Eşiniz/Sevgiliniz size en son ne zaman nasıl sürpriz yaptı ?

SeNLeYM

☾☆ σ şίмđ&#943
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
477
1
26
Şanlıurfa
evet kızlar soru gayet açık :)

eşiniz veya sevgiliniz size en son ne zaman ve nasıl bir süpriz yaptı paylaşalım bakalım :49:

eşim en son 1 ay önce evlilik yıldönümüzüde süpriz yaptı. eve geldiğinde hediyeyi göstermedi zaten sözleşmiştik bu yıl hedye almıcaz diye ( maddi sıkıntı borç vs. nedeniyle) aradan saatler geçti banyoya girdim aynada bi not güzel bi söz ve bilmem şuraya bak oraya baktım benzer bi not şuraya buray derken evde fink attım gece gece en son çekmecede bana çok beğendiğim ama alamadığım kolye :)) çok mutlu olmuştum o saate kadar hiç çaktırmadı walla ben olsam dayamazm ilk 10 dk. içinde verirdim :))

3 ay görüsememıştık mesafeden dolayı, ben süprız yapıp yanına gıdıcektım gece 1 uçağına bıncektım

ama havaalanında aksılık oldu aradı seslerı duydu bende söylemek zorunda kaldım..

hee ıyı tamam hadı görüşürüz dedı kapattı sınır olmuştum,

ızmır havaalanı bızım oturduğumuz yere 3 saat mesafelı, gece yola çıkmış arkadaşınla benı almaya gelmıştı

hem ben hem o bana süprız yapmış olduk :13:

başka ne vardı acaba :44: o süprız yapmayı severde ben pek beceremem :44:

eşim en son 1 ay önce evlilik yıldönümüzüde süpriz yaptı. eve geldiğinde hediyeyi göstermedi zaten sözleşmiştik bu yıl hedye almıcaz diye ( maddi sıkıntı borç vs. nedeniyle) aradan saatler geçti banyoya girdim aynada bi not güzel bi söz ve bilmem şuraya bak oraya baktım benzer bi not şuraya buray derken evde fink attım gece gece en son çekmecede bana çok beğendiğim ama alamadığım kolye :)) çok mutlu olmuştum o saate kadar hiç çaktırmadı walla ben olsam dayamazm ilk 10 dk. içinde verirdim :))

ayyy çok romantik yaa :16:maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsın ve böyle sürprizleri daima yapar inş enişte bey :)

3 ay görüsememıştık mesafeden dolayı, ben süprız yapıp yanına gıdıcektım gece 1 uçağına bıncektım

ama havaalanında aksılık oldu aradı seslerı duydu bende söylemek zorunda kaldım..

hee ıyı tamam hadı görüşürüz dedı kapattı sınır olmuştum,

ızmır havaalanı bızım oturduğumuz yere 3 saat mesafelı, gece yola çıkmış arkadaşınla benı almaya gelmıştı

hem ben hem o bana süprız yapmış olduk :13:

başka ne vardı acaba :44: o süprız yapmayı severde ben pek beceremem :44:

ayy cnm benm yaa :)
güzel olmuş ama :)bnde bazen öyle bazı sebeplerden sürprizleri ele verdiğim oluyordu:)

daha aklına gelirse yaz severek okurum:)

Bugün doğum günüm. C.tesi alışverişe çıkmıştık sözlümle, bir kaç bir şey aldı bana doğum günüm için.. Pazar günü tekrar buluştuk ve benim hiç beklemediğim asıl hediyesini verdi. :16: Altın bir şans kolyesi almış bana sevdiceğim, görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum :16: Tabi ki benim en büyük şansım o :73:

Bugün doğum günüm. C.tesi alışverişe çıkmıştık sözlümle, bir kaç bir şey aldı bana doğum günüm için.. Pazar günü tekrar buluştuk ve benim hiç beklemediğim asıl hediyesini verdi. :16: Altın bir şans kolyesi almış bana sevdiceğim, görünce çok şaşırdım ve mutlu oldum :16: Tabi ki benim en büyük şansım o :73:

ne gzel yaa :)bu arada doğum günün kutlu olsun tatlımm bilmiyorum kaç yaşına bastın ama umarım bu yaşına kadar herşey gönlünce olmuştur ve bundan sonrada gönlünce olur :16::16:

Back
X