eşiniz sizden habersiz akşam yemeğine misafir getirse tepkiniz ne olur???

benim eşimde getirmez habersiz misafir genelde ev içinde sütyen takmam açık saçık giyinirim ve ev herzaman iş haliyle olur ancak evin toplu olduğu saat akşam 9 10 gibi olur o saate kadar temizlik yaparım ve bildiği ve kızacağım için böyle problem olmaz.zaten bana habersiz kimse gelmez gelemez evde tekim tüm gün çünkü mesela ağda yapabiliyorum ne bilimm banyo yapabiliyorum o yüzden gelecek olan kişiler haberli gelinmesi gerektiğini bilir vede müsaitmisiniz diye haber verir.ne yalan sölim müsait değilsem sölerim gelmez müsaitsem gelirler zaten

Hiç hoşlanmam böyle bir şeyden, kızarım.
Çünkü ben misafirimi güzel hazırlanmak isterim, zaten mutfağı hiç sevmem ve elim
ağırdır. Birde habersiz misafir geldiğinde yada son anda öğrendiğimde elim ayağıma
dolaşır sonuçta hiç hoş olmaz. Yeni evliyken birkaç kez oldu bu şekilde. Ama eşim
tepkimi bildiği için artık çok dikkatli. Birde şu var; şimdi onun ailesinin üst katında yaşıyoruz,
bütün akrabaları da burda tabi ve onlar genelde habersiz çat kapı geliyorlar ve bu durumdan
hiç hoşlanmıyorum ;akraba ne olursa olsun haber verilmeli bence gidilen yere.

hiç hoşalnmam..eşim böyle bi yanlışlık patavatsızlık yapmaz.
olduda yaptı diyelim ilkinde uyarır
ikincisinde feci bozarımm
yada hoşlanmıyacağı bişi ona yapar ne hisettiğimi hissetttirirm heheee çok fenayım ama heee
kadın hali ne yaptığı belli olurmu canım müsiat diildir işi vardır nasıl olsa gelen eşimdir der dimi yani
zatende böyle bişi yanlış bence

benim eşimdebunu bana evlendiğimiz ik sıralar defalarca yaptı...
bende onu defalarca uyardım,
anlamamakta ısrar etti,
anlatmakta ısrar ettim ve başardım ... :)
artık haber vermeden misafir çağırmıyor,davetleri bana bırakıyor.
sonucta sinir bozucu birşey.misafir olayları bayan işi gibi geliyor,,önce bayana sorulmalı
çünkü ağırlayacak olan o,yorgun olur,gününde olmaz falanfilan..

benim eşimde getirmez habersiz misafir genelde ev içinde sütyen takmam açık saçık giyinirim ve ev herzaman iş haliyle olur ancak evin toplu olduğu saat akşam 9 10 gibi olur o saate kadar temizlik yaparım ve bildiği ve kızacağım için böyle problem olmaz.zaten bana habersiz kimse gelmez gelemez evde tekim tüm gün çünkü mesela ağda yapabiliyorum ne bilimm banyo yapabiliyorum o yüzden gelecek olan kişiler haberli gelinmesi gerektiğini bilir vede müsaitmisiniz diye haber verir.ne yalan sölim müsait değilsem sölerim gelmez müsaitsem gelirler zaten

bende aynen seni gibiyim evde cok rahatim evlilimizin ilk zamanlarinda bir kere amcasini getirmis asagidan zile bastilar kimo dedim biz deyince kapida 15 dakika beklettim amcasi gidincede 1 ton firca adam anladi tabi musait olmadimi yinede elimden geleni yaptim ama boyle olmuyor kadin olarak rahatsiz oluyoruz hazirliksiz misafir bir daha aklinin ucundan bile gecirmedi dedimki eger bir daha yaparsan o anki halimle kapiyi acarim gerisini sen dusun bilir sinirlendimmi gozum gormez

