Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?
Konu başlığının saçmalığı:)) Sevgiliniz veya eşiniz dışarı arkadaşlarıyla veya tek gezmeye çıktığında arayıp soruyor musunuz? Sanırım bunu ben biraz abartıyorum. Dışarı çıktığında içim hep huzursuz, elim telefonda ya onun aramasını bekliyorum ya da aramamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli ne yaptığını, nerede olduğunu merak ediyorum. Aslında hep merak diye kılıf uyduruyorum ama asıl sebebi kıskanıyor oluşum. Yolda görüp bakacağı güzel bir kızdan dahi kıskanıyorum, ya da olur da muhabbet ederse gibi düşüncelerde boğuluyorum. Çevremde o kadar aldatılan insanlar var ki..kuzenim,teyzem, en yakın arkadaşım..ve dahası..Onlar aklıma geldikçe tavrım değişiyor, sanki ipleri sımsıkı tutmalıymışım gözümü dört açmalıymışım gibi..arkamdan iş çevrilirde ya ben anlamazsam gibi. Kendisi asker şuan, yaklaşık son bir ay kaldı çok şükür. Bazen kendimi tutuyorum asla aramıyorum dırdır etmiyorum, bazen de tam tersi çıktığında öyle darlıyorum ki burnundan ateşlerin fışkırdığını, beyninden dumanlar çıkacak kadar bunaldığını hissediyorum. Hiçbir güven problemi asla yaşamadık, bir yanlışını görmedim, görmüş olsaydım belki bunu kıskançlığımla bağdaştırabilirdim ama hiçbir büyük problemlerimiz olmadı.
Böyle olmamak için neler yapmalıyım veya siz neler düşünüyorsunuz? Eşiniz/sevgiliniz dışarı çıktı saatlerce geziyor diyelim gün boyunca tavrınız nasıl oluyor?
adamın aldatacağı var da siz aradınız sordunuz diye aldatmayacak mı yani?
En sağlıklı ilişki, ne güzel.. Keşke ben de sizin gibi olabilsem..Benim en çok kafama taktığım da arkamdan iş çevrilir de ruhum duymazsa diye. Aldatırsa tabi ki bitiririm, fakat bilmezsem diye endişeleniyorum..Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Özlemiyor musunuz hiç? Mecburi bikacgunluk iş icin ayri kalinca bile bir garip oluyor insan.
Bence sizin evlilikte sıkıntı var yada bizimkilerde sıkıntı var tammm isten dolayı insan ayrı şehirlerde yaşayabilir ama 4- 5 il gezip yanıma gelmeyen insana da ben soru işareti bırakırdım
Ama bu durum her şeye uyarlanabilir, yani haberimiz olmadan her şey gerçekleşebilir, misal belki adınıza SIM kart alınıp hat açıldı dolandırıcılık için kullanılıyor, her gün e-devlet kontrolü yapıyor musunuz? Bu huzursuzluk sizin için zor olur.
Rahat olun, şüphe içinde yaşamak yıpratır sizi.
İçim ferahtır, bir şey olsa önüme düşeceğine inanırım.
Elbette özlem oluyor ama hayat şartları.. İşlerimiz dağınık biraz. Elbette sürekli böyle gitmeyecek ama şimdilik bir sıkıntımız yok, neler okuyoruz burada, aynı evde yaşayıp her gün hırgür yaşamaya tercih ederim bu düzeni.
Yanına gitmediğimi nereden çıkardınız anlamadım açıkçası, geçen haftasonu 4 il gezdim, bu haftasonu onun yanına gideceğim. Ben Istanbul yaşıyorum, gittiğim yerler Orta ve Doğu Karadeniz, eşim iç Akdenizde. Moleküler transportasyon icat edilmediği müddetçe "Bu hatun 4 il gezdi de buraya yanıma gelmedi" diye kafasında soru işareti olacaksa gidip dilekçeyi hemen bugün verebilir.
Hepimizin iş yükü, zaman yönetimi ve evlilik dinamikleri farklı neticede, sizinkine yorum yapmak benim haddim olamaz, herkesin düzeni kendisi için ideal. 2 yılı doldurmak üzereyiz bir kez bile bu konularla ilgili sorun yaşamadık, sıkıntımız hiç yok çok şükür.
+1Bende eskiden sizin gibiydim..Şimdi çok şükür kurtuldum o durumlardan..İnan bana kendini mutsuz etmekten,kendini yiyip bitirmekten başka bi işe yaramıyor..Sürekli endişe,sürekli korku aldatır mı gider mi biter mi diye..Öncelikle kendinize güvenin kendinizi çok sevin kendinizle başbaşa kaldığınızda güzel vakit geçirmeye çalışın..Bir erkeği hayatınızın merkezi yaptığınızda kendinizi unutuyorsunuz..Aldatacak olan erkek inan ki sınır tanımaz..Her türlü yapar..Kendinizi böyle endişelere sokmayın hayat çok kısa..
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bugün sabah 8de çarşı iznine çıktı. Bir kere bile aramadım, aksine o aradı birçok kez. Haklıymışsınız gerçekten. Tekrar çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?