Eşiniz/Sevgiliniz Geziyor..

Cok gezen cok pislik getirir eve, ben de asirir guvenmistim cikar gelirdi. Asla yapmaz benim kocam dedigim. Yaptiii. Erkeklerin icinde var. asla guvenme bak asla yapmaz deme yapar, yapan zaten yapar ama inan yapan da mutlaka yakalanio. Bende sole yapiyorum, mesalla gec mi oldu saat. Hemen msj atarim ne zaman gelcen diye. Gec oldu derim. Tek bi msj atarim o kadar.

hiç aramıyorum, evden çıkarken geç geleceksen haber et diyorum, eğer ki geç saate kadar gelmedi ve haber etmediyse o zaman arıyorum elbette.

onun dışında evde 2 çocuk var zaten, adamcağız iki kafa dağıtacak, mümkün olan en huzurlu şekilde zamanını değerlendirsin istiyorum.
Çünkü ertesi gün çocuklara o bakacak

Bazen gece çıkar eşim arkadaşlarıyla, yatacağım zaman arar aşkım ben yatıyorum derim hepsi o
Kıskançlık nöronum yok benim, aklıma bile gelmez bir kadına bakacak diye
Güvenmeden yaşayamam, takip edemem sinirim elvermez, sağolsun o da güvenimi kıracak bir iş hiç yapmadı, gittiği yerlerde arada yazar watts up dan, bazen resim falan atar geçinip gidiyoruz öyle

Bende eskiden sizin gibiydim..Şimdi çok şükür kurtuldum o durumlardan..İnan bana kendini mutsuz etmekten,kendini yiyip bitirmekten başka bi işe yaramıyor..Sürekli endişe,sürekli korku aldatır mı gider mi biter mi diye..Öncelikle kendinize güvenin kendinizi çok sevin kendinizle başbaşa kaldığınızda güzel vakit geçirmeye çalışın..Bir erkeği hayatınızın merkezi yaptığınızda kendinizi unutuyorsunuz..Aldatacak olan erkek inan ki sınır tanımaz..Her türlü yapar..Kendinizi böyle endişelere sokmayın hayat çok kısa..

gider gezer ne olacak ki

askerde de gezdi

sivilde de gezdi

hatta askerde komutanların kızları rahatsız etmeyin muhabbetlerini bile anlatırdı

gidecekse başka kızlara kapı orada

aldatacaksa dizinizin dibinde de anlatır size Ahmet ile gittim der de Ayşe ile gider vs vs

kimseyi boğmayın

Eşim bensiz çıkmaz ama velevki cikti, ben değil o 10 defa arar napiyosun nasilsin her şey yolunda mı diye benim aramak aklıma gelmiyo unutuyorum

Eşim genelde şirket yemeklerine gidiyor dışarıya gittikleri mekanlarda alkollü oluyor ama ben hiç aklıma kötü bir şey getirmedim bugüne kadar kıskanmıyor muyum eşimi tabi ki kıskanıyorum ama biliyorum ki yapacak olduktan sonra sadece orada o gün yapmaz içinde varsa her şekilde yapar. Parmağında yüzüğü etrafında da erkekler var zaten ne olabilir ki eşimin kalbinde ben olduğum sürece..

Aramıyorum , kendisi beni arar ne yaptığımı sorar yalnız sıkıldın mı der. Ben rahatsız edip de arkadaşlarının yanında sürekli arayan eş olmak istemem zaten. Dediği saat kaçsa o saatte de gelir.

Ama bu durum her şeye uyarlanabilir, yani haberimiz olmadan her şey gerçekleşebilir, misal belki adınıza SIM kart alınıp hat açıldı dolandırıcılık için kullanılıyor, her gün e-devlet kontrolü yapıyor musunuz? Bu huzursuzluk sizin için zor olur.

Rahat olun, şüphe içinde yaşamak yıpratır sizi.

İçim ferahtır, bir şey olsa önüme düşeceğine inanırım.

Özlemiyor musunuz hiç? Mecburi bikacgunluk iş icin ayri kalinca bile bir garip oluyor insan.

Elbette özlem oluyor ama hayat şartları.. İşlerimiz dağınık biraz. Elbette sürekli böyle gitmeyecek ama şimdilik bir sıkıntımız yok, neler okuyoruz burada, aynı evde yaşayıp her gün hırgür yaşamaya tercih ederim bu düzeni.

Bence sizin evlilikte sıkıntı var yada bizimkilerde sıkıntı var tammm isten dolayı insan ayrı şehirlerde yaşayabilir ama 4- 5 il gezip yanıma gelmeyen insana da ben soru işareti bırakırdım

Yanına gitmediğimi nereden çıkardınız anlamadım açıkçası, geçen haftasonu 4 il gezdim, bu haftasonu onun yanına gideceğim. Ben Istanbul yaşıyorum, gittiğim yerler Orta ve Doğu Karadeniz, eşim iç Akdenizde. Moleküler transportasyon icat edilmediği müddetçe "Bu hatun 4 il gezdi de buraya yanıma gelmedi" diye kafasında soru işareti olacaksa gidip dilekçeyi hemen bugün verebilir.

Hepimizin iş yükü, zaman yönetimi ve evlilik dinamikleri farklı neticede, sizinkine yorum yapmak benim haddim olamaz, herkesin düzeni kendisi için ideal. 2 yılı doldurmak üzereyiz bir kez bile bu konularla ilgili sorun yaşamadık, sıkıntımız hiç yok çok şükür
.

Atıyorum bana 11de gelirim dediyse ve gelmediyse ararım naptınız arac mı sıkıntı oldu vs diye onun dışında aramam, mesaj atmam whatsupptan yazmam

Bende sizi elestirmedim zaten :) ben sanırım biraz fazla yanımda istiyorum sanırım

+1

Ben karışmam, aramama onunda bana karışmasını, beni aramasını istemem. Çocuk gibi o ne ayol!

Beni her saat arayan eski kocam aldattiysa yapacak birsey yok. İçinde varsa yapar ruhun bile duymaz.

bu kadar buldumcuk olmaya gerek yok, önce kendinize sonra adama güvenin. güvenmiyorsanız ayrılın. hayatı hem kendinize hem de başkalarına zehir etmeyin, tavsiyem bu. bu kadar kıskanmanın sebebi sevgi değil, kompleks.

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bugün sabah 8de çarşı iznine çıktı. Bir kere bile aramadım, aksine o aradı birçok kez. Haklıymışsınız gerçekten. Tekrar çok teşekkür ederim

Yapacak adam her türlü yapar....

Sizde takıntı haline gelmiş.Bence destek almalısınız.
Sürekli bu şüpheyle yaşanmaz.Hem kendinize hem de karşınızdaki kişiye yazık.
Aldatacak adam dizinizin dibinde de yapar,ruhunuz bile duymaz.

Artık gözünü ne kadar korkuttuysan
Adam aramadan rahat hissetmiyor kendini demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…