Anket Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

Eşiniz / Sevgiliniz grip olduğunda ?

• Ankete Katılan
    127
Kesinlikle bazılarının çekilecek yanları yok. Eski evliliğimde ölsem kılı kıpırdamayan insan, kendisi en ufak hasta olduğunda hemşireymişim gibi ilgi beklerdi. Biraz az ilgilensem, sen benimle ilgilenmiyorsun olurdu. O günler aklıma geldiğinde, iyiki kurtuldum diyorum. Keşke daha önce boşansaydım, neyi beklediysem. Annelerinden devralıyoruz resmen elalemin çocuklarını.

Şıklar bize uymuyor. Benim eşim hasta da olsa bizi düşünür. Hiç yormaz, naz yapmaz. Ağrısı varsa da gider başka oda da inler ama bana duyurup uyandırmaz. En son böbrek taşı ağrısı çekti 2 ay kadar önce. Sabah 6 ya kadar yan oda da kıvranıp beni öyle uyandırdı. Ambulans çağırabilir misin diye? Ve ameliyatla taş çıkarıldı düşünün yani öyle metanetli.

Hasta olup doktora gitmemesi beni öldürüyor. Yani bir iğneyle bir serumla anında toparlanacakken sürünüp, süründürüyor. Özellikle boynu tutulduğunda ( boyun fıtığı var )

Doktor fizik verdi 15 gün bitene kadar söylendi. Rahatlıyorken hemde

Yani garip varlıklar Allah hepimize güç kuvvet versin başka türlü çekilmez

Ayyy gidiyommm ölüyomm diye diye benim ömrümü törpülüyor

benimki ıslak bezi niye alnıma vermedin diye trip atar (annesi öyle yapıyormuş ) yatağa girer kolay kolay grip olmaz oldu mu da vay halime

Oy kullanamadım benim ki gripken de yatmaz çok kötü olmadan ilaç içmez doğal şeylerle geçirmeye çalışır falan nazlı değildir iyi beslenir vücudu düşmesin falan diye ayakta geçirir yani şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…