- Konu Sahibi idealist_m35
-
anne kuzusu adam hiç çekimezbizimki de anakuzusuydu sonumuzu ne olacağını biliyordum o sebeble bu konuyu açmıştım şimdi 2 aydır ayrıyız bitti dedi annem istemiyo dedi cehennemin dibine kadar yolun var...
Benim nişanlımda ana kuzusu... Offf yaaa ne zor iş bu ana kuzuları ile uğraşmak... Önce anne geliyor anne ne derse o yapılıyor...
Ama alışacak önce eşin gelmesine değil mi :)))
sevgili arkadaşım benim oğlan bu yaz nişanlandı , ana kuzusuydu nişanlısı ile ilgili tek olumsuz cümle kuramıyorum .ömrümü verdiğim oğluma .düşman gibi bakıyor . 42 yaşındayım , oğlum sanırım senin kadar ama bir ata sözü var anaya yar olmayan kimseye yar olmaz . kızma bence ölç tart .kararını sonra ver .bu arada kıskanç kaynana modunda değilim ve hiç olamamdamerak ediyorum kızlar evli olanlar ablalarım özellikle sorum size erkek doğrunun farkına ne zaman varır annenin yanlışlarını ne zaman anlar?
sevgili arkadaşım benim oğlan bu yaz nişanlandı , ana kuzusuydu nişanlısı ile ilgili tek olumsuz cümle kuramıyorum .ömrümü verdiğim oğluma .düşman gibi bakıyor . 42 yaşındayım , oğlum sanırım senin kadar ama bir ata sözü var anaya yar olmayan kimseye yar olmaz . kızma bence ölç tart .kararını sonra ver .bu arada kıskanç kaynana modunda değilim ve hiç olamamda
benim sevgilim annesine çook düşkün... daha doğrusu annelik mertebesine acayip önem verir.. benim de anneme hep ilgi göstermemi bekler. üzme anneni sakın duymicam der.. benim anneme de çok saygılıdır çok sever sayar.. ama annesine karşı hiç bir zaman sen ne dersen doğrudur gözüyle bakmaz tam tersi annesi sevgilimin sözlerine fikirlerine çok önem verir.. her seyde oğluna danışır kadın... sevgilimin bir davranışını çok takdir etmiştim bi keresinde sevgilimle aramda bir tartışma yaşamıştık annesi de arkamdan sevgilimin kuzenine sinir anında burcu da hata falan filan demiş sevgilimin kuzeni de bunu bana anlattı.. sevgilim de duydu.. çok kızdı konuşmam lazım annemle seninle bir problemi varsa yüzüne söylicek arkandan konuşamaz hayatta sevmem böyle şeyleri kuzenime neden seni şikayet eder gibi konuşmuş diye baya sinirlenmişti ama ben çok ısrar ettim annen o sıra sinirliymiş canım sakın kızma ona benim yüzümden asla annenle tartısma dedim.. tamam dedi söz verdi ama sonra konustum cnm sakin bi şekilde hatta konuyu annem açtı ben de tatlılıkla anlattım bak anne burcuyu şikayet eder gibi kuzenimle konusmussun ama burcu duydu ve çok üzüldü bir daha burcunun bi davranısı sana ters gelirse araya kimseyi sokmadan direk al karsına burcuyla konuş burcuyla hallet demiş.. çok üzülmüş kadın da.. tamam oğlum haklısın falan demiş.. bi problemimiz yok kadınla kadın da zaten bi sinir anında ya burcu da bu şekilde davranmıcaktı çok yanlış demiş kötü bişey dememiş... ama sevgilim dedikodudan asla hoşlanmaz birinin arkasından konusulmasını sevmez bunu yapan annesi bile olsa uyarır... yani annesi ne yapsa doğrudur demek başkaa annesine düşkün olması sevmesi sayması çok başka.. önemli olan erkeğin kendi doğrularının olması ve bazı durumlarda haklıysanız sizin yanınızda olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?