Eşiniz size aileniz için saygısızca laflarda konuşmalarda bulundu mu?

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
6
96
Diğer
Eşiniz senin annen böyle senin baban şöyle , ne bilim saygısızca aileniz hakkında eleştirileri oldu mu?

Olduysa bu huyundan vazgeçirebildiniz mi?

Peki nasıl vazgeçirdiniz?

Yoksa bu huyu devam mı ediyor?

ben en başta aileyle eşin arasında biraz resmiyet olması taraftarıyım.bu tamamen saygıyı korumak amaçlı.
biz ailemizi eşlerimizin sevgilimizin yanında eleştirirsek onlarada bu cesareti vermiş oluruz.işte en başta tavrımızı koymalıyız.yoksa önüne geçilmez saygı bir kez yitirildimi onarması imkansız.....

eşimin şimdiye kadar aileme karşı herhangi bir saygısızlığı olmadı ama herşey karşılıklı bende onun ailesine karşı gayet sayılıyım ama bazen aramızda annelerimizin yanlış ve hatalı olan davranışlarını konuşuyoruz ama asla saygısız yada hakaret içeren sözlerle değil

eşim aileme son derece saygılıdır.kötü günlerimiz oldu.ancak birbirlerinin yüzüne bakamayacak duruma hiç gelmediler.sever ve sayar.bende eşimin ailesine karşı her zaman saygılıyımdır.en sorunsuz konumuz bu hatta

eşim; kendi ailesinde yaşanan bazı problemlerden dolayı, benim ailemi her zaman önde tutmuştur.
değil saygısızlık yapmak, en ufak bir eleştiride bulunmaz. ben sinirlenip söylenirsem bile bana kızar.

saygısızlık değilde, haksızca eleştirileri oldu,tabi onların yüzüne karşı değil,mesela nişanlıyken rahat rahat görüştürmedikleri,onla beraber İstanbula kayınvalidemi ziyarete gitmemize izin vermedikleri konusunda acısını bana zaman zaman dile getiriyor,anlatmaya çalışıyorum,anladığı kadar, herkesinki farklıdır ama benim kocam güzellikle anlatmaktan,incindiğimi kelimelere yada gözyaşlarına dökmemden anlıyor,yoksa kavgayla biyere varamıyorum çoğu zaman,tabe her zamanda kendimi tutamadığım için kavga da oluyor

eşim; kendi ailesinde yaşanan bazı problemlerden dolayı, benim ailemi her zaman önde tutmuştur.
değil saygısızlık yapmak, en ufak bir eleştiride bulunmaz. ben sinirlenip söylenirsem bile bana kızar.

Helal olsun kocana,saygı duydum, takdir ettim,MaşaAllah kaydirigubbakcemile5

hiç böyle birşey yaşamadık
ben çok bayılmasamda eşimin ailesine yine de hiçbir şey söylemem
şöyle düşünüyorum hep, o benim aileme laf etse haklı bile olsa çok bozulurum
o yüzden ağzımı açmıyorum, onun da bir saygısızlığı olmadı
olamaz da, hakkı yok çünkü, el üstünde tutuluyor

Hayir kesinlikle!! Fikir ayriliklari oldu anlasmamazliklar falan ama hicbir zaman agizindan kötü bir söz duymadim, allah razi olsun...Lakin bende onun ailesi icin kötü konusmadim.:delphin:.

Zaten buna en basta izin vermeyeceksin... Bazi erkekler cok küfürlü argo konusur, tabiri caizse ana avrat sayarlar, iste böyle birseyde egerki hemen tavrini koymazsan ömür boyu her sinirlendigi anda bunlari duymak zorunda olursun...:kızgın:

En nefret ettigim seydir ayrica...:kahve:

Benim eşim sağolsun çok saygılıdır. Ne yüzlerine nede bana bişey demez. Ama benim ailemde ona karşı saygılıdır. Ama ben eşimin ailesi ilgili sıkıntım varsa onlara değil ama eşime söylerim. Saygı çerçevesinde. Valla benim anlatacak kimsem yok burda. Ona anlatmıcamda kime anlatcam. Konuşuruz aramızda. Haklıysam haklısın der. Geçer gider. Pek haksızda bulmaz hani

eşim aileme en ufak bir saygısızlık yapmadı bu güne kadar bende onun ailesine yapmadım aynı şekilde hataları olur elbet büyükte olsalar ama onlara yansıtmayız konuşarak bazende tartışarak halletmeye çalışırız...a.s olmadı hiç üstünde durmaz konuşmayız...

benım ailemden tabıkı canımı sıkan tek aile deil bu arkdas yanı.. ablam çok uzaklarda oldugu için onunla dertlesemıyorum annemde depresyon ilacı kullanıyor zaten onunda kafasını sısırmek istemedımden eşimle paylaşıyorum genelde.. oda dinler sadece sonrada bazen çok sınırlenırse töbe yarabim şimdi kufur ettircekler bana kendılerıne der ama asla kufur değil ben uzulmeyeyım die hiç bişey demez ..
sadece seni uzen bu insanlarla gorusmemenı saglayabılırım benım ustume at , kocam istemıyor veya izin vermıyor dersin, diyor :):D kıyamam çok sever beni... :asigim: tabi bende aşkımı...

Eski eşim anneme ve abime kötü konuşurdu.... Yıllarca sabrettim oğluşum var diye sonra sorunlar birikti birikti bende boşadım... Şimdi sorun yok rahatım adı üstünde eski eş eskidi o günlerde.... ama yarası saklı.....:delphin:

evet oldu özellikle anneme karşı ama bu huyundan vazgeçmedi hiç bir zaman zaten şu aralarda boşanma aşamasındayız sadece saygısızlığından değil tabi başka sorunlarımız da var

YANİ OLURDA DİYELİM ANNEMLE VEYA BABAMLA BİŞEYDEN DOLAYI ZIT GİTTİLER DEDİĞİN GİBİ ŞÖLE BÖLE KONUŞMALAR YAPTI. EN BAŞTAN YAPTIRMICAKSIN BANA KALIRSA NE KADAR KOCAMDA OLSA BENİM AİLEM HAKKINDA ŞÖLE BÖLE KONUŞMA HAKKINA KESİNLİKLE SAHİP OLAMAZ. SÖLEDİKLERİNDE HAKLI BİLE OLSA ONA DÜŞMEZ KESİNLİKLE DEDİRTMİCEKSİN. EN BAŞINDAN TAVRINI KOYUCAKSIN. KÖTÜYSE KÖTÜ BENDE KALSIN İLERİ GERİ KONUŞMASINI GEREKTİRMEZ:lepi:

Back
X