Eşiniz/Sevgilinizle yaptığınız en saçma kavgalarınız ?..

Çıplak ayakla betona basıyor ayağına terlik giymiyor diye bas bas bağrıp sonra da hasta olacak diye korkup ağlamaya başlamıştım Biraz fazla seviyorum ben galiba yahuuu

Ayy kıyamam :) nasılda kıskanmış

Ben de anlatayım bari cidden çok saçmaydı odadayız o kadar yorgunum ki ışığı yak diyeceğim üşeniyorum parmağımla işaret parmağımın üstüne şıklattım lambayı aç demek istiyorum.Garibim soruyor oda ne istiyorsun hayatım diye ben hala parmağımı şıklatıyorum işaret parmağımın üstüne sonra birden parladım fırladım yataktan malmısın sen bi lambayı yak dediğimi anlamadın diye.Sonra bi kavga bi kavga ne cadıymışım o zamanlar ben bi lambayı yak dediğimi anlamadın diye adamın kafasının etini yemiştim

Beyefendinin kavga sebepleri arasında olan konularımız,neden yakası açık tişört giyiyorsun,neden birşey alırken tezgahtar adama şunu alabilir miyim diye kibarlık yapıyorsun,neden hep kafanın dikine gidiyorsun gibi saçma sapan bir o kadar da gereksiz ancak aylardır aşamadığı şeyler.Seven kıskanır derler ama bu kadarı da fazla.Seviyorum ama ne sıkı yönetime gelebilirim ne de sıkıntıya.

ayy çok güldüm sabah sabah

ben aramadan aramıyosun aklına gelmıyorum dıye kavga ettık en son.yaa ne fark eder kii dıyorum ha sen ha ben:) ozlemıyosun dıyo koca bebek oldu bu aralar. tutupta bunu cddı cddı tartışır benle bende gulerım.. :)

3 yıldır tek kavga ettiğimiz konu kızlara bakıyosunnn , aslında bana hala saçma gelmiyoo yine görsem yine kavga çıkarırım ama ne bilim buraya yazasım geldi :)

3 yaşında bir kuzeni var ama bizimkine takmış.
Aşkım da aşkım.
Başkasına aşkım demeyecekmiş onunla evlenecekmiş.
Ben deliriyorum tabi.
O sana nasıl böyle der hep sen yüz veriyorsun sayıyorum da sayıyorum.
Sonra beni sakinleştirmeye çalışıyor 3 yaşındaki çocuğu kıskanınca o seviyeye inip sakileştirmeye çalışıyor tabi.
HAyatım tamam sakin ol pis o ben sadece seni seviyorum diye.
Bu sefer de benimle dalga geçme diye çemkiriyorum
Artık kız aşkım falan deyince çok ayıp abi de diyor

ikimizin olduğu resimleri çıkarmıştım parkta oturuyoruz gösteriyorum kendini beğenmediği iki resmi aldı katladı cebe koydu çöpe atarım eve gidince diye bende sen misin öyle yapan aldım cebinden resimleri paramparça ettim kafasından aşağıya attım. Sonra ona yerdekileri toplattım. Aldım başımı gittim arkamdan koşuyor saçmalıyorsun abartıyorsun diye inadım tuttu saçmalamaya başladım o resmi nasıl katlarsın cebine koyarsın git resimci bul diye bağrınmaya başladım elim ayağım titriyordu sinirden, parasını vereyim demeye başladı iyicene dellendim . Bir ara o beni bırakıp önden gitti ama hiç kendimi bozmadım düz gittim gene bekledi beni uyuzum. Aklıma geldikçe gülüyorum tamam onun yaptığı doğru değil ama iki kağıt içinde çok abartmışım sabırlı aşkım çok özledim bebeğimi

ohoo bizde sacma kavgalardan cok ne var
mesela dun "bana niye gittigin yere vardigini haber vermedin" diye kavga ettik :) halbuki mesajlasiyoduk bende anladi sanmistim
neyseki bazen sacmaladigimizin farkina cabuk variyoruz

