eski bir departman müdürüle konuşuyodum
elimi çeneme koydum tatlı tatlı konusuyorum
efenim ben elimi niye çene koymuşum
niye tatlı tatlı konuşuyomuşum,
o herif bana asılırsa imiş..
adam onla beni yemeğe davet etmiştide
beyfendi kendi davet edildiğini görmüyo sadece benimkini duyuyo
ben bağırınıncada
seni çok seviyorum elimde değil dmişti
ve konu kapanmıştımafoldumben
ah ah keşke böle kavgalarımız olsa gene ama artık o yok mafoldumben
neden cnm ne oldu fisfisfis
gitti ..:sinifsinif:
gitti derken ayrılmadınız inşallah zorunlu bir yere gitmiştir inş cnm
ayrıldık sayılır :gitme:
hem artık ayrı şehirlerdeyiz ben istifa edip işten evime döndüm zaten :sinifsinif:
Geçenlerde kuzenim sevgilisiyle tanıştırcaktı beni erkek arkadaşıma söyledim ama söylemez olsaydımilk başta tek o çocukmu olcak dedi evet dedim e arkadaşı gelirse nolcak dedi gelmcek dedm ama farzetki geldi nolcak dedi konuşmam olur biter askım dedim ama ya o konuşmaya çalışırsa dedi terslerim dedm tamam benm öle tanımadığn biri olduğumu warsay benimle konuş bakaım tersleyeblcekmisin dedi konuşmaya başladık snra kavga ettik böle terslememi olur die :roflol:
Kuzenim evlencekti, ayakkabısının altına isim yazdırcaktım. Hani isimleri önce silinen evleniyo die bi batıl inanç varyaneyse erkek arkadşımda 1ay sonra askere gitcekti. Ona dedım ismimi yazcak kuzenım ayakkabısına, silinirse ismim erken evlencekmişim dedım. Sonra bana trip atmaya, soğuk soğuk konusmaya başladı. Noluyo dedim. Meğersem, ismim silinirse, o askerdeyken hemen evlenirmişim ya, ona bozulmus. Uyy kıyamam yaaa...:) :asigim:
ay ay ayyyyyyyyyy :))))
bizde 1 kere haberleri izliyoz 12 yasinda bi cocuk ralli de birinci olmus
cocuk cok hosuma gitti yorum yapmaya basladim
diyorumki bakarmisin sunun karizmasina aman tanrim küpesi bile var konusmalarra bak cok yakisikli falan derken ben bayaa bi abarttim olayi
keske onun yasinda olsaydin ilerde bulurdunuz belki birbirinizi dedi
heehe keske dedim bende ne bileyim ciddi oldugunu
yok ya dedi ayni yasta olmaniza ne gerek var bu kadar hayran kaldiktan sonra kücük olmasinin bi önemi olmaz heralde dedi
ondan sonra kizisti ortalik iyice
sen beni ne zannediyon bende jigola tutcak tipmi var sapikmiyim ben zart zurt iste delikafadulden
Sevgilim askerdeydi. Gece nöbetindeydi arkadaşıyla birlikte ve bende o gün aşkımın en sevdiği tatlı olan revaniyi yapmıştım. Telefonda konuşuyoruz nönet sırasında ve ballandıra ballandıra anlatıyorum nasıl yaptığımı. Ama öyle bir noktaya geldik ki ipler koptu bilmiyorumkismile Benimki sordu aşkım ne koydum revaninin içine diye? Limon rendelememi bekliyordu. Bende dedim portakal rendeledim aşkım değişiklik oldu hem de çok güzel oldu diye. Sen misin portakal rendeleyen? Nasıl yaparmışım bunu? Ben onu hiç sevmiyormuşum da bıdı bıdı. Arkadaşı aldı telefonu eline. Hayırdır dou_you_wanna ne oldu anlat bakıyım niye kavga ediyosunuz dedi. Portakal rendeledim revaniye ama senin bu arkadaşın olucak bey limon rendelemedim diye bana kızdı dediğim andan itibaren arkadaşı bizim normal olmadığımızı anladı kaydirigubbakcemile3
Sevgilim askerdeydi. Gece nöbetindeydi arkadaşıyla birlikte ve bende o gün aşkımın en sevdiği tatlı olan revaniyi yapmıştım. Telefonda konuşuyoruz nönet sırasında ve ballandıra ballandıra anlatıyorum nasıl yaptığımı. Ama öyle bir noktaya geldik ki ipler koptu bilmiyorumkismile Benimki sordu aşkım ne koydum revaninin içine diye? Limon rendelememi bekliyordu. Bende dedim portakal rendeledim aşkım değişiklik oldu hem de çok güzel oldu diye. Sen misin portakal rendeleyen? Nasıl yaparmışım bunu? Ben onu hiç sevmiyormuşum da bıdı bıdı. Arkadaşı aldı telefonu eline. Hayırdır dou_you_wanna ne oldu anlat bakıyım niye kavga ediyosunuz dedi. Portakal rendeledim revaniye ama senin bu arkadaşın olucak bey limon rendelemedim diye bana kızdı dediğim andan itibaren arkadaşı bizim normal olmadığımızı anladı kaydirigubbakcemile3
saç rengime kafayı taktı
illa onun istediği renk olcakmış
o öyle seviyomuş
ben bunu istiyorum diyorum
o kendi seçtiğini..
bi sürü surat astı etti
amaa kim galip geldi??
tabii ki ben a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?