+1Bunun tek sebebi ozguvensizlik. Once kendinize sonra da karsinizdakine guvenin. Ola ki aldatti,kendi kaybeder ve hicbir sey gizli kalmaz
Hiç aramayınca merak etmiyor musunuz nerede ne yaptığını veya kimle olduğunu? Bu merak duygusunu da aşabilsem gerisi gelecek sanki.. Haklısınız, ne zaman zırt pırt arasam bi rahat iki günümüz huzursuz geçiyor.
Ben de geziyorum, eşim de geziyor. Hatta biz zaten farklı şehirlerde çalışıp yaşıyoruz.
Daha geçtiğimiz haftasonu; önce bir şehirdeki düğüne katıldım, geri dönecekken plan değişti, aynı çiftin başka bir şehirdeki düğününe de katıldım, iki düğünde de nedime bendim çok koşuşturdum, düğünden sonra bambaşka bir şehirden bilet alıp sabaha direkt mesaiye yetiştim. Perşembe öğlenden pazartesi sabaha kadar 4-5 farklı ilde takıldım.
Eşim bendeki tüm plan değişikliklerini saygı ve anlayışla karşıladı, "kendinden haberdar et ki merakta kalmayayım" dedi, bu süreçte günde birkaç kereden fazla konuşmadık, aradığı zaman da kısa kesti zira biliyordu ki kalabalıkta ve yoğundum.
Kendisi geçen ay birkaç günlüğüne bir arkadaşına gitti şehir dışına, neredeyse hiç aramadım. Kendisi aradığında da "bak keyfine" deyip kısa kestim.
Güvenmeseydim evlenmezdim ki?
Kaldı ki, eşim beni aldatsa bu beni eksiltmez ki?
Benden iyisi yok, yok yani ben bunu biliyorum, farkındayım. Kıymetimi biliyorum, eşim de böyle bir durumda asla eyvallahım olmadan kendisini boşayıp hayatıma devam edeceğimi tahmin ediyordur.
Böyle bir şey gerçekleşirse "tanıyamamışım" deyip boşar, hayatıma bakarım, kendisi kaybeder, bana bir şey olmaz ki?
Kendinize güvenin. Gerisi hikaye. Eşim beni sizin yaptığınız gibi darlasa ona pek saygım kalmazdı sanırım.
evlıyım esımın benden bagımsız dısarda takılmasını pek sıcak bulmuyorum..Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?
Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?
eşim dısarı cok cıkmazKonu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
aranan ve sormam belki bir defa naslsın cnm diye ararım.strese de girmem boşunaKonu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?