eşiniz size kızıp soğuk davrandığından ne yapıyorsunuz

Demek ki bu kadar dağınık ve kaprisli olma sebebim burcumdan kaynaklanıyormuş. Ben de hep kendimi sucluyordum neden böyleyim diye. Canım kendim :KK200:

Sana şunları söylüyorum uygulamanı da tavsiye ediyorum.

Bu gibi durumlarda eşine çalışıyorsan iş arkadaşı gibi,ev hanımıysan çok yakın olmayan bir komşun gibi iyi niyetli fakat mesafeli,bi yandan içten davranarak havadan sudan güncel konulardan hayattan konuşun.Uzun evliliğin sırrı eşini iş arkadaşı gibi görüp hem muhabbet etmek hem mesafeli gibi davranmaktan geçiyor.Ben önce böyle davrandım.Asla yapmacık olmadım.Baktı ki hayat kendi etrafında dönmüyor.Trip yapmakla ömür geçmiyor sırtını değil yüzünü döndü.Örnek verirdim.Allahtan da karşıma çıkardı trip atmanın küs kalmak uzun evlilik sırrı fln die tv de çıkardı.Erkeklerinki trip değil fazla kabadayılık oluyor.

Baktın o da mesafeli sende öyle ama muhabbetnz iyi geliştiriyorsun kendini.Yanına giderek konuşuyorsun.Git dese de burda kalmak istediğini belirtip konu değişitriyorsun.Gurur fln yapma.Ben kocamın içini biliyorum ne kaybetcem onun git diyişinde bile gel var diye düşün.

Bu dönemde geçti mi sarılma yanına uzanma şefkat dönemi geldi.Ve böyle böyle cinsellk harici eşinizi ile ilgi sarılma şefkat duygularına yönlendiriyorsunuz.

Ha şu da var.Ben oldukça dokunmayı sırnaşmayı seven biiriym eşimi de kendime uydurdum sonunda hani zaten kıpır kıpır biriyim:)

Belki bu benm karakterimdir.Sen kendine uygun yöntemlerle de amacına ulaşırsın umarım ..

Güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkür ederim. Benim eşimle günlük konuşmamız da iş, siyaset güncel falandır. (aynı kuruma bağlı farklı birim ve binalardayız) ama şu sarılma vs kısmına asla geçemedim, gidiyorum yanına uzanıyorum, put gibi durayım istiyor bense kıpır kıpırımdır rahatsız oluyor bir sabit dur diye ben de bozulup kalkıyorum yanından. bunu aşamadık bir türlü.

benim eşimde aslan burcu , o da faturları felan atmaz, salonda duracaklarmış, bulamıyormuş sonra, bende benim atmamı istemiyorsan ortalıtka bırakmayacaksın yoksa atarım diyorum. Tabi o kaldırıyor mu hayır, ben yine atıyorum yine ufak çaplı tartışma :KK70:

abimde aslan burcu o da dağınıktır. Pantalon salonda durabilir neden olmasın ki :KK70: ikisi aynı karakter.

ama aslanı severseniz, kediye dönüyorlar, çok seviyorum bende o da karşılığını veriyor sağolsun.

Taktikler alabilirim :)

Kızlar yalnız var ya "Aslan burcu eşim var işte şöyledirler böyledirler" yazdığınız her yorumda kendimi buldum.
Kadınlı erkekli aynıyız demek ki yani okuyup okuyup aaa ben diyorum.
Ne illetmişiz biz beeea :KK53:
Allah kolaylık versin size de :KK45:

Çok zor yanlarınız var çokkk, ama onun yanında iyi taraflarınız da olmasa hiç çekilmezsiniz, eşimin iyi huyları da var onlarla dengeliyorum yoksa boşamıştım :D

Bu yazdığınız kendini övmeyi de zaten aslan burcundan başka kimse yazamazdı :KK70: Kendisine aşık bence aslan burçları.

Biraz öyle evet :KK200: sevin kocanızı. Bütün suç gezegenlerde. Elinde olmadan böyle yapıyor. Merkür ve venüs ters açı yaptıysa kocanız napsın :KK53:

Bu söylediğiniz genel insan psikilojisi zaten, haklısınız. Benim dediğim eşimin inadı, kendini kapaması...Giderek uzaklaşıp soğuk davranması ama bana hiç bir şey söylememesi, bu seferki açık bir olaydı ama atıyorum benim bir davranışıma kızıp benden uzaklaşması benim de ona ne oldu niye soğuksun demem ve bir şey yok deyip geçiştirmesi ve sonunda kendince sabrının taşıp patlaması.

Ben sizin eşiniz miyim acaba ? :bicak: Aslan da değilim oysa..