ilk evlendiğim dönemlerde yaşadım hem çalışıyorum da ben ctesi günlerini temizlik yapmakla geçiriyordum. bi akşam eşim aradı ve annemler yemeğe gelecek dedi ahandedim ne hazırlayacam zaten akşam olmuş. neyse evde na varsa onla bişeyler hazırladım sofram iyi olmuştu iyi ağırlamıştım ama misafirler gittikten sonrada konuştum bir daha böle yapmamasını yemeği sen değil ben hazırlıyorum ve olacak bi eksiklikte sen değil gelin kız beceremedi olur dedim. bana muhakkak önceden haber ver dedim olmaz böle bir daha da yapmadı zaten anasınında oğlunu arayıp gelmek istiyoruz demeside tuhaf adam işte zaten beni niye aramadıysa ayrı bi konu.

sonrasında da bi kaç kere eşimin annesi yine çat kapı geldi yav daha yeni evliyiz çat kapı gelinir mi :) neyseki o dengesizliklerini de halleti eşim sağolsun artık gelmiyolar gelecekleri zamanda bi kaç saat önceden haber veriyolar sempatiksalakcinni

ilk evlendiğim dönemlerde yaşadım hem çalışıyorum da ben ctesi günlerini temizlik yapmakla geçiriyordum. bi akşam eşim aradı ve annemler yemeğe gelecek dedi ahandedim ne hazırlayacam zaten akşam olmuş. neyse evde na varsa onla bişeyler hazırladım sofram iyi olmuştu iyi ağırlamıştım ama misafirler gittikten sonrada konuştum bir daha böle yapmamasını yemeği sen değil ben hazırlıyorum ve olacak bi eksiklikte sen değil gelin kız beceremedi olur dedim. bana muhakkak önceden haber ver dedim olmaz böle bir daha da yapmadı zaten anasınında oğlunu arayıp gelmek istiyoruz demeside tuhaf adam işte zaten beni niye aramadıysa ayrı bi konu.

sonrasında da bi kaç kere eşimin annesi yine çat kapı geldi yav daha yeni evliyiz çat kapı gelinir mi :) neyseki o dengesizliklerini de halleti eşim sağolsun artık gelmiyolar gelecekleri zamanda bi kaç saat önceden haber veriyolar sempatiksalakcinni

işte bu konunun aynısını bende yasadım,
çalısan biriyim cumartesi temizlikle geçer bırak misafir agırlamayı
kendimi yorgunluktan tasıyamam..
ama kayınvalıdemleri yemeğe çağırmıstı bıle eşim bende senın gibi anlattım durumu

bukadar tesadüf olur ya :))

işte bu konunun aynısını bende yasadım,
çalısan biriyim cumartesi temizlikle geçer bırak misafir agırlamayı
kendimi yorgunluktan tasıyamam..
ama kayınvalıdemleri yemeğe çağırmıstı bıle eşim bende senın gibi anlattım durumu

bukadar tesadüf olur ya :))

erkek düşünemiyo işte bu kız napar ne eder. alışmış rahata sonuçta düşünemiyo...
en azından laf dinliyorlar sempatiksalakcinni

Eşim yapmaz öyle bişi,kendi de öyle çok hoşlanmaz çat kapılardan,önceden sinirlenirdim böyle şeylere,şimdi getirmişse eğer bir yerde mecbur kalmıştır diye düşünüyorum ya da çok heves etti o anda bize gelin diye,ya pizza söyleriz ya kebap,ya da Allah ne verdiyse..:hulya:

bence düşünüyorlarda işlerine gelmiyor :))
ama evet Allah*tan söz dinliyorlar

Evlendıgımızın ılk ayı bır arkadasını cagırmıstı.
Cagırmasına degıl, habersız olmasına kızmıstım.
Acele ıle bırseyler hazırlamıstım,esımde mecburen yardım etmıstı.
Sonrasında ıkaz ettım, bır daha boyle bır hata yapmadı.

asla öyle bi hata yapmaz, canını sokaktamı buldu ayolsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :roflol:

