• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz size karşılık koyuyor mu?

Hep ailemi uzmemek icin katlaniyarum demissiniz de aileniz bu yasasiklarinizi bilse uzulmeyecek mi? Kat be kat uzulurler, Anne babaniz sizi millete hizmetcilik edin, kole olun diye yetistirmedi sonucta

Sizin ailenize nasıl bir kaba hareketi oluyor onu anlamadım.onlar bizim büyüklerimiz iki tarafta.nasıl bir saygısızlık yapıyor eşiniz ki bu benim de hassas noktam aileme yapılan saygısızlık yani

Keske bastan bu kadar taviz vermeseydin.
Biz de ilk evlendigimiz zamanlardi, esim annem yoruldu git yardim demisti ben de yapmam ben dedim. Pasta falan goturdum bir iki defa, esim dedi ki ne yaparsan 10 kisilik yaoacaksin ailesi kalabalik da. Banane niye yapayim onlar bana yapsin dedim. Iy bir tersledim yani. Daha da istemedi benden yuz bulmayinca. Simdi annesine uzulunce yardimci kadin cagarmak istiyor, bana soylemiyor bile. Ben annemin nazli kiziydim neden millete hizmet edeyim ki.
Bu arada esim aileme karsi bir tepkisi oldu mu sayılmaz cunku senede bir ancak gorur bizimkileri. Is yapmadim diye benim aileme neden tepki gostersin ki. O gidip benim ailemin isini mi yapiyor ne sacma

Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Kisasa kisas yani. Yapsada umrumda olmaz. Oyle polyanna gibi ortalikta herkes iyi olsun diye ugrasmam. Aksine herkes ne yaparsa kendine yapar beni ilgilendrmez.

Bence eşinin yaptığı kadar ailenin yaptığı da yanlış. Ne demek kapımı çalmazlar bence inadına senin evinse kizimin da evi diye çalmalılar. Işte böyle böyle sahipsiz sanıyorlar. Esinin yaptığı ayrı bir iğrenç oraya çok girmicem çünkü iyi konuşamicam

Siz çok sevdiğiniz ailenizin neden aptal yerine konmasına müsade ediyorsunuz?
Yazık insanlar düzgün bir damatları var sanıyor.
Bence gerçeği bilsinler, damada da hak ettiği gibi davransınlar.
Siz de herhangi bir şeye mecbur olmaktan kurtulun

Bu konu derin. Duzeltmek zor demek istemiyorum size... Esinize acik olun. Suclayaci sekilde konusmayin. Sen kelimesini kullanmadan cumle kurmaya calisin. Anladigim kadari ile farkinda olmadan yapiyor. Iletisim probleminiz var bence. Size bir sey demeden sizin ailenize surat asmasi konusmadan ailr ici meseleler hal etmek istedigini gosterir.

Siz çok sevdiğiniz ailenizin neden aptal yerine konmasına müsade ediyorsunuz?
Yazık insanlar düzgün bir damatları var sanıyor.
Bence gerçeği bilsinler, damada da hak ettiği gibi davransınlar.
Siz de herhangi bir şeye mecbur olmaktan kurtulun

Bu konu derin. Duzeltmek zor demek istemiyorum size... Esinize acik olun. Suclayaci sekilde konusmayin. Sen kelimesini kullanmadan cumle kurmaya calisin. Anladigim kadari ile farkinda olmadan yapiyor. Iletisim probleminiz var bence. Size bir sey demeden sizin ailenize surat asmasi konusmadan ailr ici meseleler hal etmek istedigini gosterir.

Ve evet. Konusmayi basarirsaniz ve gercekten problem is yapmamaniz ise aynen katiliyorum arkadasin yorumuna. Ayip ediyor...

Evet yıllarca idare ettim üstelik kayınvalidem ile aramda çok iyi değildşr asla yaptığım iyilikleri hak etmez ama kümiz zaman eşimin hatrı için kimi zaman bu nedenle hep yanlarında oldum.kayınvalidem ise en özel zamanlarımda hep kavga sorun çıkaran oldu ben onun bu annesine katlanırken o beni aileme sikayet etmekle ya soğuk davranıcamla geçirdi zamanı diyorum ya yapmıycam desem tamam yapma der ama surat beş karış sallar evde herşeye çatar kavga çıkarmaya çalışır huzursuzluk eder yani çünkü gittiğinde annesi iki tane ahlat vahlar bizimki tamamdır nasılsa...aileme görünüşte çok saygılıdır ama o da ben ailesine iyi olduğum için.zaten ailemin tek beklediği hoş sohbet saygı başka ne olabilir.ama eşimin zihniyetinde evlatlar aileleri için vardır onlara bakmak için.

yerinde olsam bu olayları sadece anneme uygun bi dille anlatırım. yarın bişy oldugunda hep damadın iyi oldugunu düşünürler. emin ol bi süre sonra sende patlarsın sen eşine eş olmak için evlendin. hizmetci olmak için degil. benim kv. kp. le çok kavgam oldu tek destekcim annem babam ailem. inan şimdi ben ne kv.yi ne kp. ri ararım ne de eşim. inan bi eksiklik hissetmiyorm . beynim daha rahat hiç takmıyorum çok tartışmalarımız oldu eşimin ailesiyle hiç cvap vermezdim önceleri ama artık lafımı esirgemiyorum kendimi savunmak kötü olmak saygısız olmaksa evet kötüyüm saygısızım. eşimle aramıza aile meseleleri girmezse ne büyük bi tartışmamız olur nede kavgamız.

Onlara göre iş yapmak hizmetçilik değil hatta böle söyleyenleri ayıplarlar vahh vah bi işten kaçıyo sanki eline yapışacak evladın görevidir falana giriyorlar biz emek ettik ne zorluklarla büyüttük evladımızı ondan uzak olmak için mi der her gün beraber olmak isterler eee bu ortamda büyüyen eşimi düşünün işte değiştirmesi oldukça zor

Onlara göre iş yapmak hizmetçilik değil hatta böle söyleyenleri ayıplarlar vahh vah bi işten kaçıyo sanki eline yapışacak evladın görevidir falana giriyorlar biz emek ettik ne zorluklarla büyüttük evladımızı ondan uzak olmak için mi der her gün beraber olmak isterler eee bu ortamda büyüyen eşimi düşünün işte değiştirmesi oldukça zor
Sen evlat değilsin ki gelinsin. Temizlik yapmak eşinin görevi. Evlatlık görevlerini neden senin üstüne yüklüyor

Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Kendin gibi ol.Kimse için de utanma mahcup olma.Eşin ailene karşı saygısızlık yaparsa o onun ayıbı.Hizmet etmek için evlenmedin.

evet zaman zaman yapar misilleme ancak ben memnun olayım diyede ugrasır sagolsun

Ben basligi pek anlayamadım

Ee adam şifrenizi çözmüş. Hiç umrumda olmadı açıkçası. Kendi yaptı sonra utandı. Şimdi gayet efendi..

Sizde tınlamayın. Niye kullandırıyosunuz kendinizi? Az yesin de uşak tutsun anacığına..

Back
X