Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

Açıkca yazmak istemedim.korun mak derken içime boşalmaZdı hiç. Çok temkinli olduğu için evlenmeden bebek yapmayacağından emin olduğumdan güvendim.Hata etmişim.
Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz[/QUOTE]
Cahil cesareti, İhmalkârlık, güvenmenin hüsran sonu.Aptallık ettim.

TE="breeze77, post: 41628059, member: 671624"]Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz[/QUOTE]
Cahil cesareti, İhmalkârlık, güvenmenin hüsran sonu.Aptallık ettim.[/QUOTE]
Aynı şey benim de başıma geldi biz evliydik ama eşim de bir kereden bişey olmaz insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor da demiş içinden hiç bana söylemedi. Ben de en az beş sene düşünmüyordum. Çok şükür kızım var iyi oldu şimdi istesek de yapamayız. Yani sizi kınamak için yazmadım. Ama yine de büyük cesaret:) Allah inşallah bir kapı açar

TE="breeze77, post: 41628059, member: 671624"]Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz
Cahil cesareti, İhmalkârlık, güvenmenin hüsran sonu.Aptallık ettim.[/QUOTE]
Aynı şey benim de başıma geldi biz evliydik ama eşim de bir kereden bişey olmaz insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor da demiş içinden hiç bana söylemedi. Ben de en az beş sene düşünmüyordum. Çok şükür kızım var iyi oldu şimdi istesek de yapamayız. Yani sizi kınamak için yazmadım. Ama yine de büyük cesaret:) Allah inşallah bir kapı açar[/QUOTE]
Yorumunuz, iyi niyetiniz ve güzel dileğiniz için teşekkürler. Şimdi istesek yapamayız derken? Sizindemi aynı sorun var.

Cahil cesareti, İhmalkârlık, güvenmenin hüsran sonu.Aptallık ettim.
Aynı şey benim de başıma geldi biz evliydik ama eşim de bir kereden bişey olmaz insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor da demiş içinden hiç bana söylemedi. Ben de en az beş sene düşünmüyordum. Çok şükür kızım var iyi oldu şimdi istesek de yapamayız. Yani sizi kınamak için yazmadım. Ama yine de büyük cesaret:) Allah inşallah bir kapı açar[/QUOTE]
Yorumunuz, iyi niyetiniz ve güzel dileğiniz için teşekkürler. Şimdi istesek yapamayız derken? Sizindemi aynı sorun var.[/QUOTE]
Yok benim eşim ilaç kullanıyor iki seneyi geçiktir. İlaçta iki taraftan biri korunsun yazıyor. Ömür boyu da kullanacak gibi duruyor. Herkesin derdi farklı işte. Allah dermansız dert vermesin

Aynı şey benim de başıma geldi biz evliydik ama eşim de bir kereden bişey olmaz insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor da demiş içinden hiç bana söylemedi. Ben de en az beş sene düşünmüyordum. Çok şükür kızım var iyi oldu şimdi istesek de yapamayız. Yani sizi kınamak için yazmadım. Ama yine de büyük cesaret:) Allah inşallah bir kapı açar
Yorumunuz, iyi niyetiniz ve güzel dileğiniz için teşekkürler. Şimdi istesek yapamayız derken? Sizindemi aynı sorun var.[/QUOTE]
Yok benim eşim ilaç kullanıyor iki seneyi geçiktir. İlaçta iki taraftan biri korunsun yazıyor. Ömür boyu da kullanacak gibi duruyor. Herkesin derdi farklı işte. Allah dermansız dert vermesin[/QUOTE]
Geçmiş olsun. AMİN.

Yaşlarınız kaç?
Psikolojik sorunlarınız varmı?
eşiniz ne diyor ?açıklama ne ?
cinsel hayat önemli evlilik için ..

