- Konu Sahibi agresifkiz
-
Söyleyeyim o zamanRahatsız oluyorsam söylerim. Pislük erkekler biraz düşünceli olsunlar.
Hoşuna gitmeyen iltifat, iltifat değildir. Ben olsam yerin dibine sokardım. Yine iyi dayanıyonuz erkolara.Söyleyeyim o zamanbelki iyi niyetle söylüyor ama ben bozuldum sanırım ya
Kötü niyetle söylemiyordur diye bozmadım ama ben bozuldumHoşuna gitmeyen iltifat, iltifat değildir. Ben olsam yerin dibine sokardım. Yine iyi dayanıyonuz erkolara.
İyi niyetle söylediğine çok eminim zaten farkında bile değil bozulduğumun söyleyeceğim sanırım ya yoksa böyle ben üzüleceğim takılıpİyi niyetle söylemiştir rahatsız ediyorsa söyleyin hem böyle içten içe üzülmemiş olursunuz.
Ben normalde de alıngan biriyim ama bunu abartıyor muyum acaba? Hiç böyle eşinizin sevgilisiniz hitabından rahatsız olduğunuz oldu mu olduysanız ne yaptınız? Benim bir 15 kilo kadar fazlam var şu an vermeye çalışıyorum sevgilimde bundan zaten rahatsız değil olsa zaten ben hoşlanmam bundan ama kompleksliyim bu konuda biraz. Bir iki sefer beni severken böyle tombul sevgilim dedi o an bozuntuya vermedim ama bozuldum. Söylesem bir daha demez aslında ama söylenmeye değecek bir şey mi çok mu kompleksliyim sizlere bir sorayım hiç yoksa böyle saçma bir şeyi konuşmayayım mı
Kiz uzulme arada bana da tosunum diyo bir iki kere dedi de sonra ben sen de az kilo al guclen de kucagina aliver beni dedim ondan beri demediBen normalde de alıngan biriyim ama bunu abartıyor muyum acaba? Hiç böyle eşinizin sevgilisiniz hitabından rahatsız olduğunuz oldu mu olduysanız ne yaptınız? Benim bir 15 kilo kadar fazlam var şu an vermeye çalışıyorum sevgilimde bundan zaten rahatsız değil olsa zaten ben hoşlanmam bundan ama kompleksliyim bu konuda biraz. Bir iki sefer beni severken böyle tombul sevgilim dedi o an bozuntuya vermedim ama bozuldum. Söylesem bir daha demez aslında ama söylenmeye değecek bir şey mi çok mu kompleksliyim sizlere bir sorayım hiç yoksa böyle saçma bir şeyi konuşmayayım mı
Kırmamak için kırılıyoruz zaten be hepKiz uzulme arada bana da tosunum diyo bir iki kere dedi de sonra ben sen de az kilo al guclen de kucagina aliver beni dedim ondan beri demedi
Aslında saklamıyorum da iyi niyetle söylüyor ya bozmak istemiyorum ama sonuçta ben bozulmuş oluyorumİnsan sevgilisinden neden bozulduğunu saklar ki?
Bence yaptığımiz en büyük yanlış bu. Belli etmiyoruz, anlamasını bekliyoruz. Muneccim b.ku yemedi ki bu adamlar, söylemezsek - belli etmezsek nasıl farkedecekler kırılmayacak şeylerin bizi rahatsız ettiğini? Belli etmediğimiz için sevmediğimiz şeyler tekrar ediyor tekrar ediyor, bu sefer sert tepki veriyoruz:)
Bence bir dah derse üç saniyelik bir surat asıp 'sevgilini mutlu etmek için seçtiğin hitap bu mu?' De, sonra normale dön :) o da anlar , daha tekrar etmez
İyi niyetle soyledigi konusunda hemfikiriz. Sen de iyi niyetle , belki biraz dalgaya vurup "sevgilini mutlu etmek için seçtiğin hitap bu mu?' desen o da anlar bence. Bir daha tekrarlarsa tamamen iyi niyetle böyle yap. Tutup da 'rahatsiz oldum' falan deme, mesele büyümesin, kibarca belli et işteAslında saklamıyorum da iyi niyetle söylüyor ya bozmak istemiyorum ama sonuçta ben bozulmuş oluyorumyoksa evet rahatsızım desem söylemez bilmiyor şu an o yüzden söyleyeceğim
kötü niyetle söylememiş de sizi şişko görüyor orası kötüBen normalde de alıngan biriyim ama bunu abartıyor muyum acaba? Hiç böyle eşinizin sevgilisiniz hitabından rahatsız olduğunuz oldu mu olduysanız ne yaptınız? Benim bir 15 kilo kadar fazlam var şu an vermeye çalışıyorum sevgilimde bundan zaten rahatsız değil olsa zaten ben hoşlanmam bundan ama kompleksliyim bu konuda biraz. Bir iki sefer beni severken böyle tombul sevgilim dedi o an bozuntuya vermedim ama bozuldum. Söylesem bir daha demez aslında ama söylenmeye değecek bir şey mi çok mu kompleksliyim sizlere bir sorayım hiç yoksa böyle saçma bir şeyi konuşmayayım mı
Aman kendi mukemmel mi ben esimi tanidigimda 55 kiloydum simdi 100 kiloyum arada 7 yil varKırmamak için kırılıyoruz zaten be hepsiz doğru olanı yapmışsınız valla bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?