• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz siz olmadan gider mi?

daha yaşım 25. çok zor annemin evine dönmek. kendimi toparlayamam diye korkuyorum çok zor şeyler yaşadım bu evlilikte hepsi boşa gitsin istemiyorum. ama 3. defa o eve dönersem kendime sözüm var boşancam
Şimdi güzel yanı evliliğin daha öncesine nazaran ?

hanımlar iyi akşamlar anneler gününüz kutlu olsun :)

eşiniz sizi evde bırakıp organizasyonlara katılıyor mu?

benim eşim dün akşam ablasının kep törenine gitti ki ben akşamları evde yalnız kalamıyorum ciddi anlamda çok korkuyorum. arkadaşlarımı çağırdım allahtan onlar geldiler. eşim sırf oraya erken gitmek için yemek yüzünden kavga etti benimle öyle gitti.

bugünde öğlen işten gelip hemen yeğeninin doğum gününe gitti. sorun gitmesi değil ama bugün ablasının kız arkadaşları falan hep geliyodu o kadar kadının içinde nasıl durdu anlam veremedim kendisine söylediğimde de mutfakta otururum cevabını aldım. yarın da gidebilirdi hediye vermeye.

ben arkadaşımla görüşmek istediğimde eşim izin vermemişti bi hafta sonumuz var onu da arkadaşlarınla mı geçireceksin demişti. şimdi kendisinin beni yalnız bırakması sizce doğru mu ben mi alınganlık yapıyorum? ki 3-4 haftadır çalışmıyorum evde hep yalnızım akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum.

bir diğer sorunum da, kv de oturuyorduk tv de 5 taş reklamı vardı şaka yaptım eşime bana bunu almak istermisin diye o da gülerek hayır dedi ordan kp bunu böyle şımarık alıştırma hediye falan alma sakın dedi. acaba bütün bu olanları ben mi abartıyorum? yoksa kp böyle demesi gerçekten ayıp mı sizce de

(görümcelerimle aramda sorun olduğu için ikisiyle ilgili olaylarda geri planda kalmak zorundayım)

kilit cumle en altta zaten; ben de esimin ailesiyle gorusmuyorum ancak esimin onlarla hicbir organizasyonuna da karismiyorum. kendi ailesidir, elbette ki gorusecek.

bi arkadaş daha bu kadar muhalefet oluyordu :) eski konularımı okumuş bana hak verdi. bence bu kadar karşıt düşüncede olmadan önce neler yaşadığıma bi göz atın :)

O zaman aynı ortama girmediğinizde şikayetçi olmayın

İki seçenek var ya gideceksiniz ya da eşiniz gidince şikayetlenmeyeceksiniz

Ada'mın ablaları

Sizinle evlenmesi onları silmeyi gerektirmez Ada'm her gün gitmiyormuş

Aylardır birinin kep törenine gitmiş diğerine de çocuğunun doğum gününe

Burada her.gün ailesine gidip eve akşam
10 da gelen ne çok adam okuyoruz

Kendinizi doldurmayın eşinize karşı

şuanda güzel olan hiç bişey yok
O zaman alttan alacaksın... Olduğun durumdan keyif almaya bakacaksın.. Baba evine gidemiyorsun, onun ailesi ile bir araya gelmek istemiyorsun, konussanda düzelecek bir kocan yok... Boşanmak da istemiyorsan durumdan keyif almaya bak... Çalışmıyorsan İşe gir calis en azından kafan dağılır.

ailesiyle aran iyi değil onlarla görüşmek istemiyorsan bırak kendi gitsin gorussun. ama eşini doldurabilirler sana karşı buna da zemin hazırlamış olursun. kp in dediğinde bence onu silecek kadar birşey yok.
evet benim eşimde beni bıraktı ve Su anda annesinin evinde şehir disinda. anneler gününü birlikte geçirecekler. ama eşimin annesine beni götürmeden gitmesi huzurumun kaçmasından daha önemli değil.

