Eşiniz size işyerinden izin aldırıp Arkadaşlarıyla takılsa ne yaparsınız ?

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
38
aarladaşlar malumunuz üzere bugün 30 ağustos, dün için işyerimden izin alıp haftasonu ile birleştirerek eşimle 4 gün bişeyler yaparız diye düşündük , eşim komşu ilde olan çok yakın olduğu erkek arkadaşları ile görüştü tatilin ilk günü gitmesini ben önerdim hatta kendisini düşünerek, ama eşim baktım ikinci gün de kalmaya meyilli ben de blöf yaparak bugün de kalmak istiyorsan kal dedim ve nitekim kaldı sonra bende tahmin edeceğiniz üzere attı ve gelme kal dedim ve o gün de kaldı velhasıl tatil boşa gitti çok sinirliyim sizce ben ni abarttım ben onun için izin aldın be o bana bu rerbiyesiliği saygısızlığı yaptı ve hala gelip gönlümü almıyor ne yapmalıyım sizce ?

Plan yaptık aslında denize gideriz dşye düşündük ama detaylarını netleştirmemiştik sadece

Erkekler düz mantıktır, alt metni okuyamaz. Ne istiyorduysan en başta doğruca net anlaşılır bir türkçeyle söylemeliydin. İroni veya mecaz yapmadan. Çünkü erkekler onu gerçek kabul eder :) ha bir de beynimizi okuyamazlar.

Ben olsam ikinci gun kalmasina musade etmezdim. Erkekler bloften falan anlamazlar. Birsey istiyorsan ima etme, Acik ve net olmalisin. Ne kadar surelik evlisin bilmiyorum ama ben 1,5 yillik evliyim ve ne istersem acik bir sekilde soylemem gerektigini ogrendim. Yoksa kendi akil edemez, senin kendini uzdugunle kalir.

Eger plandan haberi varsa cok ayip etmis. Biraz burnunu surtun. Ben sanirim biraz sertim bana yapsa aynisini eve almam bir sure. Kapiyi kitler yatarim. Gelincede konusmam

Erkekler düz mantıktır, alt metni okuyamaz. Ne istiyorduysan en başta doğruca net anlaşılır bir türkçeyle söylemeliydin. İroni veya mecaz yapmadan. Çünkü erkekler onu gerçek kabul eder :) ha bir de beynimizi okuyamazlar.
Ama bunu anlayacak kapasitede bir insan aslında, hatta tepkimi dahi tahmin edecek kadar tanıyor beni ama göze mi aldı demek yada onlarla olmak daha mı cazip geldi anlamadım, çöm sinirliyim ona

Ama bunu anlayacak kapasitede bir insan aslında, hatta tepkimi dahi tahmin edecek kadar tanıyor beni ama göze mi aldı demek yada onlarla olmak daha mı cazip geldi anlamadım, çöm sinirliyim ona

İşine gelmemiş belli ki. Kurban bayramında telafi edersiniz üzülmeyin. Boş yere ağzınızın tadı kaçmasın artık olan olmuş. Hem de kendin izin vermişsin ne desen seni haksız çıkartır eşin artık...

Bakın erkekler sizin kadar karmaşık düşünmüyorlar. Siz ona kal diyorsanız o kalabileceğini anlıyor. "kal dedi ama kalma demek mi istedi ya da kal mı dedi gerçekten" diye düşünmüyor. Sizinki dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Durduk yerde iş açmışsınız başınıza. 2. Gün hadi gel tatile gidelim diyecektiniz bitecekti olay.

Ben olsam ikinci gun kalmasina musade etmezdim. Erkekler bloften falan anlamazlar. Birsey istiyorsan ima etme, Acik ve net olmalisin. Ne kadar surelik evlisin bilmiyorum ama ben 1,5 yillik evliyim ve ne istersem acik bir sekilde soylemem gerektigini ogrendim. Yoksa kendi akil edemez, senin kendini uzdugunle kalir.
Biz de 7 yıllık bir evlilikten sonra evlendik 1 bucuk yıllık evliyiz benden çekinir de açıkçası hatta arkadaşlarına bile söylemiş benim söyleneceğimi başına kalkacağımı ama Nasıl olduysa kaldı ve döndüğü dünden beri gelip özür bile dilemedi yanlış tepki verip haklı iken haksız olmak da istemiyorum konuyu ben açarak

Eger plandan haberi varsa cok ayip etmis. Biraz burnunu surtun. Ben sanirim biraz sertim bana yapsa aynisini eve almam bir sure. Kapiyi kitler yatarim. Gelincede konusmam
Ben de düşündüm biliyor musun kişilik olarak benziyoruz senle,kapıyı açıp almayacaktım arabada yatırcaktım ama haksız duruma düşmek istemedim koz vererek eline bu şekilde,şuan kendisiyle konuşmuyor yüzüne bakmıyorum ,yemek tapmıyor kahvaltı hazırlamıyorum hatta arabayı alıp anneme gittim geldiği gün tınlamayalıp, burnundan getirmeye çalışıyorum anlicağın

Erkekler düzdür falan saçma şeyler. İzincumadan aalınmıştır zaten bişey yapılacağı ordan da bellidir. Eşiniz sizinle vakit geçirmeyi tercih etmemiş olay bu

İşine gelmemiş belli ki. Kurban bayramında telafi edersiniz üzülmeyin. Boş yere ağzınızın tadı kaçmasın artık olan olmuş. Hem de kendin izin vermişsin ne desen seni haksız çıkartır eşin artık...
Ama çok ayıp dimi yaptığı,hadi tatilnplanını izni geçtim gencecik karısını 3 gün evde Nasıl yalnız bıraktı Nasıl alttan alayım ailem arayıp durdu geldiği eşin dşye merak edip, normalde böyle bir insan da değildir böyle sorumluluk konularında hassastır aslında ama işte arkadaşları mı çeldi aklını yada aklı mı tutuldu artık bilemiyorum

Bakın erkekler sizin kadar karmaşık düşünmüyorlar. Siz ona kal diyorsanız o kalabileceğini anlıyor. "kal dedi ama kalma demek mi istedi ya da kal mı dedi gerçekten" diye düşünmüyor. Sizinki dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Durduk yerde iş açmışsınız başınıza. 2. Gün hadi gel tatile gidelim diyecektiniz bitecekti olay.
Beni aradı gel burda şu arkadaşla ve eşi ile birlikte gideriz dedi emrivaki yaparak ben istemedim rahat edemem yanlarında diye,sonra ısrar edince istemiyorum dedim tamamen kapandı tatil mevzu anlicağın, planı başkaları ile yapmamıştık zaten orda birlikte olduğu arkadaşı bide deniE de mi beraber gidecez odun herif belki Başbaşa yapmak istitorım senle ki öyle konuşmuştuk

Back
X