Bazen yapar ama soyledıgını zanneder.Sonra gelmesıne on dk varken ne yemek yaptın bılıyon Xle gelıyoruz der. Ben dumur olurum.Sonra e soylemedın derım.Sonra onlar yemegı yapmamı zorunlu olarak beklerler.Esım de haber vermedıgı ıcın soylenemez o da oturur bekler sofrayı kurar.

akşam işten geldiniz ya da ev hanımısınız ve yorgunsunuz bu akşamıda kendinize ayırmayı düşünüyorsunuz eşiniz eve geliyor ve yemeğe misafirimiz var diyor ne yaparsınız??ben çok sinirlenirim ama misafirin gelmsine değil bana sormadan habersizce davet etmesine...siz hiç yaşadınızmı ve gösterdiğiniz tepki ne oldu...buyrun.....:enbuyukkk:

songül hanım , ben bunu 11 aydan beri yasıyorum maalesef.. kocamın tek sevmedigim huyudur buu yaaa .. ayyy deprestırdı vallahaaa
eve gelir beyfendi hoş bes ederken laf arası aksama yemege mısafır gelcek yahuu be adam ben burda bostan korkulugumuyum haaa??? bi danıs banada ev musayıtmı deee..
sen uygunmusun deee... yokkkk olurmu ozaman tadı cıkarmı hiiiçççç...
çalısmıyorum ev hanımıyım ( evde butun gun napıyormusum misafir gelse nolurmusss)
yahuuu mübarek işten gelmeden ara barii ona gore bişiler yapıyım ,,adam benden 5dkka saray sofrası hazırlamamı beklıyorr alsanaalsanasmile

tek aksam yemek değil cay faslı olcagı zamanda yani..

tek buda değil tam bişi yapacakken :kedi: zıırrr tel calar karsıdakı ''ee size gelcektık bi kahve içmeye evdemısınız '' bızımkı evdeyızz buyrun gelinnn derrr Allahım yaaa yenı evlıyızz ,durumu gelenlerde hiç olmamıs sanki.. sonra benım butun hevesım kacıyor haliyleee.. misaifr gittikten sonrada kocam isteyıncede bende kusup arkamı donup uyuyorum napayım ayy uyuzzz oluyorum adamın şuu huyunaa yaaaa...

neyse 11 ay boyunca yavas yavas egitmeye basladım , yakında zafer benım olacak belkım bi 11 yıl sonraaa
:umursamaz: :delphin:

genelde kendi işim olduğu eşimden sonra eve geldiğim için böyle bir sorun yaşama olasılığım çok az, ama burada talihsiz bir anımı paylaşak isterim , eşim pc oyunu hastasıdır fırsat buldukca oynar bazı zamanlarda samimi olduğumuz arkadaş grubumuzla bir araya geliriz erkekler hemen playstation karşısına geçerler,( eşim özellikle oyun için ayrı bir oda oluşdurdu kendisi ve arkadaşları için tüm oyun ekipmanları olan) o gün 5 gibi eve geçdim , normalde kapanışı ben yada eşim gelir yapar fakat eşime sürpriz hazırlamak istediğim zamanlar erken çıkarım:) onu şımartan kıyafetler:) ile karşılamam resmen ayaklarını yerden keser , eve gittim hazırlandım tv açdım eşimi beklemeye başladım bir yandanda saata bakıyordum neredeyse geldi gelecek derken patt kapı açıldı eşim içeri girdi , tam salondan kalkıp hoşgeldiiin sevgiliim diyecekken, yalnız olmadığını yanında arkadaşı mete olduğunu konuşmalarından farketmem çok zaman almadı,,, ben sadece çakılı kaldığım yerimden sakıııın salona girmeyiiiiin, diyebildim:(:)))

eğer kafamın aldığı birileriyse sevinirim. amaaa sinir olduğum birileriyse hiç iyi bir tepkim olmaz. gerçi öyle eve habersiz misafir gtirmemeyi öğrendi kocacım :52:

Back
X