Eşiniz/sevgiliniz ana kuzusu mu?

Eski Sözlüm Kesinlikle Öyleydi.. O Yüzden Bitti Zaten.. İyikide Bitmiş..

Şimdi Yeni Kaynanamla Mutluyum :)

Hiç değil anne kuzusu, aksine ben annesini ondan çok düşünüyorum. Bu yüzden, bir kaynana ile bu kadar iyi anlaşmak iyi değil deyip gülüyor bana.

bizimki de anakuzusuydu sonumuzu ne olacağını biliyordum o sebeble bu konuyu açmıştım şimdi 2 aydır ayrıyız bitti dedi annem istemiyo dedi cehennemin dibine kadar yolun var...

eşim ana kuzusu değil ,yani ailesini sever sayar ama aşırı düşkün değildir.bana düşkündür , evine düşkündür allaha şükür. ama doğru herkese göre değişir tabii. eğer ortada yanlış bir şey varsa , bunu bir erkek , zaten söylemeden anlamalıdır.anlamayana da yol vermelidir :)

Benim aşkım annesini sever sayar ama ana kuzusu felan degildir Allaha şükür öle olsaa hiç çekemezdim walla . annesi onun üstüne çok düşer evinde tek oglu ya ama bu öle karışmasına felan izin vermez ayyy aşkım ya o Sadece sevgilisinin kuzusudurrr herkes bi yanaaaaa ben bi yanaaaaa :kedi: zemuszemus

ana kuzusu mu dilmi tam anlayamadım ama çok sevdiği kesin annesinin onun için yaptığı fedakarlıklara karşı ona çok minnettar ancak her dediğini yapıcak sözünden çıkmicak kadarda diil sever sayar ama hataları olursa da görür yani

Annesini çok sever tabiki ama kessinlikle ben zorla arattırırım,tatillerde zorla eve yollarım gitmezz napcam annemin dibinde der

benim esim ayni mahalledeyiz annesiyle annesine gitmiyo simdi bana yaptiklari icin beni her zaman savundu sansliyim yani bu konuda

evlenecek yaşa geldiği halde, hala annesinin veya eşinin doğrularıyla hareket ediyorsa o düzelmez, hiç sanmam... :1closedeyes:

kesınlıkle deıldır opuyorumnanaktan olsa zaten kıskanclık trıplerıne gırerdım lülülülülülü
ama kardesı cok ana kuzusu ıyyyyyyyyyyy

benimkide çok ana kuzusu.anneside oğluna düşkün.ben hoşlanmıyorum tabi bu durumdan ama kaynanam öle kötü bir kadın değil şükür.ama yinede moralimi bozan şeyler yaptığında ve bunu nişanlıma söylediğimde asla kabul etmiyor.annem onu demek istemedi,kötü niyatli değildir neden buna alınıyosun şeklinde anasını savunur hep.

kızlar pozitif bakış diye bir dergide okudum sizinle paylaşmak istedim opuyorumnanaktan
''birlikte olduğunuz erkek annesine düşkünse endişe etmeyin, durum o kadar da vahim değil.Annesine düşkün erkek her zaman eşine diğer erkeklerden daha çok saygı gösterir.Annesine gösterdiği ilgiyi aynen size de gösterecektir.Annesine düşkün erkekler geleneklerine bağlı olurlar.Her şeylerini annesiyle konuşabilen bir erkeğin bir erkeğin kadınlarla iletişimi daha rahat ve sağlıklı olur.Annesine düşkün bir erkekle birlikteyseniz onun annesiyle rekabete girmeye kalkmayın.En iyi yol annesiyle arkadaş olmaya çalışıp onunla iş birliği yapmaktır.Böylece erkeğiniz sizin de annesiyle anlaştığını görünce size sevgisi ve bağlılığı daha çok artacaktır.''

erkeklerin hepsi aynı.....evlenince daha da bağlanıyorlar annelerine.. Biz sevgiliyken ben zorla annesini aratırdım. Evlendik her gün 3 kere annesiyle konusmaya basladı... :) Benim açımdan problem yok ama komik geliyor bu durum.

benim esimin annesinin yaptiklarini anlatsam kitaplara sigmaz yani ben düsmanimdan görmem böyle seyleri ve benim halamdi kendisi her zaman diyorum iki elim yakasinda hakkimi alicam ahirette esimde hak veriyo ama yinede zamanla anliyolar bizi kizlar bence ilk günler inanamiyolar böyle durumlara ama zamanla eger icinde adalet varsa secer hakliyi haksizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…