Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana tokat atarsa ben de ona atarım.. tekme tokat dövecek bile olsa bende karsılık veririm. e nolur saygımızı yitiririz bu evlilik de biter.. tokat atacacaksa gitsin duvarı yumruklasın.. bana o el kalkarsa o eli kırarım.. şiddete şiddetle karsılık vermek daha da cahilce bi davranıstır evet ben de cahilleşir o ilişkiyi bitiririm
valla öyle bişeyin başıma geleceğini hiç sanmıyorum. ama gelirse aynı şekilde karşılık veririm herhalde. ne hissettiğimi anlasın... laelaelaelaelae
güldün bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güldün bana kaydirigubbakcemile3
gecenlerde bişey okumustum bi ititraf sitesinde kadın benim psikoloğa gitmem gerekio dior kocasına o da neden diyor
senin gibi ii eğitimnli kültürlü ve saygıdeger bi kişilikten dayak yiyorsam demekki ben de sorun var
bu mesajı bende eşime gösterdim ve gıkını bile cıkaramadı
bi arkadasın dediği gibi bende karsılık veriorum bazen cünkü beni, kaba kuvvetle susturmaya calışıyor ne yazıkki o kadar cok korkuyorum ki artık onun bana el kaldırmasından bir de asker ve asırı sinirli hep alttan alan taraf ben oluyorum doldugum zamanda cok konusuyorum bunun için bana el kaldrırıyor gözüm bir hafta mor gezdim bi keresinde ve akıllandı zannederken artık görünmeyen yerlere calışıo ne yazıkki ben de fazla cekecegimi sanmıyorumsabrım giderek tükendi
asla böyle bi konumda geliceğimi düşünmem asla bana el kaldırmaz
ama tabiki büyük konuşmamak gerek hiç bi konuda...
boşanmam bu bi gerçek.
karşılık veririmiyim düşünmem gerek :tomato::tomato:
bir evin içinde neler yaşanıyor kimse bilmio ne kadar acı bi durumben cok doluyum bu kon uda simdiye kadar yazmamıştım daha da yazamıyorum inanın
canım sen psikologsun bana ne önerirsin ya evlilik terapisi falan ben ne yapılacaksa yapmaya hazırım ama eşimi ikna edemiyorum onu nasıl ikna edebilirim