eşiniz sizden ayrı düğüne gitse..?

yalan gibi duruyor

hangi evli erkeğin düğünlere yalnız gittiği görülmüş? çok abes. bebeğiniz varsa da dediğin gibi birkaç saatliğine anneye bırakılır ve karı koca gidilir. bekar erkek gibi düğüne tek gidiyor. çok yadırgadım. bundan sonra ona ben de gelebilir miyim diye sormak yerine hazırlanıyorum birlikte gideceğiz demelisin. biraz baskın ol bu konuda.

sence ilk konuşan benmi olayım yoksa hiç konuşmazsa bendemi konuşamasam ciddiyetimi anlasın istiyorum biz daha önce 1 günden fazla küs kalmadık hep bi şekilde barıştık aama bu defa okadar kolay değil

Ne zamana kadar küs kalacak ki.. yani ne kadar uzayacak konu… ya da gelip konuşsa çözülen bir şey var mı? Sonuçsuzluktan başka.. yapacaksan bir konunu sonuçlandırma odaklı ol.

kırılırım tabıkı esım bensız gıdemez duğunlere

hiç hoş değil ve bencilce evlilik demek paylaşmak demek hiç bu tür harekete maruz kalmadım ,bence "suratını as gerrekirse kavga et

şuan hala kavga halindeyiz neden götürmedin diyorum erkek erkeğe gittik diyor. benim sana ne zararım olacak ayak bağımı olacam diyorum hem ben olsam arkdaşlarınla görüşmenimi engelleyecem dedm

kusura bakma ama sanki kız avına mı çıkıyorlar da kimse eşini almıyor yanına
düğüne meraklı olan erkeği de senın eşini gördüm ben.

Son düzenleme:
valla hiç kırılmazdim dügünleri zaten sevmem helede tanimadigim birinin dügününe gitmeyi hiç istemem bunun içinde eşimle arami bozmam

bebeğiniz varmış,size de biraz havanız değişsin,değişiklik olur diye düğüne gitmeyi teklif edebilirdi aslında...

Yorumlar uçmuş yahu

Ben hiç bu kadar abartacak, kavga etmeye değecek bir durum göremedim. Neden bir düğüne gitme konusu bu kadar büyüsün, illa kötü yerlere çekilsin ki?

Henüz evli değilim ama yakında nişanımız var, sevgilimi de herkes tanır ama ben onu her düğüne peşime takıp götürmem, çünkü nihayetinde kendi tanıdık ortamı değildir ve sıkılabilir. O da kendi tanıdıklarının düğününe tek katılabilir, yakınlığım olmayan birinin düğünü için uzun uzun hazırlanmak zor geliyor bazen. Bunu kendi iş çevremde de çok gördüm. Diyelim beyler ofis arkadaşı ve ofisten biri evleniyor. Onlar erkek grubu halinde gelip hanımları evde bırakabiliyorlar. Bu son derece normal, inanın ortamda hiç tuhaf şeyler de olmuyor. Değer mi günlerce küslüğe? Yapmayın Allah aşkına, eşlerin de birbirlerinden ayrı bir çevresi ve hayatı olması son derece normal ve sağlıklıdır. Adam bir akşam bir yere gitti diye de zan altında bırakmayın.

Son düzenleme:

Ben de heryere yalniz giderdim, yada beni goturmezdi. Kurtuldum sukur, anlamiyorumki ben bu insanlari, madem yalniz gitcen, goturmuycen niye evleniyorsun! Evliligin anlami ne! Bide, ozur diler diler aynisini yapardi, bosversene sen sagligina dikkat et...

eşim bensiz düğünüde gidebilir bence sorun yok. iş arkadaşının oğlunun sünneti vardı arkadaşlarla beraber gidicez kimse eşiyle gelmiyor dedi hatta gelmek istersen iş çıkışı arabayla gel yanıma beraber gidelim dedi. yok dedim sen arkadaşlarınla anlaşmışsın bence sorun yok gidebilirsin dedim gitti de sonra sorun da çıkarmadım.

bir keresin de de yine iş arkadaşı evleniyor ve yine bu sefer beraber gittik çünkü başka yerede uğrayacatık ama çok sıkıldım kocaman iş arkadaşlarının olduğu masa nerdeyse tümüyle erkek ve çok sıkıldım.

yani illa kız avına çıkılmaz erkeklerle sözleşip düğünüde gidilir biz nasıl hanım hanıma sinemaya çarşıya gezmeye gidiyorsak....

hiç kırılmam.
aynı muhabbet bizde de olur,bana teklif eder ama ben kabul etmem,zaten arkadaşlarla gidecektik der:)
birkaç kez gittim,gerçekten iş yerinden falan birilerinin düğünüyse genelde iş arkadaşları oluyor ve eşsiz oluyorlar.
ben olunca diğer erkeklerle de bir araya gelemiyorlar,ikimiz de sıkılıyoruz.
hem offf kıyafetti,sçtı,makyajdı derken düğün işi bana büyük stres.
mecbur olmadıkça gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…