Esınız,sevgılınız yada nısanlınızla tartısma sebebınız cogunlukla nedır?

OGIBI

EvLi-MutLu ve GeBe :)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
293
0
26
Bursa
kızlar esınızle,nısanlınızla ya da sewqılınızle en cok hanıgı konu yuzunden tartsrsınız ??

ilk cevap benden olsun çocuk olana kadar ipe sapa gelmeyecek kıskançlıklar

çocuklar olduktan sonra %90 çocuklar diyebilirim

Az tartışırız ama,günlerce sürer.
Genel sebebi ise,onun sinirli yapısıdır.Ufacık bi olay bile onu geriyor.Sinirlenince gözü hicbirsey görmez,bana karsı kırıcı konusur
Bende kolay kolay barısmayınca olay büyür.Sonra özür diler,diler,dilerrr

biraz daha açmak gerekirse

-bu çocuk niye ağlıyo (ne bileyim ben)

-bi çocuğu susturamıyosun (ee o kadar kolay sen gel sustur o zaman)

-neden öksürüyo,neden hasta oldu

-annene gittin hasta ettin

-bi çocuğa bakamıyosun

bunlar ilk çocukta her ailenin yaşadığı sinir bozucu tartışmalar

ama ikinci çocukta sesleri çıkmıyo

kıskançlık ve ona göre benim inatçı - dik yapıda biri olmam..ay neden kıskanırlar onuda anlamıyorum sanki başkasına kaçacağız gönlümüz başkasındaysa onların yanında ne işimiz var.. ama anlatamıyorum.

Son zamanlarda çok sık tartışıyoruz biz.
Sebebide genellikle benim hoşuma gitmeyen, istemediğim şekilde davranması.
Kıskançlık yüzünden nadirdir. Çok kıskanır ama bu yüzden birkaç kez tartıştığımızı hatırlıyorum o kadar.
Sorun benim isteklerime, beklentilerime uygun davranmaması!

çocuklar konusunda ve onun ilgisizliği başlıca tartışma sebebleri..3 . sırada da kıskançlık var..

kıskançlık
üstüme çok fazla düşmesı, ben daha rahatım..
ve yaz dönemınde sabah 11den gece 3e kadar çalışması :84:

Genelde küçük şeylerden tartışırız zaten çoğunlukla onun kıskançlıkları olur bide herşeye çok çabuk sinirlendiği için benim istemediğim şekilde davranabiliyor...

çok nadiren tartışırız hatta tartışma bile denmez 2 dakikalık tavır yapmalar diyelim.

bir yere davetli olduğumuzda bana son dakika söylemesi çok canımı sıkar:)

Cok calisiyo, butun gun uyuyo, suanda aramizda zaten 7 saatlik bi fark var (o amerikada ben turkiyede), saatler zamanlar cakisiyor ve ben onunla cok az haberlesebiliyorum. ve o yuzden aslinda ben ona suanda kustum i yok

ama onun bundan henuz haber

aynen bizde öyle malesef..

kızlar yemın ederım hepınız hıslerıme tercuman olmussunnz.aslındda butun kadınların sorunları aynı galıba ..ahhh erkeklerr !

Erkekler bizi anlamak istemedikleri için bütün sorunlar onlardan kaynaklanıyor.
Anlamak istemiyorlar nedense

genelde annesı yuzunden tartısırızz cok annecıdır cunku sıkar canımı
bıde haftada bır arkadaslarıyla dısarı cıkar dısarı dedığım bı kosede oturup iki bıra ıcerler nefret ederım bundann
ama yınede hakkıdır dıye ses etmem oysaa dedıgı satte eve gelmez 11 i gecmesın derım ılle gecırırrr

onun anlattığı bir çok şeyden tek bir kelimeye takılıp, 2 gün bunu düşünüp, 2 gün sonra bunu ona tırtıllamam
ahh şu pis huyum takıntılı ben
haa bir de kumanda kavgası tabii ki
bilmemkaç kere izlediğimiz onun o eşşiz belgeselleri..
national geographic takıntısı

o Allahın cezası pro evolution soccer!!

Tamam sevdiceğim oyun manyağı değil ama benimle konuşurken pes oynaması beni deli ediyor..

Bırak o oyunu diyorum yine nasıl anladın ki diyor

Anlamaz mıyım, bişey anlatıyorum kafası başka yerlerde

hehe:13: okudum tüm yazılanları anlattığınız herşey benim kocada mevcut demekki hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…