Eşiniz/Sevgilinizle yaptığınız en saçma kavgalarınız ?..

neden cnm ne oldu fisfisfis

en saçması geçen gün olandı.
ilk giydiğim gömlek ile başladı kavgamız sabah.
vay efendım nıye gıyermışım başka gömlek giyecekmişim.
içim belli oluyormuş millete kendımı teşhirmi edecekmişim
sonra da servisime bıneceğim yere benı bırakırken bayanların yanında dur bu gömlekle erkekler otobüs durağında sana asılır zaten mıllet benım gıtmemı beklıyordu asılmak için bende tutamayıp çenemi ablası ve kuzenlerını örnek gösterınce kıyamet koptu.neysekı sonradan tamam aşkım napım kıskandım dedide olay kapandı.

Geçenlerde kuzenim sevgilisiyle tanıştırcaktı beni erkek arkadaşıma söyledim ama söylemez olsaydım ilk başta tek o çocukmu olcak dedi evet dedim e arkadaşı gelirse nolcak dedi gelmcek dedm ama farzetki geldi nolcak dedi konuşmam olur biter askım dedim ama ya o konuşmaya çalışırsa dedi terslerim dedm tamam benm öle tanımadığn biri olduğumu warsay benimle konuş bakaım tersleyeblcekmisin dedi konuşmaya başladık snra kavga ettik böle terslememi olur die :roflol:

:roflol::roflol:

herhalde bütün tartışmalarımız saçma delikafadulden hiç mantıklısını hatırlamıyorum

ben kafaya çok şey takmam ama o en ufak şeyi bile takar, o yüzden onun saçlarının yarısı bu yaşında beyaz ama benimkilerin daha bi 20-30 yılı var beyazlamaya

en saçması hangisi diyosanız, benden 7 yaş küçük kuzenime (yaşıtım falan olsa gene anlıcam) "nasılsın ablacım" diye sorup sarılıp öpmem yüzünden kıyameti koparması delikafadulden

yahu o çocuk benim kucağımda büyüdü laelaelaelaelae

Kuzenim evlencekti, ayakkabısının altına isim yazdırcaktım. Hani isimleri önce silinen evleniyo die bi batıl inanç varya neyse erkek arkadşımda 1ay sonra askere gitcekti. Ona dedım ismimi yazcak kuzenım ayakkabısına, silinirse ismim erken evlencekmişim dedım. Sonra bana trip atmaya, soğuk soğuk konusmaya başladı. Noluyo dedim. Meğersem, ismim silinirse, o askerdeyken hemen evlenirmişim ya, ona bozulmus. Uyy kıyamam yaaa...:) :asigim:

ay ay ayyyyyyyyyy :))))

bizde 1 kere haberleri izliyoz 12 yasinda bi cocuk ralli de birinci olmus
cocuk cok hosuma gitti yorum yapmaya basladim
diyorumki bakarmisin sunun karizmasina aman tanrim küpesi bile var konusmalarra bak cok yakisikli falan derken ben bayaa bi abarttim olayi
keske onun yasinda olsaydin ilerde bulurdunuz belki birbirinizi dedi
heehe keske dedim bende ne bileyim ciddi oldugunu
yok ya dedi ayni yasta olmaniza ne gerek var bu kadar hayran kaldiktan sonra kücük olmasinin bi önemi olmaz heralde dedi
ondan sonra kizisti ortalik iyice
sen beni ne zannediyon bende jigola tutcak tipmi var sapikmiyim ben zart zurt iste delikafadulden

hahaha
bizde de bunun benzeri olmustu. ÇGHB'yi izliyoduk. Oğuzhan Koç'u cok begenıyorum ya cok tatlı demıstım. hay demez olaydım. Kıskanmıstı baya ...
:asigim:

Sevgilim askerdeydi. Gece nöbetindeydi arkadaşıyla birlikte ve bende o gün aşkımın en sevdiği tatlı olan revaniyi yapmıştım. Telefonda konuşuyoruz nönet sırasında ve ballandıra ballandıra anlatıyorum nasıl yaptığımı. Ama öyle bir noktaya geldik ki ipler koptu bilmiyorumkismile Benimki sordu aşkım ne koydum revaninin içine diye? Limon rendelememi bekliyordu. Bende dedim portakal rendeledim aşkım değişiklik oldu hem de çok güzel oldu diye. Sen misin portakal rendeleyen? Nasıl yaparmışım bunu? Ben onu hiç sevmiyormuşum da bıdı bıdı. Arkadaşı aldı telefonu eline. Hayırdır dou_you_wanna ne oldu anlat bakıyım niye kavga ediyosunuz dedi. Portakal rendeledim revaniye ama senin bu arkadaşın olucak bey limon rendelemedim diye bana kızdı dediğim andan itibaren arkadaşı bizim normal olmadığımızı anladı kaydirigubbakcemile3

süper kaydirigubbakcemile2

süpermiş bu kaydirigubbakcemile3

saç rengime kafayı taktı
illa onun istediği renk olcakmış
o öyle seviyomuş
ben bunu istiyorum diyorum
o kendi seçtiğini..
bi sürü surat astı etti
amaa kim galip geldi??
tabii ki ben a.s

saç rengime kafayı taktı
illa onun istediği renk olcakmış
o öyle seviyomuş
ben bunu istiyorum diyorum
o kendi seçtiğini..
bi sürü surat astı etti
amaa kim galip geldi??
tabii ki ben a.s

karamel oldu
benim istediğimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…