Esiniz/sevgiliniz sizin icin nelerden vazgecti?

mavis87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.640
2
356
Esiniz icin nelerden vazgectiniz diye bir konu var. Ve kimi seylerden vazgecen cok olmus.
Peki esiniz/sevgiliniz sizin icin nelerden vazgecti?

eşim işinden kariyerinden vazgeçti benim kariyerim için.
ben memurluğu kazanınca işini bırakıp peşimden geldi başka bir şehire.aylarca işsiz kaldı o psikolojiyi yaşadı.eve 1 kuruş bile getiremedi ailesindende bişey göremedi.destek çıkmadılar.yapayalnız kaldı.bir ben vardım yanında. şimdi önceki maaşının yarısına hatta dahada azına daha kötü şartlar altında çalışıyor.BENİM İÇİN....

eşim işinden kariyerinden vazgeçti benim kariyerim için.
ben memurluğu kazanınca işini bırakıp peşimden geldi başka bir şehire.aylarca işsiz kaldı o psikolojiyi yaşadı.eve 1 kuruş bile getiremedi ailesindende bişey göremedi.destek çıkmadılar.yapayalnız kaldı.bir ben vardım yanında. şimdi önceki maaşının yarısına hatta dahada azına daha kötü şartlar altında çalışıyor.BENİM İÇİN....

Bir erkek icin cok zor olmustur. Abla seni ne kadar sevdigi belli olmus...

26 kisi okumus ama sadece 1 kisi cevap yazmis.
Bu erkekler hic bir seyden vazgecmemis anlamina mi geliyor? Yani sadece kadinlar mi vazgeciyor?

Çok Sevdiği Asla Vazgeçmem Dediği Gece Hayatından Vazgeçti..Eğer İzmir'e Yerleşmeyi Kabul Ederse Evlenince Doğduğu Şehirden Arkadaşlarından da Vazgeçecek.. mirmirmirmir

arkadaşlarıyla gece geç saatlere kadar dışarda dolaşmayı bıraktı istemiyodm çünkü
evde otursun cnm aaa delikafadulden

eşimle tanıştığımızda eşim 18 ben 16 idik.
eşim daha yeni yeni siğara içmeye başlamıştı.yani 1-2 hafta ancak olmuştu,dedimki siğaraya alışmadan bırak yoksa ben seni bırakcamm dedim .oda zaten dünden razıymış,hemen benim için vazgeçti.

Valla benm sevgilim benden once serserinin tekiymis gece hayati kizlar fln
Simdi saat 10 dedimi evde oluo ve sigarayi birakmaya calisio

benim için benden vazgeçmiş beyfendi -tatlicadiarzu-
pabucumun ediz hun u Çok üzgünüm çoook

benim için benden vazgeçmiş beyfendi -tatlicadiarzu-
pabucumun ediz hun u Çok üzgünüm çoook

Nekadar klasik bir laf dimi benimkide aynı sorsan benim için çok seyden vazgeçmiştir ama bide bana sorsenağlamasenağlama daha önceleri sabaha kadar sokaktaydı şimdi 11de evde olmak zorunda ama bunu benim için değil kendisi için yapması gerekiyordu ve yaptı :dilcikar:

sigarayı bırakmaya söz verdi ama bunu kendisi için de yapıyor sırf bana diiil:)

Esiniz/sevgiliniz icin nelerden vazgectiniz diye de bir konu vardı
o konuya yazılan yorumlar sayfalarca tutmuştu kaydirigubbakcemile4
burdan birkez daha anlaşılıyorki fedakar olan taraf büyük çoğunlukla bayanlar :enbuyukkk:

ben onun için ççok şeyden wazgeçtim,baya fedakarlık yaptım ama henüs ondan biişi görmedim.askerden gelsin hele bi o zaman isticem ondan bazı şeyler.gösstercem gercek yüzümü:jeyyar:

ben eşim için çok şeyden vazgeçtim,ailemden ,yaşadığım sehirden,işimden....vs,kendi hayatımı bırakıp onun peşine düştüm,ama o hiç bir şeyden vaz geçmedi henüz benim için,hatta karşılık olarak öyle darbe vurduki bana onun için vazgeçtiğim herşey için pişman oldum,şimdi akıllandı uslandı daha bir koca olduğunu hissediyorum onun ama işte....

içki içmekten vazgeçti benim için.Çünkü evlenmeden önce ve evliliğimizin ilk birkaç ayında sürekli içerdi "Ya ben Ya içki "dedim beni seçti.Bırakabilmesi aylar sürdü, çok zorlandı,sessizleşti ama yardım alarak başardı.Bu benim için çok önemliydi; çocuğumun alkolik bir babası olsun istemiyordum.Şimdi "ya gene başlarsam" diye bi yudum bile almıyor ağzına........

valla komik gelebilir ama kendisine göre büyük bi fedakarlık yaparak kola içmekten vazgeçti..tek tük idda vs oynuyodu onu da tamamen bıraktı..bu konuda hassas olduğum için:1closedeyes:

benim için sigaradan yada alkolden vaazgeçmesine gerek yok..bende kullanıorm ve zevk alıorm bırakıcaksa kendı için bıraksın onu desteklerim..o benim için erkek değilde ilişkimiz için erkek arkadaslarıyla cok takılmaları bıraktı.bide baska bişiyi daha bırakıcağnı söledi onu yazamıcam ama..umarum onuda bırakır

çok şişmanlamıştı özel bir diyetisyene gitti 1500TL verdi ve zayıflamaya başladı 1 ayda 5 kilo verdi bakalım devamını bekliyorum....kilolarından şikayetçi olduğumu söylemeseydim asla yapmazdı çünkü yemek yemeği çok seviyor....

İçki ve sigara içmekten vazgeçti...
Trafikte inanılmaz sinirli olurdu, artık melek gibi :asigim:
2 yıllık açıköğretim okuyordu, onu 4 yıllık yaptı.
Daha napsınn :asigim:

Back
X