Yaşlarınız kaç?
Psikolojik sorunlarınız varmı?
eşiniz ne diyor ?açıklama ne ?
cinsel hayat önemli evlilik için ..
Ben 38 eşim 41. Bildiğim kadarıyla benim psikolojik sorunum yok.onu bilemiyorum.ilk hamilesin bebek zarar görür dedi. Doğum yaptım.kırkım çıktı İkinci konuşmamda ev işlerine yetemiyor sun dedi.Üçüncü konuşmamda kalkmıyor ne yapalım boşanacakmıyız yani dedi.Dördüncü konuşmamda yine ev işlerine yetemediğimden dolayı istemediğini söyledi.

Ben 38 eşim 41. Bildiğim kadarıyla benim psikolojik sorunum yok.onu bilemiyorum.ilk hamilesin bebek zarar görür dedi. Doğum yaptım.kırkım çıktı İkinci konuşmamda ev işlerine yetemiyor sun dedi.Üçüncü konuşmamda kalkmıyor ne yapalım boşanacakmıyız yani dedi.Dördüncü konuşmamda yine ev işlerine yetemediğimden dolayı istemediğini söyledi.

Vallahi hanimefendi, esiniz normal degil, sizde bir gariplik yok.

Yanilmiyorsam evlenip bosanmis, esinizin ya cinsel problemleri var fizyolojik , ilk evliligi bu yuzden bitmis.

Ya da escinsel.

Sizinle bir paylasimi yokmus yazmissiniz, evliliginiz pek guzel degil sanirsam.

Sizinle paylasim olmama sebebi ya escinsel oldugu icin sizden hazzetmiyor, ya da cinsellik konusunda sirrini anladiniz diye sizden hazzetmiyor.

Escinsel ya da cinsel problemli diyorum.

Ev islerine yetemiyorsun ne alaka??? Sacmalamis resmen.

Sağlıklı bir korunma tekniği degildir
Elbette değil sorunuzun cevabını verdim ben[/QUOTE]
Açıkca yazmak istemedim.korun mak derken içime boşalmaZdı hiç. Çok temkinli olduğu için evlenmeden bebek yapmayacağından emin olduğumdan güvendim.Hata etmişim.
Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz[/QUOTE]
Bende merak ediyorum nereye kadar gidecek. Kafanda soru işaretleri ile yaşamak çok zor. Belirsizlik insanı kahrediyor. Gerçeği öğrenmeden ölürsem gözlerim açık gidicem. Evlenmeden önce bi gün bana dediki "evlendikten sonra başım ağrıyor falan bahanesiyle beni reddetmiyeceksin hiç değilmi" dedi. Tabiki hayır dedim.Şimdi Yanaşmıyorki reddedeyim. Evlenmeden önce sana Doyamiyor um dediğimde evlenince doyucaz canım derdi.Evet doyduk

Bende merak ediyorum nereye kadar gidecek. Kafanda soru işaretleri ile yaşamak çok zor. Belirsizlik insanı kahrediyor. Gerçeği öğrenmeden ölürsem gözlerim açık gidicem. Evlenmeden önce bi gün bana dediki "evlendikten sonra başım ağrıyor falan bahanesiyle beni reddetmiyeceksin hiç değilmi" dedi. Tabiki hayır dedim.Şimdi Yanaşmıyorki reddedeyim. Evlenmeden önce sana Doyamiyor um dediğimde evlenince doyucaz canım derdi.Evet doyduk

Bu akşam bi uğraş bakalım yanaşsın die olmazsa sen yanaş ne yapacak? Oralı olmazsa da sor canım problemin mi var ne oldu neden istemiyorsun bna anlatabilirsin de. Yani ısrarcı ol öğren ki bir daha bir daha bu konuyu acmak zorunda kalma ona. Söylemezsede kalk dr a gidecegiz ona anlat derdini de. Bu bır problem yani bunu izah et. Bana bunu yaşatacaksan sebebını bılmek hakkım de

Merhaba arkadaslar,
yazilarinizi okudum. yazmadan duramadim. Umarim basligi acan arkadasda okur.
Arkadasa bir kac sorum var. Esinize nasil davraniyorsunuz? Eminim onu mutlu etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Hayatinizda en önemli kisi suan esinizdir diye düsünüyorum.
Arkadas cevreniz varmi? Haftaniz nasil geciyor? Gününüzü nasil degerlendiriyorsunuz? Mesguliyetleriniz varmi cocuktan haric?
Bu sorularima cevap yazarsaniz, bende ona göre konu ile ilgili bir seyler yazmak istiyorum.

