- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
- Konu Sahibi zeybeydelrey
-
bilmiyorum bende acaba beni yük gibi görüp götürmek istemedimi diyorum nası insanlar ya bunlar eşlerini bırakıp heryere yalnız gidiyo evlenmeseler daha iyi benceEşin tek gitmek istiyo
Bahane uyduruyo bence
arkadaşlar benim eşim genelde düğünlere ve kınalara arkadaslarıyla erkek erkege gıdıyo bebegimiz küçük diye. ama istese bebeği bi yarım saat anneme bırakıp bnide götürebilir.
dün düğüne gidecekti arkadasının düğünü bn tanımıyorum.. benide götür dedim biz erkek erkeğe gideceğiz dedi kimse eşini götürmüyor dedi. az öncede bi konu açmıştım bide bebege kim bakcak diye tartıştık şuan konuşmuyoruz bu düğün mevzusu canımı sıktı siz olsanız kırılmazmıydınız?
sence ilk konuşan benmi olayım yoksa hiç konuşmazsa bendemi konuşamasam ciddiyetimi anlasın istiyorum biz daha önce 1 günden fazla küs kalmadık hep bi şekilde barıştık aama bu defa okadar kolay değil
arkadaşlar benim eşim genelde düğünlere ve kınalara arkadaslarıyla erkek erkege gıdıyo bebegimiz küçük diye. ama istese bebeği bi yarım saat anneme bırakıp bnide götürebilir.
dün düğüne gidecekti arkadasının düğünü bn tanımıyorum.. benide götür dedim biz erkek erkeğe gideceğiz dedi kimse eşini götürmüyor dedi. az öncede bi konu açmıştım bide bebege kim bakcak diye tartıştık şuan konuşmuyoruz bu düğün mevzusu canımı sıktı siz olsanız kırılmazmıydınız?
son derece gereksiz, damat arkadaşı değil müşterisi demiştin bi yorumda ne gerek var açıkçası bence ortam arıyo
Ne zamana kadar küs kalacak ki.. yani ne kadar uzayacak konu ya da gelip konuşsa çözülen bir şey var mı? Sonuçsuzluktan başka.. yapacaksan bir konunu sonuçlandırma odaklı ol.
kusura bakma ama kız avına mı çıkıyorlar da kimse eşini almıyor yanına
düğüne meraklı olan erkeği de senın eşini gördüm ben.
bende buna sinir oluyorum ya zaten
bende buna sinir oluyorum ya zaten
bir daha böyle yapmasın istiyorsanız özür dileyene kadar ve bir daha yapmayacağım diyene kadar konuşmayın.benim eşimde yalnız gider düğünlere çünkü ben gitmiyorum onunla çünkü o benimle hiç bir düğüne gelmedi bugune kadar ben heryere yalnız giderim.
gittiği düğünü bastım bir kere erkeklerle içki muhabbetti ergen bunlar daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?