derse dover [
bız ona aramızda lakap taktık sey agızlı dıyoruz naniknanik anlayan anlamıstır
herkes dalga gecıyo arkasından karekterıszılıgı ıle:roflol:

Annesine duskundur tabiki duskun olacak cnm o yasa kdr bakmis buyutmus.. Ama herseydede annesinin sozune bakan biri deildir kendi dogru ve yanlsilari olmali insanin..

benim sevgilim annesine çook düşkün... daha doğrusu annelik mertebesine acayip önem verir.. benim de anneme hep ilgi göstermemi bekler. üzme anneni sakın duymicam der.. benim anneme de çok saygılıdır çok sever sayar.. ama annesine karşı hiç bir zaman sen ne dersen doğrudur gözüyle bakmaz tam tersi annesi sevgilimin sözlerine fikirlerine çok önem verir.. her seyde oğluna danışır kadın... sevgilimin bir davranışını çok takdir etmiştim bi keresinde sevgilimle aramda bir tartışma yaşamıştık annesi de arkamdan sevgilimin kuzenine sinir anında burcu da hata falan filan demiş sevgilimin kuzeni de bunu bana anlattı.. sevgilim de duydu.. çok kızdı konuşmam lazım annemle seninle bir problemi varsa yüzüne söylicek arkandan konuşamaz hayatta sevmem böyle şeyleri kuzenime neden seni şikayet eder gibi konuşmuş diye baya sinirlenmişti ama ben çok ısrar ettim annen o sıra sinirliymiş canım sakın kızma ona benim yüzümden asla annenle tartısma dedim.. tamam dedi söz verdi ama sonra konustum cnm sakin bi şekilde hatta konuyu annem açtı ben de tatlılıkla anlattım bak anne burcuyu şikayet eder gibi kuzenimle konusmussun ama burcu duydu ve çok üzüldü bir daha burcunun bi davranısı sana ters gelirse araya kimseyi sokmadan direk al karsına burcuyla konuş burcuyla hallet demiş.. çok üzülmüş kadın da.. tamam oğlum haklısın falan demiş.. bi problemimiz yok kadınla kadın da zaten bi sinir anında ya burcu da bu şekilde davranmıcaktı çok yanlış demiş kötü bişey dememiş... ama sevgilim dedikodudan asla hoşlanmaz birinin arkasından konusulmasını sevmez bunu yapan annesi bile olsa uyarır... yani annesi ne yapsa doğrudur demek başkaa annesine düşkün olması sevmesi sayması çok başka.. önemli olan erkeğin kendi doğrularının olması ve bazı durumlarda haklıysanız sizin yanınızda olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…