- 14 Mart 2015
- 94
- 91
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisasa kisas yani. Yapsada umrumda olmaz. Oyle polyanna gibi ortalikta herkes iyi olsun diye ugrasmam. Aksine herkes ne yaparsa kendine yapar beni ilgilendrmez.Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
Siz çok sevdiğiniz ailenizin neden aptal yerine konmasına müsade ediyorsunuz?
Yazık insanlar düzgün bir damatları var sanıyor.
Bence gerçeği bilsinler, damada da hak ettiği gibi davransınlar.
Siz de herhangi bir şeye mecbur olmaktan kurtulun
Bu konu derin. Duzeltmek zor demek istemiyorum size... Esinize acik olun. Suclayaci sekilde konusmayin. Sen kelimesini kullanmadan cumle kurmaya calisin. Anladigim kadari ile farkinda olmadan yapiyor. Iletisim probleminiz var bence. Size bir sey demeden sizin ailenize surat asmasi konusmadan ailr ici meseleler hal etmek istedigini gosterir.
Sen evlat değilsin ki gelinsin. Temizlik yapmak eşinin görevi. Evlatlık görevlerini neden senin üstüne yüklüyorOnlara göre iş yapmak hizmetçilik değil hatta böle söyleyenleri ayıplarlar vahh vah bi işten kaçıyo sanki eline yapışacak evladın görevidir falana giriyorlar biz emek ettik ne zorluklarla büyüttük evladımızı ondan uzak olmak için mi der her gün beraber olmak isterler eee bu ortamda büyüyen eşimi düşünün işte değiştirmesi oldukça zor
Kendin gibi ol.Kimse için de utanma mahcup olma.Eşin ailene karşı saygısızlık yaparsa o onun ayıbı.Hizmet etmek için evlenmedin.Arkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var
ayrıca esin gidiyormu senin babanını işine yatçrdıma sen neden gidiyorsun temizliğeKendin gibi ol.Kimse için de utanma mahcup olma.Eşin ailene karşı saygısızlık yaparsa o onun ayıbı.Hizmet etmek için evlenmedin.
Ben basligi pek anlayamadımArkadaşlar eşimin ailesine iyi davranınca ayrı oturmamıza rağmen hizmetlerini sürekli yapınca herşeylerine koşturunca bana ilgiler sevgiler metiyeler diziyor ve bunu ailesinin yanında da yapıyor tamam buraya kadar herşey güzel amaaa olduki ailesine karşı bişe de yapmak istemeyim yaptığım onlarca iyiliği unutuyor bana laf vuruyor ve benin aileme kötü davranarak karşılık koyuyor bende aman ailem kırılmasın kiii çok hassas gururlu insanlardır ailem eşimden yana kırılırlarsa çok üzülürüm diye bende herşeye evet demek zorunsa kalıyorum neymiş eşim ailemi görünce aman surat asmasın diye.yoruldum herşeye evet demekten çünkü kullanılıyorum.kv iki tane hapşurur Aaa annem hasta gidelim temizlik yapar aa gidelim yardım edelim onu yapalım bunu yapalımdan çok sıkıldım ne yapmalıyım resmen ailem için katlanıyorum ailem çünkü onla asla görüşmez bidaha bi kaba hareketinde ve bende üzülürüm yıprandım gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var