Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

Siz temizlik, yemek gibi şeyleri yapmaya mecbur değilsiniz. Yetemediginiz durunlarda eve yardımcı tutsun (evin rızkını alkole yedirecegine) eşinizin size yaptığı zulümdür. Tedavisi olduğu halde doktora gitmeyi reddediyorsa, boşanma hakkınızı hatırlatın.
Temizlikci kadın tutacaksam ben seni niye aldım diyor.sen kendine hizmetçi mi aldın dedim.yetemediğim yerde sen yardımcı olacaksın.Çocukla bu kadar oluyor kusura bakma dedim

adam demekkı sıkıntılı
hemen her seye bosan dıyenlerede nasıl sınırlenıyorum anlatamam yahu
once sorunları cozmeye calısalım
olmuyorsa zamana bırakalım
ustune dusme sorular sorma neden nıcın gıbı
hıc kafanı takma
sen kendıne bak suslen puslen neselı ol
sureklı bı cıft goz tepesınde sorular soruyorsa ınatda yapıyor olabılır
onceden sorun yoktu evlenınce degıstı dıyorsunuz
depresyona falan gırmıstır
zamanla duzelır merak etmeyın
hıcbısey yokmus gıbı davranın
hatta aslan kocam benım kocam en ıyı es falan dıyın baskalarının yanında
hıc hatırlatmayın eksıklıgını :)
ters psıkolojı uygulayın
Evet çok inatçıdır zaten. Denize gittiğimizde tişörtünü çıkar dedik diye inadından çıkarmadı pişti güneşin altında.herkez mayolarla bu giyinik. Zaten her ortamda veya yanlızken onu hep yüceltirim. Hep mutlu kadını oynarım.Kocama laf söyletmem onu savunurum. Yorumunuz için size ve burdaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Herkezin fikrine ihtiyacım var.Herkez farklı bişey söylüyor ama çoğunluk ne diyorsa aslında o doğru olmalıdırdan yola çıkarak .yorumları baştan okuyup değerlendirip oylama yaparcasına kocamın sırrını çözerim belki Hani filmlerde katil kim dendiğinde hep Uşak çıkarya. Bizim aşkımız ın katili kim acaba ?

onun gözüne görünecek işi yapın siz de. bi süpürün toz alın mesela. derinlemesine uğraşmayın, o da yetemediğinizi düşünmesin. ya da konusu açılırsa "madem bu kadar yetemediğimi düşünüyorsun, e çocukla da uğraşıyorum, ayda bir temizlikçi tutalım" deyin. evin ağır işini o yapsın madem.

kıskandıracak şeylerin işe yarayacağını sanmıyorum. zaten alımlı bir bayan olduğunuzdan bahsetmişsiniz. kıskançlık adamın içinde yok demek ki. bir de siz üzerine giderseniz size daha çok kudurmuş muamelesi yapar. eski eşine düşündüğü gibi düşünebilir.

ama soğuk davranın bence

onun gözüne görünecek işi yapın siz de. bi süpürün toz alın mesela. derinlemesine uğraşmayın, o da yetemediğinizi düşünmesin. ya da konusu açılırsa "madem bu kadar yetemediğimi düşünüyorsun, e çocukla da uğraşıyorum, ayda bir temizlikçi tutalım" deyin. evin ağır işini o yapsın madem.

kıskandıracak şeylerin işe yarayacağını sanmıyorum. zaten alımlı bir bayan olduğunuzdan bahsetmişsiniz. kıskançlık adamın içinde yok demek ki. bir de siz üzerine giderseniz size daha çok kudurmuş muamelesi yapar. eski eşine düşündüğü gibi düşünebilir.

ama soğuk davranın bence
Günlük işleri yemek ,bulaşık ,süpürge, toz, dağınıklık toplama falan zaten bunları sinir ve öfkeyle zor bela yapıyorum.Neden sinir ve öfke diyeceksiniz çünki çocuk uyurken meme ağzında uyumak istiyor. Onu emzirirken iş yapamam ki. O ağzında olmadığını farkedince hemen ağlıyor. Farkedene kadar ne yaptıysam kâr. Uyanıkkende hep onunla oynayayım kucağımda tutayım istiyor.ilgisini çekecek bişey eline verip ondan sıkılan a kadar iş yapıyorum..bir işe elimi kırk kere sokup, sokup çıkarıyorum.emekliyerek gelip paçama sarılıyor ağlıyor.Uzun lafın kısası dip temel temizlik yapamıyorum yüzeysel yapıyorum. Beyefendide bana camlardan bahsediyor.sen evlendiğimizden beri kaç kere cam sildin diyor.ölürmüsün, öldürürmüsün.Bu ev zaten derli toplu ince temizlik istiyor. Kendi temizlikçi kadın istemediğinden bende kendi maaşımla gizlice ayda bir almayı düşünüyorum.Napayım.

