Eşiniz/Sevgiliniz Geziyor..

Ben takip ettim diye bakmayacak hali yok ki. Bir arkadaşım sordu sevgilimle biraz tartışmıştık o gün konuşmamıştık daha, son görülmesini online olmasını filan takip ediyor musun başkalarıyla konuşuyorsa dedi. Hatta aldatıyordur belki de dedi. Ama hadi ben kontrol ettim sürekli bakıyorum diyelim. Konuşacağı biriyle konuşmasını bu engellemeyecek ki. Ben güveniyorum tabii ki insandır kimseye %100 güven olmaz ama aldatacaksa bunda benim yaptığım veya yapacağım şeylerin hiç etkisi olamaz ki. Eve kapatıp dışarıyla ilişiğini keseceksen belki o zaman etkisi olur. Bir de aldatıyor olsa bütün dünyam yıkılır diye bir bakış açım yok belki ondan rahatımdır. Eğer aldatacak birisiyse zaten hayatımın geri kalanını onunla geçirmek istemem ayrılırım. Aldatıp aylarca gizleyebilecek kapasitede birisi de değil. Ki zaten insan hissediyor genelde. Eğer böyle bir his yoksa abartmayın derim. Siz de başka şeylerle ilgilenin.

Erkek arkadaşım sürekli dışarı çıkıp arkadaşlarıyla görüşen biri değil ben ise onun aksine daha çok çıkarım arkadaşlarımla takılırım.

Kıskançlık yapmam dışarı çıktığında rahat bırakırım kendisi zaten haber vereceği zamanı bilir , koskoca insanları kısıtlamaya gerek yok , aynı şekilde bende dışarı çıktığımda rahatsız etmez . Kendinize daha sonra karşınızdakine güvenmeyi öğrenin .

sevgiliyken bi süre haber alamayınca arar darlardım gezerken ama şimdi evliyiz hiçç aramıyorum bi rahatlık geldi üstüme valla çok rahatladım mutluyum bu konuda şuan. en fazla gelirken bana şunu bunu al diye mesaj atıyorum

Bence sevgilinin tavrından kaynaklanıyor bu endişeler, özgüveni eksik biri misin buradan iki satırla değerlendiremeyiz ama onun tavrı öyle hissetmeni sağlıyor gibi.

Kızların yorumlarını okudum, "arayıp sormam o zaten kendi haber verir herşeyi" minvalinde. Benim iliskimde de böyleydi gittiği her yerden haberim olurdu, o benden daha kıskanç olduğu için, fotoğraf falan atardı içim rahat etsin diye. Bunları yapmasaydı, ben çıkıyorum deyip sesi çıkmasaydı ben de herkes gibi şüphelenmeye başlardım bi yerden sonra.

Bir de anlamadığım zaten askerdeymis yani askerde zaten izin gününde çikiyordur dışarı, izin günü dışında rahat konuşabiliyor musunuz? Seni rahat arayabilecegi tek gün izin günüyken dışarı çıkıp saatlerce haber vermeden gezip tozuyorsa merak etmen normal, ama haber vermesine rağmen her dk ne yaptığını bilmek için sıkıştırıyorsan biraz daha rahat ol tut kendini

Sonuçta bir yere gittiğinde nereye ve kiminle gittiğini söylüyor. Hayır hiç arayıp nerdesin kiminlesin diye sormuyorum zaten en fazla 2 3 saat takılıp eve dönüyor. Bütün çevresini de bildiğim için onu kontrol etme gereğini duymuyorum. Ki bu kontrol huzursuz etmek dışında birşey yapmaz. Aynı şekilde o da rahatsız etmez bir arkadaşımla buluştuğum zaman. Sadece nereye gideceğimi bilmesi yeterli oluyor.
Bence aş bunları..

Asla aramam mesaj atmam onun aramasını beklerim. Zaten o dayanamayıp arar sorar muhakkak 1 2 kez.

Eşim bensiz bi spora gider, gezmeye genelde birlikte gideriz. İş saatlerinde bile arayıp sormayız birbirimizi. Fazla bunaltmayın derim olacakla öleceğe çare yok olan bu süreçte size oluyor, yormayın kendinizi bu kadar.

Evlendigimizden beri saatlerce dışarıda kalacağı bir gezmeye bile ben gönderdiğim için aramıyorum adam evden gitmiyor ki ya

Bence sizin evlilikte sıkıntı var yada bizimkilerde sıkıntı var tammm isten dolayı insan ayrı şehirlerde yaşayabilir ama 4- 5 il gezip yanıma gelmeyen insana da ben soru işareti bırakırdım

Sorun yapmam, önemli birşey olmadıkça aramam. Geçen hafta 2 erkek arkadaşıyla beraber Kıbrısa tatile gönderdim eşimi, 2 günlüğüne. Aklımdan en ufak bir şey geçmedi.

Aldatmak isteyen her yerde her şekilde aldatır, bunu düşünerek paranoyak olamam. Bana yazık. Eğer ki bir haltlar karıştıracaksa karşıma elbet çıkar ve her hareketin bir sonucu olur. Sonucuna katlanacaksa buyursun :)

evlıyım esımın benden bagımsız dısarda takılmasını pek sıcak bulmuyorum..
su aralar bılardoya sardı haftada bırgun falan gıdıyor aramıyorum hıc hatta bazen aradıgında acmak bıle ıstemıyorum nedenı gıtmesıne sıcak bakmamam ama madem gıdıyor keyfını sursun demem...

Eşim çıkar hiç bir şey demem. Adam yapacak olursa senin koynunda bile yapar merak etme.
Aldatırsa da kendi bilir. Bu benim değil onun şeref sorunu.

eşim dısarı cok cıkmaz
birkac ayda bır cıkar
bilardo oynamaya gider arkadasları ile
asla aramam
o da aramaz eve donerken arar

bunun dısında eşim 2 ayda bir baska sehırlere iş seyehatine gider
o zaman da aramam onun aramasını beklerım

benı sevdiğinden eminim
neden sıkboğaz edeyım ki
daha çok iterim bu şekilde

eşim benı arar gün içinde sürekli

tam bir ev adamıyla evliyim çocuktan önce maçları stadda izlerdi, onu bile bıraktı,
ben gündüz çıktığımda aramıyor, ama akşam çıktığımda mutlaka bir bahane bulup arıyor.

aranan ve sormam belki bir defa naslsın cnm diye ararım.strese de girmem boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…