sanırım sorun hamıle kalısı ıle ılgılı ama hamıleleıkten sonrada ıstememesı normal degıl bana gore konu sahıbı breeze77 breeze77 hıc ozel hazırlanmayı denedınızmı esınıze

Merhaba arkadaslar,
yazilarinizi okudum. yazmadan duramadim. Umarim basligi acan arkadasda okur.
Arkadasa bir kac sorum var. Esinize nasil davraniyorsunuz? Eminim onu mutlu etmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Hayatinizda en önemli kisi suan esinizdir diye düsünüyorum.
Arkadas cevreniz varmi? Haftaniz nasil geciyor? Gününüzü nasil degerlendiriyorsunuz? Mesguliyetleriniz varmi cocuktan haric?
Bu sorularima cevap yazarsaniz, bende ona göre konu ile ilgili bir seyler yazmak istiyorum.

Merhaba. Konuya katılımınız için teşekkür ederim. Evet doğru. Onu mutlu etmek icin elimden geleni yapıyorum.Hayatım da en önemli kişi nin o oluşuda doğru.Arkadaş çevrem var ama hepsi benim gibi çalışan çocuklu yoğun Insanlar. Haftam hep aynı evden işe, işten eve.çocuktan zaman kaldık ça .yemek, çamaşır, bulaşık, ütü böyle geçiyor.Dışarda bankalarda falan işim olursa kaçamak yapar bir saatlik çok sevdiğim tek dostumu işyerinde ziyaret ederim.haftada bir semt pazarına giderim.babamı ziyaret eder çocuğu oyalayabileceği sürece evini temizlemeye çalışırım.Yeni şeyler öğrenmek hoşuma gider sigara için her balkona çıktığımda veya çocuğu uyutmaya çalışırken telefonumdan nete girer genel kültür soruları çözerim.Evlenmeden önce çok faaldim dans kursları, plates, gitar kursu ürüne birden giderdim.Arkadaşlar la gezmeye tozmalar ama şimdi mümkün değil ki

eveeeeeeeeet, sorun belli. Siz kendinizi birakmisiniz ve sadece esiniz icin var gibisiniz. Bu da erkekleri sogutuyor. Cinsel anlamda hele. Siz onun annesi rolünü almisiniz. Bilirsiniz anneler her seyi evlatlari icin yapar.
Mesela, yemek, camasir vs. Eee, sizce burda cinsel cazibe olusurmu? Hayir. Ben demiyorum ki, ev isini birakin.
Burda önemli olan evlenmeden önce yaptiginiz kurslarin birine bas vurmaniz, arkadaslarinizla bir seyler yapmaniz. Böylelikle kaybetmis oldugunuz mutlulugunuzu geri elde edebilirsiniz.
Inanin bana, erkekler duygusal acidan özgür ve kendince mutlu kadinlari severler.
Siz suan ona duygusal bakimdan muhtac gibi gözüküyorsunuz.
Size tavsiyem, kendinizle ilgilenin ve esinizden beklenti icine girmeyin. O yokmus gibi mutlu olmaya calisin ve bakin, her sey nasil degisiyor.
Bir önemli konuda, esinizle konusurken veya üzüntünüzü belli etmek isterken, kendinizi kurban rolüne onuda suclu rolüne koyarak konusmayin. Hep hislerinize odaklanarak konusun.
Sorunlu evlilikler herzaman kendimizi yeterince sevmedigimizden kaynaklaniyor. Bu yüzdende sevgiyi hep karsi taraftan bekliyoruz. Tabii o kiside sevgisiz büyüdü ise ve kendisini yeterince sevmiyorsa, size nasil sevgi verebilir.
Önce siz kendinizle barisik olmali ve kendiniz sevmelisiniz.
Mutluluklar dilerim .... :)