Günlük işleri yemek ,bulaşık ,süpürge, toz, dağınıklık toplama falan zaten bunları sinir ve öfkeyle zor bela yapıyorum.Neden sinir ve öfke diyeceksiniz çünki çocuk uyurken meme ağzında uyumak istiyor. Onu emzirirken iş yapamam ki. O ağzında olmadığını farkedince hemen ağlıyor. Farkedene kadar ne yaptıysam kâr. Uyanıkkende hep onunla oynayayım kucağımda tutayım istiyor.ilgisini çekecek bişey eline verip ondan sıkılan a kadar iş yapıyorum..bir işe elimi kırk kere sokup, sokup çıkarıyorum.emekliyerek gelip paçama sarılıyor ağlıyor.Uzun lafın kısası dip temel temizlik yapamıyorum yüzeysel yapıyorum. Beyefendide bana camlardan bahsediyor.sen evlendiğimizden beri kaç kere cam sildin diyor.ölürmüsün, öldürürmüsün.Bu ev zaten derli toplu ince temizlik istiyor. Kendi temizlikçi kadın istemediğinden bende kendi maaşımla gizlice ayda bir almayı düşünüyorum.Napayım.
tam ben de onu diyecektim. ondan gizli çağırın yarım gün. cam kapı halı silsin.

bir erkeğin eşini istememesi için ya sevmiyor olması yada hayatında başkası olması olasılığı vardır ancak burada bir önemli nokta varki oda doğum hamilelik felan (hamilelikte)bu süreçte erkekler eşlerine zarar vermekten korkar çocuk açısından doğumdan sonraki dönemdede erkek annelik olayını babalık olayını özümsemeye çalışırki bu çok normal kandınlarda doğumdan sonra eşlerine bi dönem uzaklaşır. bence sen biraz zaman tanı anlamaya çalış ve eşini gözlemle sana karşı şefkatini sevgisini ölç eğer bunlar yoksa buz gibi ilgisiz anlayışsız sevgisizse üzgünüm kesinlikle başka biri var...

Evlilik öncesi cinsellik ve evlendiginiz sirada hamile olmaniz bunu tetiklemiş olabilir mi?
Bence eşiniz sizden ve/veya sizinle cinsellik yaşamaktan soğumuş.35 yaş sendromu var erkeklerde de, bir terapiste gitmekte fayda var.
Not : keşke açık açık konunun basinda anlatsanız, sayfa sayfa okumak zorunda kaliyoruz her yorumu.

Evlilik öncesi cinsellik ve evlendiginiz sirada hamile olmaniz bunu tetiklemiş olabilir mi?
Bence eşiniz sizden ve/veya sizinle cinsellik yaşamaktan soğumuş.35 yaş sendromu var erkeklerde de, bir terapiste gitmekte fayda var.
Not : keşke açık açık konunun basinda anlatsanız, sayfa sayfa okumak zorunda kaliyoruz her yorumu.
Belkide öyledir bilmiyorum ki. Hamileyken çok başının etini yedim.evlendiğinizden iki buçuk aylık hamileydim. Evlenmeden beraber olduğumuzu herkez anlayacak beni nasıl zor bi durumda bıraktın ben şimdi ailemin çevremin yüzüne nasıl bakıcam.Acelen neydi diye çok kızdım.Burnundan getirdim diyebilirim. Evlendikten 2 yıl sonra çocuk istiyordum ben. oda bunu biliyordu ama onaylamıyordu. Beraber olduğumuzda Korunmamış bunu iş bittikten sonra söyledi ama artık çok geçti.Bilerek isteyerek ve programlayarak yapmış.Çin takvimi denen zımpırtı dan oğlan olsun diye ayarlamış. İnşaat halindeki evimizin bitmesini bekleyene kadar bebek 2 buçuk aylık oldu.Dolayısıyla hamileliğim nasıl bi yalan söyleyim de insanları inandırayım diye senaryo yazmakla geçti. Bu senaryoları ben yazarken eşimle hergün kavga halindeydim. Bu yüzden benden soğumuş olabileceğini düşünüyorum.