Hmmm taktik verin o zaman, ben kovayım ve yükselenim başak. Tam ters açı zıtlıkların çekimi :KK70:

Çok anlamam burçtan ama eşime küstüğüm zamanlarda, ondan adım gelmeden ben adım atamıyorum. Haksız bile olsam onun zincirleri kırılsın gelsin istiyorum. Yukarda da bir kaç kişi yazmış hak veriyorum. Ne zaman eşim bana sırtını dönse süt dökmüş kediye dönüyorum. Barışmıyorum ama kapris yapmıyorum . Sonra onun kızgınlığı devam edince, "Çok uzattın ama çocuk gibisin " diye bi kavga çıkarıp tekrar küsüyorum falan. Biz alıştık yıllarca birbirimize . Eşim artık ben küsmeye karar verdiğim anda sorunu çözme yoluna gidiyor yoksa kıyamet uzun sürüyor.

Aslında burdaki olay niyette bitiyor tamamen. Küsmek benim için hayati çok zorlaştırıyor. Bana da zarar eşime hepten zarar.

Küsünce yerinizde olsam kararlı davranırdım. Yani trip atın demiyorum. "Ben kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum ne zaman bana hak verirsen o zaman her şey normale dönecek seni seviyorum " derseniz ve onu görmezden gelirseniz bence kazanırsınız.

Ya yapmayın böyle valla eşinizi seviyorsanız eziyet çünkü :KK43:
Bana “birşey var belli anlat”dese belki anlatacağım ..Benim cesaretim yok , ama korkak biri olduğum için değil,ilişki yıpranmasın , suçlamış olmiyim, kavga olmasın, ya da kaldıramayacağım birşey duyarsam gibi düşünceler..Fazla inceliyorum biliyorum, şu ara bu haldeyim, biliyorum bu da diğer bir çok sorunum gibi içimde kalacak,bazen aklıma gelip sinirlenmeme ve yine ondan soğumama neden olacak..

Ah evet ben de bu taktiği yaptım sabah kıvranıyor arabada gelirken sonunda sordu niye konuşmuyorsun benimle :KK70: :KK70:

Romantizm konusu resmen kanayan yaram o kadar sinir oluyorum ki, eşim gelince kapıyı açıyor atlıyorum boynuna falan bir gülüyor ama nato mermer yani romantizm 0, bazen diyorum cidden böyle misin kendini ağırdan mı satıyorsun, sonra kızıyor kendi köşeme çekiliyorum hiç ilgilenmiyorum geliyor kendisi sırnaşıyor bazen. O da bazen yani.Böyle romantik bir öpüşmeye falan hasret kaldım, tek sevdiği şey beraber yeme içme, öyle tura gidelim tatile gidelim hep zorla.
Ahahahahaha bu kadar olur :KK70:. Tek keyif aldigi sey birlikte yeme icme gercekten. Ben bir zaman bu adam beni sevmiyor ayrilicam diye düsünüyordum. O kadar odun yani. Ama sevgisizlikten degil hakikaten karakterleri öyle. Fazla realistler. Öyle sarkilar siirler romantizmler onlara sahte geliyor. Ama icten ice gercekten derin seviyorlar. Zaten biraz soguk kalinca asla dayanamiyorlar küs kalamiyorlar. O da sevgilerinin en güzel göstergesi bence :KK200:

benim de eşim aynen anlattığın gibiydi. 9 yıllık evliyim. İlk başlarda hep gönlünü almaya çalışıyordum. Şimdi kendi haline bırakıyorum bir süre, sonra hiçbir şey yok gibi konuşuyorum. Gayet işe yarıyor:))

Çok anlamam burçtan ama eşime küstüğüm zamanlarda, ondan adım gelmeden ben adım atamıyorum. Haksız bile olsam onun zincirleri kırılsın gelsin istiyorum. Yukarda da bir kaç kişi yazmış hak veriyorum. Ne zaman eşim bana sırtını dönse süt dökmüş kediye dönüyorum. Barışmıyorum ama kapris yapmıyorum . Sonra onun kızgınlığı devam edince, "Çok uzattın ama çocuk gibisin " diye bi kavga çıkarıp tekrar küsüyorum falan. Biz alıştık yıllarca birbirimize . Eşim artık ben küsmeye karar verdiğim anda sorunu çözme yoluna gidiyor yoksa kıyamet uzun sürüyor.

Aslında burdaki olay niyette bitiyor tamamen. Küsmek benim için hayati çok zorlaştırıyor. Bana da zarar eşime hepten zarar.

Küsünce yerinizde olsam kararlı davranırdım. Yani trip atın demiyorum. "Ben kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum ne zaman bana hak verirsen o zaman her şey normale dönecek seni seviyorum " derseniz ve onu görmezden gelirseniz bence kazanırsınız.

Şu zincir kırma olayını birebir yaşadım, eşim haklı olmama rağmen ailesi ile aramız bozulduğunda benden bir adım gelmeden resmen aylarca soğuk durdu bana.Bense haklı olan benim trip yiyen benim demek ki beni sevmiyor istemiyor aldatıyor vs gibi düşünüyordum ve iyice soğumuştum. Çünkü ne istediğini bilmiyordum...Artık işler patlama noktasına gelince söyledi, bir adım istiyordum diye bilseydim çok daha farklı olurdu her şey.

