eşiniz sizden ayrı düğüne gitse..?

zeybeydelrey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
422
198
123
arkadaşlar benim eşim genelde düğünlere ve kınalara arkadaslarıyla erkek erkege gıdıyo bebegimiz küçük diye. ama istese bebeği bi yarım saat anneme bırakıp bnide götürebilir.
dün düğüne gidecekti arkadasının düğünü bn tanımıyorum.. benide götür dedim biz erkek erkeğe gideceğiz dedi kimse eşini götürmüyor dedi. az öncede bi konu açmıştım bide bebege kim bakcak diye tartıştık şuan konuşmuyoruz bu düğün mevzusu canımı sıktı siz olsanız kırılmazmıydınız?

nasıl düğünmüş bu erkek erkeğe gidilen.
ha düğün harem-selamlıksa anlarımda karma olan bir düğüne kız mı düşürmeye gidiyolarmış erkek erkeğe.
bu erkeklerden korkulur valla. evdekine otur, ben bi piyasa yapacağım diyemiyor tabi açık açık

yok canım öyle değil bece doğru söylüyo olabilir şöyle düşün senin bi arkadaş ortamın var birlikte gideceğin arkadaşların eşsiz tek geliiyo dolayısıyla kızkıza olacaksın e sen eşinle gidersen arkadaşlarından ayrılman gerekcek durum bu bence. sanırım arkadaşın eşi arkadaş ortamıyla fazla takılan biri. kırılmakta haklısın ortamını bırakıp senle gidebilir üstelik sende istiyosun

walla bilmiyrum ama bende çok sinirlendim oyüzden dün akşamdan beri konuşmuyoruz

evet canım aynen öyle ama artık bekar değilki bekarlığındaki gibi her yere arkadaşlarıyla gitsin madem öyle evlenmeseydi ozaman

aynen bekar değil ki. koluna takacağı bir hanımı var.
ne o öyle liseli ergenler gibi erkek erkeğe
hem düğüne gidiyorlar futbol maçına değil. düğünlere damsız almasınlar bence.

evet canım aynen öyle ama artık bekar değilki bekarlığındaki gibi her yere arkadaşlarıyla gitsin madem öyle evlenmeseydi ozaman

yapıyolar canım erkekler ortamını kolay kolay bırakmaz doğru değil tabi ama altında başka bişey yoktur diye söylüyorum en azından o açıdan için rahat olsun

kızlar haklısınız ama dün 2 saat gelmedi eve gelincede hiç yüzüne bile bakmadım çok kızgındım konuşmadık bile şimdide ne o arıyor ne ben çokmu abarttım bilmiyorumki. ama bidaha böyle yapmasın istiyorum

kimin düğününe gidiyo mesela? yani bi akraba düğünüyse zaten arkadaşlarıyla gidemez arkadaşları ne sıfatla gelecek, arkadaş düğünüysede eşiyle gidebilir gitmemesi abestir bence kırılırım kırarım burnundan getiririm,inanmam bile ne malum düğüne gittiği derim çünkü genelde erkekler düğün dernek sevmez

bir daha böyle yapmasın istiyorsanız özür dileyene kadar ve bir daha yapmayacağım diyene kadar konuşmayın.benim eşimde yalnız gider düğünlere çünkü ben gitmiyorum onunla çünkü o benimle hiç bir düğüne gelmedi bugune kadar ben heryere yalnız giderim.

gittiği düğünü bastım bir kere erkeklerle içki muhabbetti ergen bunlar daha...

düğün türü yerlerde insanlar birbirini temsil eder. kadın eşini temsil eder arkadaşlarının düğününde. bu duruma yanında olması gurur verici olması gerekir.
erkek erkeğe gidilen düğün nasıl oluyormuş, hadi senin bebeğin var diğer erkeklerinde mi bebekleri var? ya da her kadın kabul eder mi bu? nasıl bu kadar erkek aynı anda eşine kabul ettiriyor hem de her düğünde. bence bu noktayı bir araştır. bunlar bekar adam mı ya?

kendi müşterilerinin düğününe gidiyor ben tanımıyorum

diğer erkeklerin de eşlerini tanıoyrum hepsi çocuklu ve eşlerine karışmayan tipler. onlar ses çıkarmıyo ben çıkarıncada sanki çıbanın başı benmişim gibi problem oluyo onların davranışı normalde benim gibi abartı gibi görülüyo

Herkesin tarzı vardır ve herkesin aile yaşantısı başkadır. Sen boş ver onları. Önemli olan onlar bekar takılırken eşin seni koluna takıp götürmesi. Bu düğünde net olarak konuş. Çekindiği bir şey mi varmış. Yoksa eşi olarak neden yanında gitmiyorsun öğren bunları. Erkek erkeğe olayı tam bir erkek hikayesi.

sence ilk konuşan benmi olayım yoksa hiç konuşmazsa bendemi konuşamasam ciddiyetimi anlasın istiyorum biz daha önce 1 günden fazla küs kalmadık hep bi şekilde barıştık aama bu defa okadar kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…