En saçma kavga sebebimiz benim saçımı kestirmem, hiçte haz etmezdim öyle saçımı kestiremem sevgilim öyle istiyor, sevgilim böyle belime kadar seviyor kızlarından, şansıma sen niye sürekli saçını kestiriyorsun, hiz uzatmıyorsun benim uzun saç sevdiğimi bildiğin halde diye kavga çıkarabilecek bir sevgili düştü Bir de kavgayı buradan çıkartıp sonra kadınlar mutsuz olduklarında saçıyla, başıyla oynar sende mi mutsuzsun yoksa ya getiriyor lafı.

Bir de en son kavgamız var, gerçi onda biraz haklı olduğuna karar verdim sonradan ama çok büyüttü. Olay şu ben İstanbulun bir ucundan diğer ucuna gitmeye çalışırken kayboluyorum ve adres arayıp çevreyolundan hallice yollarda yürümeye çalışırken, bir araba yanaşıp gideceğim yere bırakmayı teklif ediyor yolunun üstünde olduğu için, bende kabul ediyorum ve bu olay güpegündüz gerçekleşiyor, zaten arabaya biner binmez ineceğim yerde beni bekleyen insanlar olduğundan bahsediyorum adama laf arasında, hatta arabadayken bir arkadaşımı arıyorum ki adam bekleyen birileri olduğunu bilsin beni. Neyse gayet iyikalpli, kibar bir adamcağızmış gideceğim yere sağsalim gidiyorum daha sonra başka bir ortamda bu olayı ''hehe otostop maceramda var artık istanbulda'' modunda sevgilime anlatıyorum ki burda sahne kopuyor zaten ''Sen gerizekalı mısın, kaçırılsan başına birşey gelse noolucak, çocuk gibi davranıyorsun bazen, ne işin var elalemin arabasında, vs. vs. '' Barıştık ama sonra...

köfte olayına çok güldüm
kız nie yedin köftesini ...

aman hangisi mantıklıki..
hepsi saçma kavgalarımızın......
en son laptopu kanepede bırakmışımdaa
çoçuk gelirmiş vururmuş..
halbuki laptop oturma odasında ben kuzumla mutfaktayım..
fena kapışmıştık....

bütün yorumlara çok güldüm

bugün bizde tartıştık konu saçma suçluda benim..
eşimin hiç sevmediğim bir gömleği var .sevmemek ne kelime tüylerim diken diken oluyor o gömleği görünce.
ya giyme diyorum ne zaman o gömleği giyse tartışıyoruz diyorum yakışmıyorsana çok çirkin
inat mı giyiyor anlamış değilim
sabah erkenden işe gittti ben görmedim
işten geldi kapıyı çaldı açtım bide ne göreyim o gömlek
sen yine o gömleğimi giydin dedim..
başladı bağırmaya bi güler yüz göster..dediğin laflara bak .
tamam hatalıyım ama giymesin yaww
atcam diyorum ama gömlekle beraber bende giderim sanırım :44::44::44::44::44:

kesinlikle yok ama olmasında mantılı kavga
böyle ii
arkadaşımın çocuğuda bizim leptapın camın kırmıştı
ah ne azar yedim sen nie herkesin önüne koyuyorsunda bilmem neyde
aman ne değerli malları var ya

aynennn ya
bizimkide öyle bir korur ki
yok telefonu ortada bırakma..
yok leptopu yukarı kaldır..
şunu kırma bunu eğme
dediğin gibi tek kavgamız bunlar olsun ne yapalım

neyse ben çıkıyorummmm:))
saniyelerde içinde olacak mantıksız bir kavga kokusunu daha alıyorum
o_hala uyumadınmıııı
ben _uyku tutmadı
o _ne zaman tuttuki zaten..
ben_ ne var ya oturuyom sanki
o_ leptoba şifre koyayımda gör.
ben_hele bi koyyyyy
O_......_
ben_........
.......
..
uzar gider
kaçtıııııııııııııııııııııııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…