Eşiniz/sevgiliniz ana kuzusu mu?

çok şükür benim sevgilimde ana kuzusu değil.
annesini çok sevecek bir dediğini iki etmeyecek ama hepten köle izaura olmayacak.
eşi ve annesi arasındaki dengeyi korumayı bilecek...

hımmmm annesini çok sever çok özler
bazen aradığımda meşgul çalıyor benden bile çok konuşuyor onla
telefonu kapatırken fln seni çok seviyorum annecim fln der
biraz kıskansam da arada aslında hoşuma gidiyor
ben de oğlumla böyle olmak isterimm
ama yeri geldi mi de annesiyle çata çat kavga eder
benle görüşmek için birlikte gitcekleri yerlere gitmemek için olay çıkmıştı mesela
yazın tatile gitmemişti ailesiyle benle olmak için :)
o konuda bazen kendi de der ben seni annemden babamdan ablamdan bile çok seviyorum diye..
beni zor durumda bırakmıcağına eminim aşkımın :)

Off tam olarak ana kuzusu olmasa da annesinin bir telefonuyla gider yanına...Mesela anneannesi hasta diye nerdeyse 10 günü aştı ist da.Annesini taşıyo hastane ev arası.Ya istanbul dediğin 1,5 saat yol burdan. sonra sülalenin tek erkeği senmisin be insan evladı...Sıkıntı vermeye başladı bu durum bana..,Anneannesi ölene kadar gelmiycek heralde annesi laf sokar diye mi korkuyodur nedir.Ay sinir oldum yine bak şimdi

Anne kuzusumu anne yavrusumu bilmem ama ben annesine gıcık oluyorum orasından eminim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

annesinden cekinir benimde erkek arkadasım ama ana kuzusuda değildir ya konduramadım :)

Ana kuzusu olan bir erkek asla değişmez hep öyle gider...klava: Sen her zaman haksızsındır annesi haklı....klava: sinir erkekler....

bizimki de anakuzusuydu sonumuzu ne olacağını biliyordum o sebeble bu konuyu açmıştım şimdi 2 aydır ayrıyız bitti dedi annem istemiyo dedi cehennemin dibine kadar yolun var...
anne kuzusu adam hiç çekimez
annesi istemiyor diye ayrılan adam aslında sana iyilik yapmış ilerde yaşayacağın sorunlarla karşılaşmamış oluyorsun ilerde eşin olacak seçeceğin insanın nasıl olması gerektiğini anlamış oldun

anasınıda sever ama bizimki babsını da çok sever.sözünden çıkmaz.aynı evde oturuyoruz çarşıya çıkarız hemen arar gelin artık diye.oda tabi bişey diyemeez.allah kimsenin başına vermesin böle kuzuları evlimi bekarmı belli degil bu nası hayat böle.offffffff

Benımkı de ana kuzusuydu ,ama artık gtsın annesıyleyasasın artık benden çıktı:))

Benim nişanlımda ana kuzusu... Offf yaaa ne zor iş bu ana kuzuları ile uğraşmak... Önce anne geliyor anne ne derse o yapılıyor...

Ama alışacak önce eşin gelmesine değil mi :)))

Benim nişanlımda ana kuzusu... Offf yaaa ne zor iş bu ana kuzuları ile uğraşmak... Önce anne geliyor anne ne derse o yapılıyor...

Ama alışacak önce eşin gelmesine değil mi :)))

içini karartmak gbı olmasın tatlım ama alısmayan alışmıo malesef
5 sene bekledım alısmadı

merak ediyorum kızlar evli olanlar ablalarım özellikle sorum size erkek doğrunun farkına ne zaman varır annenin yanlışlarını ne zaman anlar?
sevgili arkadaşım benim oğlan bu yaz nişanlandı , ana kuzusuydu nişanlısı ile ilgili tek olumsuz cümle kuramıyorum .ömrümü verdiğim oğluma .düşman gibi bakıyor . 42 yaşındayım , oğlum sanırım senin kadar ama bir ata sözü var anaya yar olmayan kimseye yar olmaz . kızma bence ölç tart .kararını sonra ver .bu arada kıskanç kaynana modunda değilim ve hiç olamamda

Sevgili teyzecim öncelikle merhaba..konuyu çok zaman önce açmıştım başta belirteyim 7 aydır biten bi ilişki kesinlikle görüşmüyorum ama çok ders aldım bu ilişkiden..anakuzusundan öncelikle kastım anneyle-sevgili veya eşin dengesinin kuramayan erkekler için..anne sevgisi tabiki çok önemli ancak öyle anneler var ki oğullarını eşlerine ilgisinden rahatsız..etrafımda da görüyorum eşine çiçek alan oğluna küsen anne...eşiyle fazla ilgili diye oğluyla irtibatını kesen anne..anne için önemli şu değilmidir...oğlum ve eşinin mutlu olması tek gaye bu olmalı sanırımm ve ilişkilerine mudahele etmeden sevgilerini göstermeleri o süreçte hiç bir sorun yaşanmayacaktır sanırım..acaba sizin gelininiz oğlunuza neden düşman size çok düşkün olması mı siz de hiç hata yok mu ? bunu irdelediniz mi merak ettim..

erk. arkadaşım tam bi ana kuzusu..ama herkesin yerini bildikten sonra hiç bi sorun olmaz bence..sürekli annesiyle seni karşılaştırırsa işte o kötü..anne ayrıdır eş ayrıdır..bunun farkını bilmeli bi erkek..yok eğer bilmiosa anasıyla ömür boyu mutlu mesut yaşasın eşe gerek yok..

kızlar sanırım bizimkide ana kuzusu...şöyle bişi oldu...sözlüm askerde her haftasonu görüşüyoruz 2 haftadır nöbeti olduğu için eve gelemiyodu görüşemedik...bende cuma günü iş çıkışı size geliym sende erken gel dedim..oda tamam hayatım en geç akşam 8 de evdeyim dedi... tam eve gidicem aradı hayatım biz yarın görüşelimmi? amcam gelicek annem rahat edemezsiniz dedi dedi bana... kan beynime sıçradı...ne demek amcan varken biz rahat edemeyiz ayrıca amcasıda karşı komşuları...ayrıca annem dediki ne demek? offf çok sinir oldum bidaha gitmiycem yalvarsalarda annesiyle otursun 1 ay sonrada nişanlanıcam bu adamla... resmen gelme dedi yaa ben 2 saatlik yol tepmeyi göze alıorum işten çıkıp onu görmeyi göze alıorum ben olsam nolursa olsun kapıının önünde otururum yinede sevdiğim kişi yanıma gelicekse sen gelme diyemem yaa :S çok kalbim kırık...annesinede ne diyim bilmiyorum...

Ayy şansıma hiiiiiç anakuzuluğuyla alakası yok Kaba da değil ana kuzusu da değil, tam ayarında aşkım benim Her ikisi de çok zor durumlar olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…