Eşiniz size işyerinden izin aldırıp Arkadaşlarıyla takılsa ne yaparsınız ?

Erkekler düzdür falan saçma şeyler. İzincumadan aalınmıştır zaten bişey yapılacağı ordan da bellidir. Eşiniz sizinle vakit geçirmeyi tercih etmemiş olay bu

Tam ben yazacaktim. Kim çıkardıysa bu erkekler düz mantıktır karmaşık düşünmezler vs. gibi şeyleri. Adamlar istediklerini yapmak için salak ayağına yatıyor kadınlar da yiyor demek ki.

Tam ben yazacaktim. Kim çıkardıysa bu erkekler düz mantıktır karmaşık düşünmezler vs. gibi şeyleri. Adamlar istediklerini yapmak için salak ayağına yatıyor kadınlar da yiyor demek ki.
Yediğimizi sanıyorlar ama burnundan getirmek lazım başka türlü anlamazlar

Kesinlikle ayniyiz

Bunların hepsi odun odun..ama eden bulur öyle yaparsa eve geldiğinde istediğini bulamaz işte böyle

Ben de bişeyleri artık söylemek istemiyorum ama-ki beni tanıyor artık bunca zaman oldu ben söylemeden gerçekten benle olmak istiyor mu istemiyor mu anlamak istediğimden olsa gerek söylemedim nitekim olmak istemediğini anlamış oldum

aynen ya o zaman anasınıfı öğrencisine anlatır gibi anlatalım her şeyi.hatta liste verelim ellerine yapılacaklar yapılmayacaklar listesi. Kadınların işine geliyo erkekleri kategorize etmek

Erkekler hic bir sekilde sitemli soylenenen ses tonlarina aldiris etmezler kal demissiniz ilk hataniz burda zaten bi kere yapmissiniz bu hatayi simdi kusmeniz normal degil :) kucuk seyler bunlar kafaniza takmayin barisin gitsin bi daha izniniz olunca gezersiniz saglik olsun

Tavsan daga küsmüş dagin haberi yok.
Adam bence anlamamis senin kinayeli olarak kal dedigini. Sanmis ki gercektende onu dusundugun icin kal diyorsun
Bence yani.erkeklere karsi dümdük diyeceksin. Yoksa anlamiyoar ironiden.

A
Biz bayanlar birseyi yap diyorsak. Aslinda onun anlami erkegin "gerek yok hayatim seninle olmak istiyorum" demesi.
Yani yap diyorsak sakin yapma anlaminda. Ama erkekler anlamiyor. Yap dedigini yap diye anlıyor
Sen trip ataanda bosa diyecekki ne bikeyim sen kal dedin bende kaldim.
Cok dusuncesiz bir adammis. Plan yapmaya ne gerek var? Bu kadin 4 gun evde ise heleki çalışan birileri olarak. Bu onlara bayram gibi olmali. Hemen degerlendirmeliler.

Esim 2 gun bile hafta sonu oldumu (normalde 1 gun) hemen araba kiralayip segir disina gezmeye gidiyoruz.
Seviniyoruz nasil.

evlenmeden once de boyle mıydı eşiniz.belki sacma olacak ama soruyorum cunku sevgili olmamıza ragmen bazen buna benzer durumlar oluyor.bakıyorum arkadası sevgilisi falan biranda emrivaki plan yapılacak gibi.ınsan basbasa kalmak ıster normalde illa bizim mi söylememiz lazım her şeyi.bence eşiniz de afedersiniz safa yatmış gibime geldi. 4 gün tatile tabiki sizle bir şeyler yapmak istemesi lazımdı ama siz ona blöf yapmışsınız o da hazır fırsat bu fırsat deyip atlamış olaya.bence kızacağınızı biliyordu ama tınlamadı.odun bunlar ya

Seni takmayan adamdan ilgi beklentisi olmanda hayret kaldıki ilgilense ne olur iş işten geçtikten sonra .... merak etmeyin ne zaman nefsani durumları tavan eder ozaman yanında biter ... artık ilgimi dersiniz yoksa vs adını siz koyun ....

ya bu erkekler düz mantık da geri zekalı değil ya kadın işinden izin almış eşiyle zaman geçirmek için daha bunun planı mı kalmış
o gitmiş arkadaşlarıyla bu zamanı geçirmiş. bu çok kırıcı bence

Evet yani çok kırıcı bir durum hadi yaptın yaptın bari gel özrü dile o da yok mahcubiyet var belli ama gelip konuşma özür dileme olsa belki biraz yumuşicam

Hayır evlenmeden önce böyle değildi normalde de böyle değil aslında ama arkadaşları ile son görüşmesi idi öğretmen oldukları için okul açılacak gidecekler falan muhabbetinden heralde herşeyi göze aldı sanırım ama yani git tamam bişey demem ona da kabulüm bana niye izin aldırıyorsun sinirlendiğim tahammül edemediğim nokta bu

Tani evet

Yani evet bir yandan barışsam mı diyorum jest yapıp ama aptallık olur gibi enazından gel özür dile , affederek önünü açmak istemiyorum yanlış yaptığını saygısızlık yaptığını bilmeli bir daha yapmaması için dşye düşünüyorum ben

Haklisin canin ama affetmek guzeldir zaten 3 gunluk dunya .. Ve ilk kim barisirsa kari koca arasinda cennetin kapisini ilk o aralicakmis ben bu yuzden pek kincilik yapamiyorum esim de yapmiyor artik mutlu olun bosverin kucuk seyler bunlar . ben burda insanlarin dertlerini okudukca kendi dertlerim hafif kaliyor diyorum hersey gonlunce olsn canim

Ama bunu anlayacak kapasitede bir insan aslında, hatta tepkimi dahi tahmin edecek kadar tanıyor beni ama göze mi aldı demek yada onlarla olmak daha mı cazip geldi anlamadım, çöm sinirliyim ona
hiçbiri değil
tribinizin arkasına saklanmış salağa yatmış
siz bişey dediğinizde "ee sen kal dedin yaa bide niye kızıyorsun" diyecek
salağa yatmış derken bunu kastettim.
net olun bundan sonra yoksa hep aynı şeyle karşılaşabilirsiniz

bu arada yaptığı çok ayıp olmuş

Evet bundan sonra zaten öyle olcam dilim kopaydı da kal demeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…