sanırım sorun hamıle kalısı ıle ılgılı ama hamıleleıkten sonrada ıstememesı normal degıl bana gore konu sahıbı breeze77 breeze77 hıc ozel hazırlanmayı denedınızmı esınıze
Bir kere sadece gece özel bi gecelik giyip yanına salona gittim.tv izliyordu. Hiç bakmadı bile .yanına sokulup sırnaştım yüzünü çevirip gözünü kapattı ve horlama başladı bi dahada denemedim.çünkü reddedilme korkum var bide bir seneyi geçgin zamandır beraber olmadığımızdan utanıyorum artık.Azgınlık la suçlayacak diye o manada sokulamıyorum.

Bir kere sadece gece özel bi gecelik giyip yanına salona gittim.tv izliyordu. Hiç bakmadı bile .yanına sokulup sırnaştım yüzünü çevirip gözünü kapattı ve horlama başladı bi dahada denemedim.çünkü reddedilme korkum var bide bir seneyi geçgin zamandır beraber olmadığımızdan utanıyorum artık.Azgınlık la suçlayacak diye o manada sokulamıyorum.
ciddi bir sorun var bır uzmana gıdın bence..

Evet bir süre sonra yabancı gibi oluyorsunuz yanında ustunuzu bile değişemez olursunuz sonra birsey içtenlik biter her hareketinizi düşünerek yapmaya başlarsınız uff Allah muhabet versin hoşluk versin inş böyle sürmez. Cinsellik dışında hiç samimiyette mi yok saçınıda mı okşamıyor yanağınıda mı sevmiyor ne bileyim şefkatte mi yok ?

Evet bir süre sonra yabancı gibi oluyorsunuz yanında ustunuzu bile değişemez olursunuz sonra birsey içtenlik biter her hareketinizi düşünerek yapmaya başlarsınız uff Allah muhabet versin hoşluk versin inş böyle sürmez. Cinsellik dışında hiç samimiyette mi yok saçınıda mı okşamıyor yanağınıda mı sevmiyor ne bileyim şefkatte mi yok ?
Bi dışarı çıkarken bide eve girince beni dudağımdan öper çekilir.Oda ben söyleye, söyleye o alışkanlığı edindi. Beni öpmedin diye ,diye.Arada unutuyor tabi ben yine hatırlatıyorum. Bazen yanına oturur beni sev derim saçımı okşar zoraki.hep ben isterim yani

Cnm cinsellik olmasa evlilik nasil olcak bilemiyorum..ama 10 ay oncesine kadar, esimle genellikle ayri uyuyorduk.evliligimin ilk 2 senesi ayri uyumakla gecti..hep bir bahanesi vardi Aslinda uyumaya..uyuyakalmisim vs vs..sonrasinda , ayri uyuyabiliriz ne var ki demeye basladi ve hep ayri uyudu..işi o boyuta getirdi ki, yanagimdan opup, iyi geceler diyip, hatta bazen, sen uyuyana kadar yaninda oturcam diyip, ben uyuduktan sonra veya duruma gore ben uyumadan, salona gidip uyurdu..ama cinsellik hep vardi..cinsellik yadanmissa , yanimda uyurdu bir iki gece, sonra yine salon..ben baktim ki bu boyle olmaz,, baska sebepler de vardi ayrilik icin, Ailemi cagirdim konusuldu, bu konusma esnasinda babam da vardi ve ben kocamin hep salonda uyudugunu da dile getirdim.bosanma karari aldik, ama dedigim gibi baska onemli nedenler de vardi..ve esim bakti ki durum ciddi, ben bosaniyorum, soz verdi ve 10 aydir hic ayri yatmadik..bu oruc ayinda birkac kez salonda halida uykuya kalmisligi oldu yalniz..ama bizde cinsellik hep vardi..kocanla konus..ciddi ciddi bosanacagini soyle, ya benimle psikologa gelceksin ya da ben bosancam de. Gercekten psikologla beraber cabucak cozulebilecek bir sorun bu cnm.

Back
X