kızım daha 7 aylık bir bebek iken,onu karşına oturtup,bak ufaklık o benim ,ben senden önce de vardım,vazgeçilmez olmaya çalışma vs tipinde ki inanılmaz ,saçma sözleri,sanki lohusa olan oydu,kaydirigubbakcemileonun ki de babalık depresyonu idi sanırım...kızım olunca onu çok kıskanmıştı... ve bu sözlerini odaya girmek üzere duyduğumda onları izledim bir süre ve kalakalmıştım...ve tabi tarıştım bunun için eşimle...ve o hep kendini,haklılığını savunmuştu.kaydirigubbakcemile3beyefendi şimdi ise 2.bebek telaşında...
Ben de anlatayım bari cidden çok saçmaydı odadayız o kadar yorgunum ki ışığı yak diyeceğim üşeniyorum parmağımla işaret parmağımın üstüne şıklattım lambayı aç demek istiyorum.Garibim soruyor oda ne istiyorsun hayatım diye ben hala parmağımı şıklatıyorum işaret parmağımın üstüne sonra birden parladım fırladım yataktan malmısın sen bi lambayı yak dediğimi anlamadın diye.Sonra bi kavga bi kavga ne cadıymışım o zamanlar ben bi lambayı yak dediğimi anlamadın diye adamın kafasının etini yemiştim
aptal aptal rüyalar görüp sen nasıl öyle bişey yaparsın diye cook kavga ediyoruz.. rüyaa diyorum rüyaa o yok efendim cok gerçekçiymiş..
1 yıldır çoraplarını kapı arkasına attığı için
aqua parkta ondan habersiz su kaydırağına bindim diye
bal rengi t-shortünü tatile giderken götürmeyi unuttum diye
sofrada onun hakkı olan köfteyi farkında olmadan yedim diye
internete giriyorum diye
pahalı şampuanları alıyorum diye
o kadar çok sebep varki daha anlatsam burdan fizana yol olur... ve bu sebepler küçük kavgalarla bitmez büyür büyür sonra kapılar bacalar kırılır ewde...
kesinlikle yok ama olmasında mantılı kavga
böyle ii
arkadaşımın çocuğuda bizim leptapın camın kırmıştı
ah ne azar yedim sen nie herkesin önüne koyuyorsunda bilmem neyde
aman ne değerli malları var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?