Siz görüşmezseniz mecbur o yalnız gidecek. Olayları hiç görüşmeyecek raddeye olabildiğince getirmemek lazım. Mesafe koymak iyi ama bu kadar değil. Mesele fitne karıştırmaksa o zaman özellikle sizin de gitmeniz lazım eşinizi yalnız bırakmamak için.
Ben genelde sadece bayramlarda annesine giderim eşim yalnız gider yani. Bizde fitne falan gibi durumlar yok aramızda bir problem de yok. Ama ben çok hoşlanmıyorum gidip kalmaktan. O yüzden genelde canım istemiyor derim eşim yalnız gider, bir sakıncasını görmüyorum. Ama senede iki falandır bensiz gittiği (farklı şehirler)

Parantez icini okuyana kadar sacma gelmisti bir erkegin esini almadan davetlere katilmasi.araniz bozuk oldugu mecbur tek gitmek zorunda baska elden bi cozum gelmez.esini yalniz gondermek istemiyorsan baris kus olduklarinla.
Baslikta sordugun soruya gelince esim bensiz bir yere gitmez.senin durumunla bizim durumlarimiz farkli biz kimseyle kus degiliz.
Bu sordugun soruya ne tur cevap bekliyorsun anlamis degilim.
Esindemi gitmesin kardeslerinin davetlerine.bunu istersen esinle aranda tartisma cikar.ya bariscaksin ya da esine karismayacaksin.

Eşim bensiz bir yere gitmez ama sizin durumunuzda olsaydık giderdi, neden gidiyorsun da demezdim.
Nihayetinde yeğen mezuniyeti, Doğum günü bunlar her gün olan şeyler değil ki haftada bir ailesi ile görüşmesi de normaldir.

Geçmiş konularınızı okuyunca size hak verecekmişiz sanırım, okudum, size yapılan haksızlıklar kötü olmuş ama yine de eşiniz ailesi ile görüşür, siz gitmiyorsanız o gider.

Eşinizin katıldığı yer organizasyon değil

Ablası, yeğeni kendi ailesi

Onun gitmesi anormal değil, sorun senin gitmemen

Zaten görümcelerinle sorun olduğunu söylemişsin

Kp nin dediği şey onun kafa yapısı ve kültürü için normal beğenmiyorsan o aileye gelin gitmemeliydin :(

Konuyu okurken zaten esinize sinirlendim en son kayinvalideniz beni çileden cikardi. Sana ne lan kv bozuntusu kafa atasim geldi. Şımartmaymış. Dangoz

Eşiniz kaç yaşındaki ablasının kep töreni var ? Çok acaipmis o kadar kadın içinde sıkılmıyor mu acaba ben de merak ettim

Evet giderdi.

Ben de küs olduğum gorusmedigim gorumcelerin bu tür davetlerine gidiyor, acaba bu normal mı hiç demezdim doğrusu. Ben gitmiyorum diye o da gitmek zorunda olmazdı, çünkü o kus değilmiş.

Kp in patavatsizligina gelince konuyla alakası yok.

Eşin sana arka çıkmayacaksa kimseyle polemiğe girip kavga etme. Benim tavsiyem bu.

sanırım öyle. bugün o gidince bende çıkayım dedim sonuçta bütün hafta evdeydim eve geldiğinde attığı mesaj eve geldim yoksun gez sen gez
Eşinde senın onla gitmemeni kafaya takmıs olabilir, belki sen ona eşlik etsen zamanla beraber karar verceksiniz nereye gideceginize. Kaç yillik evlisiniz ama?

daha 9 aylık evliyiz. ana kuzusu bi adamla evlenmişim. kp söylediği lafı söylüyorum sen yanlış anlamışsındır o kötü niyetle söylememiştir diyo adam bana
Ohoo daha çok yeni evlisinz, aranızda daha guven olusmamıstir sizin. 3sene snra o anakuzulukları duzeliyo, benim öyle oldu. Ilk 3sene yanlis anlasilmalar cok oluyo.snra seni dinlemesi için onun hep yanında ol ki, snra patladıgında falan bu kadın da haklı desin

kp'e bi höst! laçkalasmaya gonullu, ustune vazifesiz konuya burnunu amacsizca sokmus. esine gelince senle neden gitmk istemiyo? tabi ki beraber katilmanz gereken organzsyonlr bunlar.

Back
X