[QUOeze77, post: 41612931, member: 671624"]Belkide öyledir bilmiyorum ki. Hamileyken çok başının etini yedim.evlendiğinizden iki buçuk aylık hamileydim. Evlenmeden beraber olduğumuzu herkez anlayacak beni nasıl zor bi durumda bıraktın ben şimdi ailemin çevremin yüzüne nasıl bakıcam.Acelen neydi diye çok kızdım.Burnundan getirdim diyebilirim. Evlendikten 2 yıl sonra çocuk istiyordum ben. oda bunu biliyordu ama onaylamıyordu. Beraber olduğumuzda Korunmamış bunu iş bittikten sonra söyledi ama artık çok geçti.Bilerek isteyerek ve programlayarak yapmış.Çin takvimi denen zımpırtı dan oğlan olsun diye ayarlamış. İnşaat halindeki evimizin bitmesini bekleyene kadar bebek 2 buçuk aylık oldu.Dolayısıyla hamileliğim nasıl bi yalan söyleyim de insanları inandırayım diye senaryo yazmakla geçti. Bu senaryoları ben yazarken eşimle hergün kavga halindeydim. Bu yüzden benden soğumuş olabileceğini düşünüyorum.[/QUOTE]
Bir erkeğin korunmadığı nasıl anlaşılmaz ki. Onlar için bir tane korunma yöntemi var değil mi bizim gibi değil yanlış bilmiyorum. Yani o şeyi takıp takmadığı nasıl anlaşılmaz ki

[QUOeze77, post: 41612931, member: 671624"]Belkide öyledir bilmiyorum ki. Hamileyken çok başının etini yedim.evlendiğinizden iki buçuk aylık hamileydim. Evlenmeden beraber olduğumuzu herkez anlayacak beni nasıl zor bi durumda bıraktın ben şimdi ailemin çevremin yüzüne nasıl bakıcam.Acelen neydi diye çok kızdım.Burnundan getirdim diyebilirim. Evlendikten 2 yıl sonra çocuk istiyordum ben. oda bunu biliyordu ama onaylamıyordu. Beraber olduğumuzda Korunmamış bunu iş bittikten sonra söyledi ama artık çok geçti.Bilerek isteyerek ve programlayarak yapmış.Çin takvimi denen zımpırtı dan oğlan olsun diye ayarlamış. İnşaat halindeki evimizin bitmesini bekleyene kadar bebek 2 buçuk aylık oldu.Dolayısıyla hamileliğim nasıl bi yalan söyleyim de insanları inandırayım diye senaryo yazmakla geçti. Bu senaryoları ben yazarken eşimle hergün kavga halindeydim. Bu yüzden benden soğumuş olabileceğini düşünüyorum.
Bir erkeğin korunmadığı nasıl anlaşılmaz ki. Onlar için bir tane korunma yöntemi var değil mi bizim gibi değil yanlış bilmiyorum. Yani o şeyi takıp takmadığı nasıl anlaşılmaz ki[/QUOTE]evet bencede sen iliski esnasında alkollumuydun ki değil mi

Bir erkeğin korunmadığı nasıl anlaşılmaz ki. Onlar için bir tane korunma yöntemi var değil mi bizim gibi değil yanlış bilmiyorum. Yani o şeyi takıp takmadığı nasıl anlaşılmaz ki
evet bencede sen iliski esnasında alkollumuydun ki değil mi[/QUOTE]
Geri çekilmedir

evet bencede sen iliski esnasında alkollumuydun ki değil mi[/QUOTE]
Açıkca yazmak istemedim.korun mak derken içime boşalmaZdı hiç. Çok temkinli olduğu için evlenmeden bebek yapmayacağından emin olduğumdan güvendim.Hata etmişim.

Sizin bu adamla işiniz çok zor. Bunu yazmayı hiç sevmiyorum ama sizi kullanıyor. Boşanmayı bile kabul etmez.

Ya adamda sorun var adam da bir şey diyememiş inadına yürü üstüne çıksın ortaya konuş o zmn da ona yardımcı olacagını söyle böyle nereye kadar gidecek

evet bencede sen iliski esnasında alkollumuydun ki değil mi
Açıkca yazmak istemedim.korun mak derken içime boşalmaZdı hiç. Çok temkinli olduğu için evlenmeden bebek yapmayacağından emin olduğumdan güvendim.Hata etmişim.[/QUOTE]
Yani evli bile değilken aslında korunma yöntemi olmayan bişeyle korunmuşsunus sonra da adamın başının etini yemişsiniz. Çok cesaretlisinz

Ya adamda sorun var adam da bir şey diyememiş inadına yürü üstüne çıksın ortaya konuş o zmn da ona yardımcı olacagını söyle böyle nereye kadar gidecek
Bende merak ediyorum nereye kadar gidecek. Kafanda soru işaretleri ile yaşamak çok zor. Belirsizlik insanı kahrediyor. Gerçeği öğrenmeden ölürsem gözlerim açık gidicem. Evlenmeden önce bi gün bana dediki "evlendikten sonra başım ağrıyor falan bahanesiyle beni reddetmiyeceksin hiç değilmi" dedi. Tabiki hayır dedim.Şimdi Yanaşmıyorki reddedeyim. Evlenmeden önce sana Doyamiyor um dediğimde evlenince doyucaz canım derdi.Evet doyduk

Back
X