Herkese merhaba,
Sizinle paylaşmıştım, erkek arkadaşımın ilgisizliğinden şikayet ediyordum. Özür diledi, bir daha yapmayacağım dedi vs. Şimdi ilgileniyor, her şey güzel.( Yine %100 istediğim gibi değil ama neyse)
Ama benim ona kızgınlığım geçmiyor. Şu son 1 ay bana zindan olmuştu.Arıyorum, ulaşılmıyor. Başka şeylerle ilgileniyor, misafir var diyor, kuzenleriyle vakit geçiriyor, yeni ilçeme alışıyorum diyor. Bu tarz olaylar yaşadım. Hem üzüldüm, hem sinirlendim.
Şimdi çabalıyor, elinden geleni yapmaya çalışıyor ama ben tatmin olmuyorum. Ona kızgınlığım geçmiyor. Durup durup sinirleniyorum. Ayrılmak benim için çözüm değil, çünkü ilerde evlendiğim zaman eşimle hiç mi tartışmayacağım, hiç mi bana karşı hatası olmayacak? Elbette olacak ve ben soğursam, sinirlenip sakinleşmezsem evliliğim de yürümez; sevgililiğim de yürümez.
Size sorum, eşiniz/erkek arkadaşınız size karşı bir hata yaptığında nasıl eski halinize dönüyorsunuz? Bakıyorum insanlar aldatıldıklarında bile(asla tasvip etmiyorum) affedebiliyor, eskiye dönebiliyor, sineye çekiyor. Ama ben bu sebepten bile birkaç gündür sakinleşemedim. Ona karşı sevgimden eminim, sevmesem benimle ilgilenip ilgilenmemesi bütün bunlar umrumda olmazdı. Ama hala çok sinirliyim, ne derse tersleyesim geliyor. Tekrar söylüyorum, sevgimden eminim bu yüzden ayrılmayacağım.
Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim