• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size karşılık koyuyor mu?

Karşılıklı gt , pardon koymaca :)

Birinin gönlü olsun diye istemediğim hicbirseyi yapmam . Kayınvalidem çok istiyorsa yardımcı kadın tutar ,bana ne gerek var . Benim işlerim bitti de onunkiler kaldı ..hiç umrum değil valla :) zaten beklemez de ..beklerse diye şeyettim :)

Hem bu açık açık tehdit ,sen aileme yardımcı olmazsan ben de senin ailene kötü davranırım diyip mecburiyet oluşturuyor . Ben olsam şiddetli bi koyardım tam tehditlerinin ortasından :D ha mistir ordan ,çok da g.tümde diye ...

Sizin bu durumunuzun sebebi kendi aileniz o zaman. Kendi aileniz esinize tabir alacak diye sevmediginiz insanlara katlaniyorsunuz. Siz nasil ki esiniz sizin ailenize guler yuzlu iyi davransin istiyorsaniz esiniz de ayni seyi sizden istiyor.
Keşke tek istek güleryüzlülük olsa ben fazlasıyla güleryüzlüyüm ailesine eşim benden her işe koşmamı herşeyi yapmamı istiyor sorsan mecbur değilsin der ama yapmayınca anında o da benim aileme durduk yerde kötü olur

İşte bende bunu soruyorum siz böle yaparken eşiniz ne yaptı o da sizin ailenize karşı uzak mı

Hayir degil ..
Hatta annesi arada soruyor witch niye gelmiyor diye ara bayaa uzadiginda
O da mesgul isi var falan diyor .
Bastan cizgileriniz olmaliydi
Ama adama da bagli tabi .
Benim esim gelenekci bi tip degil

Zaten anladım ki konuşmak çözüm olmuyor ailem nazıyla oynuyor diye en küçük şeyde beni şikayet edeceğini yada bende senin ailene öle olcamla beni tehdit ediyor.vende bu laflar karşısında kavgayı koparsamda yine ailesinin işlerini koştururken buluyorum kendimi evet görevim olarak görüyor gelin olarak ne faydam dokunacakmış eğer yapmazsak evlat olarak ne işe yarıyormuşuz

Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Niye her dedigine evet diyorsun eşinin seni es değilde köle olarak mi aldi?
Bu devirde yapmayan yaranıyor 9 yılda ben bunu anladim tamam yardim et tabiki ama kendini kullandırma lütfen ya.
Ailende eşinin ne mal olduğunu ogrensin niye korkuyorsunki o senin ailene surat asarsa sende onun ailesine mesafeli ol.

Ailemle görüşmezsen görüşme aşamasına başta da dediğim gibi gelmek istemiyorum başka çözüm sunan da malesef yok başka bi yol bulmak istiyorum

Hayır yapmaz yapamaz. Çünkü ben hiç bi işini gücünü hizmetini yapmam. Herkesin kendi evi düzeni var. Herkes hasta girip oluyor birileri gidip hizmete mi duruyor. Yok öyle bişey. Eşim en son annemlere gideli belki 3 ay olmuştur. Bende eşimin ailesine geçen hafta gittin ondan önce iki buçuk ay önce gitmiştim. Keyfime göre davranırım. Sık gitmek istiyorsam giderim yoksa gitmem.
Hastaymış gideyim hizmet edeyim temizlik yapayım demem.

Eğer eşim bana böyle bi baskı yapsaydı aileme yapmazsan senin ailene surat asarım gitmem gelmem deseydi sallamazdım. Assın gitmesin. Ailemede söylerdim böyle böyle yapıyor ondan bişey beklemeyin derdim

Valla ben anlamiyorum ben evimi bile temizlemek istemiyorum bi de gidip birinin evini asla temizlemem heleki kv evini asla... bi tek kardesimin evini temizliodum o da 1+1 bekar evi evli oldugu evi de asla temizleyemem... Yüz vermeyin kimseye evini temizlemiyosa tutsun birini temizletsin ya da pis otursun

Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Nereye kadar gidecek böyle...Önceden çok alıştırmışsınız, şimdi zor geliyor...Bu yüzden ailenle görüşmeyecekse, görüşmesin..

böyle adamları çok mu arıyosunuz? yani işler bu raddeye gelene kadar neden karşı çıkmıyosunuz? siz de bi insan evladısınız o da bi insan evladı. bu hayata onlara hizmet etmeye de gelmediniz. kimse kusura bakmasın da aşkımdan da ölsem böyle konularda taviz vermem. aha kapı orda ya kendi çıkar ya ben çıkarım. bi tane hayatım var, onu da kendim için yaşarım.
On numara cevap. :eğlence:

Amannn eşim görüşmezse görüşmesin diyemiyorum ailemle malesef çünkü ailem eşime o kadar çok değer veriyorki oğulları gibi görüyorlar tabi içten nasıl biri haberleri yok bu karşılıklardan.zaten ailem çok sık gelmez ama geldiklerinde de asık suratla karşılaşırsalar bidaha asla gelmezler çok üzülürler bunu biliyorum ve o andan sonra bende ipler kopar ne eş tanırım ne ailesi..ve dediğim gibi sonumuz kesin boşanmaya gider işte bu aşamaya gelmeden düzeltmek istiyorum ama nasıl bilmiyorum

Ailemle görüşmezsen görüşme aşamasına başta da dediğim gibi gelmek istemiyorum başka çözüm sunan da malesef yok başka bi yol bulmak istiyorum
Ama bunun başka yolu yok, eşinizle konuşmuşsunuz işe yaramamış, yapmak istemediğiniz halde ailesinin her işini size yaptırıyor, yapmam dediğinizde ailenize kötü davranmakla tehdit ediyor, böyle adama eeeeh beni tehdit mi ediyorsun, aileme kötü mü davranacaksın, dur o zaman ben hemen annemleri arıyorum, ne derdin varsa ailemle hallet derim ya da dur şimdi ailemi çağırıyorum tehdidin havada kalmasın suratlarına karşı yap tavrını derim, birşey yapacağı yok, sizi hassas noktanızdan vuruyor, siz de kanıyorsunuz, velev ki gerçekten surat asacaksa da bırakın assın, aileme surat asarsa anında onun yanında size suratı şu sebepten derim, ne olacaksa olsun.

Aileme kötü davranani adam diye yanimda tutmam. Esime tanisirken dedim: Aileme yapilan saygisizligi kendime yapilmis bilirim ve asla kabul etmem. Ne ben onun ailesine kötü davranirim nede o benim aileme. Kimse ailemi bana karsi silah olarak kullanamaz. Deneyen de sonuclara katlanir. Siz böyle yüz verdikce bu böyle devam eder. Aileside bi zahmet mümkün olfugu kadar kendi isini kendileri görsün

Aileme kötü davranani adam diye yanimda tutmam. Esime tanisirken dedim: Aileme yapilan saygisizligi kendime yapilmis bilirim ve asla kabul etmem. Ne ben onun ailesine kötü davranirim nede o benim aileme. Kimse ailemi bana karsi silah olarak kullanamaz. Deneyen de sonuclara katlanir. Siz böyle yüz verdikce bu böyle devam eder. Aileside bi zahmet mümkün olfugu kadar kendi isini kendileri görsün
Ne yaparsınız mesela sonuçlarına katlanır derken??ben kendi aileme kıyamadığımdan zaten bunu çekiyorum

Zaten anladım ki konuşmak çözüm olmuyor ailem nazıyla oynuyor diye en küçük şeyde beni şikayet edeceğini yada bende senin ailene öle olcamla beni tehdit ediyor.vende bu laflar karşısında kavgayı koparsamda yine ailesinin işlerini koştururken buluyorum kendimi evet görevim olarak görüyor gelin olarak ne faydam dokunacakmış eğer yapmazsak evlat olarak ne işe yarıyormuşuz
O da sizin ailenize hizmet ediyor mu madem her şey karşılıklı?

Ne yaparsınız mesela sonuçlarına katlanır derken??ben kendi aileme kıyamadığımdan zaten bunu çekiyorum

Ailenize en fazla ne yapabilir ki? Surat mi asar? Konusmaz mi? O kötü davranirken sizin ailenizin eli armut toplamayacak ya. Siz korktukca o sizi tehdit edecektir. Boyun egmeyin. Acin annenize babaniza telwfonu "Al simdi istedigini söyle" diye tutturun eline bakin nasil sus pus oluyor. Niye bu korku?

O da sizin ailenize hizmet ediyor mu madem her şey karşılıklı?
Ailemle zaten farklı şehirlerdeyiz öle bi durumla karşı karşıya kalmadı bi kaç bizdeyken rahatsızlandıkları oldu tansiyon gibi falan doktora götürdü tabi hemen.ayda yılda bir böle durum olduğu için yapıyor sürekli olsa napar bilmiyorum

Ailenize en fazla ne yapabilir ki? Surat mi asar? Konusmaz mi? O kötü davranirken sizin ailenizin eli armut toplamayacak ya. Siz korktukca o sizi tehdit edecektir. Boyun egmeyin. Acin annenize babaniza telwfonu "Al simdi istedigini söyle" diye tutturun eline bakin nasil sus pus oluyor. Niye bu korku?
Korku değil üzülmesinler istiyorum onlar canım oğlum diye dolaşırken böle nankörlükle karşılaşmasınlar istiyorum.ailemin üzülmesine bile dayanamadığımdan oluyor bu

Back
X