Eşiniz/Sevgilinizle yaptığınız en saçma kavgalarınız ?..

5 senelik evliyim ama söyle adam gibi bir tartişmamız olmadı daha (allah vermesin) bazen ben aklıma gelir sırf tartişmak için damarına damarına basarım taki tartışana kadar yarım saat sürdürürüm sonra loflof mutlu son.

mal mısın mı dedin

Bizim hiç saçma olmayan kavgamız yok ki bu yüzden hiç de sonuçlanmadan kapanırr Allah büyük dertler vermesin kimseyee

sacma nedenlerden dolayı cok kavga ederizz bi gün eve dönüyorum metroya binmeden konusuoduk kapattık genelde hesap yapar ve tam ineceğim duraga geldğimde arar o günde öyle oldu ama bu sefer inmiyodum cunku metroya ksk taraftarı saldırmıstı bi 5 dk beklemişti metro daha beni dinlemeden vay efendimm neden hala inmemişim şimdiye kadar inmiş olmam lazımmıs falan falan söylenmeye basladı sanki ben sürüyorum ilk kızmıstım daha beni dinlemeden ne bagırıyosun diye sonra cok güldüm

işyerim çok rahat yastığım var istedimde biraz kestiriorum yani bunu herkes yapıo dinleneme odasında gayet normal bişe beni arasa sesimde uykuluysa nie uyyosun sen uykuya doymadınmı nasıl uyku bu böle ya sen ama aşkım uykuyu seviorum napim ne var bunda hem sen zaten en çok uykuyu sev beni sevme uykuyu benden çok seviosun öle dimi hı aşkım ne alakası var yokyok ben biliorum öle beni sevmedini söledin hayır uymayı seviorum dedim o zman beni sevmiosun qaşkım seviorum hadi ya gerçekmi? bıdı bıdı bıdı....

sevgılıme gerızekalı dıye haykırmak gelıyo suan hangı erkek aptalca bı nedenden dolayı kavga cıkarmıyokı bı ay sonra nısanımız var sevgılımle bugun evde kablolu modem var kablosuz alıcam demıstım araya bayram grdı sonrasında temızlık faln derken ıkı gun dısarı cıkamadım bana almadım dıe demedıgını bırakmadı bana ezık muamelesı yaptı resmen ya dısarı cıkamadım dıyrum algılamasında sorunu var. ben netten aldım yarın gelır bagla demeye basladı ezık muamalesı yaptı bana sankı ben alamaıyrum ıkı gun bekleyemedı dılencı gıbı hıssettm kendımı. atıstık ve bana bı sure gorusmeyelım dedı bende ınatım ıyı tamm dedım ve sabahtan berı konusmuyruz ıcım ıcımı yıyo arasam belkı duzelcek ama aramakta ıstemıyrumya cok uzgunum facebookada sanırım bu sefer bıttı yazmıs anlayamıyrumya bu erkeklerı 4 yıldır bırlıkteyız aptlca seyler yuzunden tartısıyurz asamadk bazı seylerı

Tamamen kaşındığımdan
Bizimkisi uyuyacaktı, kardeşi de gelir aynı odada yatarsa diye
Söylendiim söylendim söylendim ..
Biraz tartıştık.
ÜStüne bir de trip attım.
Mecburen uyumaktan vazgeçti.
Kalktı beni avuttu.
Şimdi oturmuş bu çocuk beni niye çekiyor diye düşünmekle meşgulüm.
Ahh regl dönemleri ahhh

nasıl desem geçen gün birbirimizi duymadık duymadı diye kızdım tartıştık.sonra unuttuk nie tartıştık die
hatırlayınca çokutandık ve güldük sebep yoktu.
ki biz genelde tartışmak için sebep aramayız....

Benimkinin 7 kuşak ötesi bile ayakkabı üretir, haliyle benimkide bu işin içinde..
Ayakkabı bağcıklarımı yanlış bağlamışım.. (ki bence yanlış değil, hoş ayakkabı bağcıklarının doğru bağlanımını bilmiyorum )
Allah, bu bir başladı.. Yok biri görse ne dermiş.. Rezil olmuş, adam bu işi yapıyor hatununa hayrı yok demezler miymiş.. Ya diyorum bu mereti sen bana getirdin madem öyle sen bağlasaydın.. Yok efendim benim zevkime mi karışacakmış "nasıl istiyorsam öyle bağlayayım diye bağlamadan getirmiş." e tamam işte zevkim bu, böyle bağladım diyorum. Yok anlamaz.. Cık cık cık rezil oldum diye söylendi durdu..

Diğeri de debriyaj vakası..
Debriyajı yiyormuşum.. (ne demekse artık bu..)
Vay efendim debriyaj benden kıymetliden girdim konuya, Bağdattan çıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…