- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Şimdi güzel yanı evliliğin daha öncesine nazaran ?daha yaşım 25. çok zor annemin evine dönmek. kendimi toparlayamam diye korkuyorum çok zor şeyler yaşadım bu evlilikte hepsi boşa gitsin istemiyorum. ama 3. defa o eve dönersem kendime sözüm var boşancam
Şimdi güzel yanı evliliğin daha öncesine nazaran ?
hanımlar iyi akşamlar anneler gününüz kutlu olsun :)
eşiniz sizi evde bırakıp organizasyonlara katılıyor mu?
benim eşim dün akşam ablasının kep törenine gitti ki ben akşamları evde yalnız kalamıyorum ciddi anlamda çok korkuyorum. arkadaşlarımı çağırdım allahtan onlar geldiler. eşim sırf oraya erken gitmek için yemek yüzünden kavga etti benimle öyle gitti.
bugünde öğlen işten gelip hemen yeğeninin doğum gününe gitti. sorun gitmesi değil ama bugün ablasının kız arkadaşları falan hep geliyodu o kadar kadının içinde nasıl durdu anlam veremedim kendisine söylediğimde de mutfakta otururum cevabını aldım. yarın da gidebilirdi hediye vermeye.
ben arkadaşımla görüşmek istediğimde eşim izin vermemişti bi hafta sonumuz var onu da arkadaşlarınla mı geçireceksin demişti. şimdi kendisinin beni yalnız bırakması sizce doğru mu ben mi alınganlık yapıyorum? ki 3-4 haftadır çalışmıyorum evde hep yalnızım akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum.
bir diğer sorunum da, kv de oturuyorduk tv de 5 taş reklamı vardı şaka yaptım eşime bana bunu almak istermisin diye o da gülerek hayır dedi ordan kp bunu böyle şımarık alıştırma hediye falan alma sakın dedi. acaba bütün bu olanları ben mi abartıyorum? yoksa kp böyle demesi gerçekten ayıp mı sizce de
(görümcelerimle aramda sorun olduğu için ikisiyle ilgili olaylarda geri planda kalmak zorundayım)
bi arkadaş daha bu kadar muhalefet oluyordu :) eski konularımı okumuş bana hak verdi. bence bu kadar karşıt düşüncede olmadan önce neler yaşadığıma bi göz atın :)
O zaman alttan alacaksın... Olduğun durumdan keyif almaya bakacaksın.. Baba evine gidemiyorsun, onun ailesi ile bir araya gelmek istemiyorsun, konussanda düzelecek bir kocan yok... Boşanmak da istemiyorsan durumdan keyif almaya bak... Çalışmıyorsan İşe gir calis en azından kafan dağılır.şuanda güzel olan hiç bişey yok
Eşinde senın onla gitmemeni kafaya takmıs olabilir, belki sen ona eşlik etsen zamanla beraber karar verceksiniz nereye gideceginize. Kaç yillik evlisiniz ama?sanırım öyle. bugün o gidince bende çıkayım dedim sonuçta bütün hafta evdeydim eve geldiğinde attığı mesaj eve geldim yoksun gez sen gez
Ohoo daha çok yeni evlisinz, aranızda daha guven olusmamıstir sizin. 3sene snra o anakuzulukları duzeliyo, benim öyle oldu. Ilk 3sene yanlis anlasilmalar cok oluyo.snra seni dinlemesi için onun hep yanında ol ki, snra patladıgında falan bu kadın da haklı desindaha 9 aylık evliyiz. ana kuzusu bi adamla evlenmişim. kp söylediği lafı söylüyorum sen yanlış anlamışsındır o kötü niyetle söylememiştir diyo adam bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?