Benim anladığım şu ki, aynı olaylara iki insanın bakış açısı bile inanılmaz farklı oluyor ve konuşmadan bunu anlamak mümkün olmuyor.

Bir de 3 günlük dünyada mutlu huzurlu yaşamak varken bu küsmeler, tripler bana çok anlamsız geliyor.

Bana “birşey var belli anlat”dese belki anlatacağım ..Benim cesaretim yok , ama korkak biri olduğum için değil,ilişki yıpranmasın , suçlamış olmiyim, kavga olmasın, ya da kaldıramayacağım birşey duyarsam gibi düşünceler..Fazla inceliyorum biliyorum, şu ara bu haldeyim, biliyorum bu da diğer bir çok sorunum gibi içimde kalacak,bazen aklıma gelip sinirlenmeme ve yine ondan soğumama neden olacak..

Ama böyle böyle eşinizden soğur ve gitgide uzaklaşırsınız, üstelik belki bir hiç uğruna. Sizin kırıldığınız şeyin eşiniz farkından bile olmayabilir....

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır demişler, içine atmak kendini üzmek vs bunlar ilişkiye zarar. Eşinizle uygun bir dille konuşunca niye ters davransın ki? Bakın ben müşteri ilişkilerindeyim her gün insanlarla içiçeyim, bir şeyi söylerken tamamen nasıl söylediğinizdir mesela. Aynı cümleyi gülümseyerek sakinken söyleyince inanın tek bir müşteri bile ters davranmadı bana, ama biraz gerginsem ve bunu da yansıtıyorsam o zaman olaylar büyüyor işte.

Ahahahahaha bu kadar olur :KK70:. Tek keyif aldigi sey birlikte yeme icme gercekten. Ben bir zaman bu adam beni sevmiyor ayrilicam diye düsünüyordum. O kadar odun yani. Ama sevgisizlikten degil hakikaten karakterleri öyle. Fazla realistler. Öyle sarkilar siirler romantizmler onlara sahte geliyor. Ama icten ice gercekten derin seviyorlar. Zaten biraz soguk kalinca asla dayanamiyorlar küs kalamiyorlar. O da sevgilerinin en güzel göstergesi bence :KK200:

İnanmıyorum içime su serptiniz gerçekten çünkü sürekli beni sevmiyor, ayrılacağım, çok odun falan diyorum ve sürekli depresyona giriyorum :( Eşimden bir atak bekliyorum beklentiye giriyorum bakıyorum nato mermer sıfır romantizm gene çöküyorum tüm yaşama sevincim gidiyor, sonra gene umutlanıyorum sonra sil baştan :) ilgi göstermesi için trip atmam gerekiyor ben de öyle olsun istemiyorum çünkü benim yapım çocuk gibi hep neşeli coşkuluyum, hatta hiperaktifim, eşim de ağır abi olunca bana geliyor bunalımlar ...

Özel olacak ama isteyen yazabilir cinsel yaşam nasıl bunu da merak ediyorum, eşim sanki aman çok da fifi modunda yani asla cinsellikle kandıramazsın, inat eder, istersen çıplak ol dönüp bakmaz sinirliyse.:oops:

İnanmıyorum içime su serptiniz gerçekten çünkü sürekli beni sevmiyor, ayrılacağım, çok odun falan diyorum ve sürekli depresyona giriyorum :KK43: Eşimden bir atak bekliyorum beklentiye giriyorum bakıyorum nato mermer sıfır romantizm gene çöküyorum tüm yaşama sevincim gidiyor, sonra gene umutlanıyorum sonra sil baştan :) ilgi göstermesi için trip atmam gerekiyor ben de öyle olsun istemiyorum çünkü benim yapım çocuk gibi hep neşeli coşkuluyum, hatta hiperaktifim, eşim de ağır abi olunca bana geliyor bunalımlar ...

Özel olacak ama isteyen yazabilir cinsel yaşam nasıl bunu da merak ediyorum, eşim sanki aman çok da fifi modunda yani asla cinsellikle kandıramazsın, inat eder, istersen çıplak ol dönüp bakmaz sinirliyse.:oops:
İste o gercekci olmasindan kaynaklaniyor. O an sinirli, kafasinda binlerce şey kurmuş. Siz onu sakinlestiremezsiniz zaten. O ne zaman isterse o zaman sakinlesir. Bu mu yani simdi derdimiz tavrini takinir. Sinirli olmasa da kafasi biseye bozuksa ya da stresliyse yine aklindan cinsellik gecmez. Yani aslinda sadece cinsellik konusunda degil, her konuda o neyi ne zaman istiyorsa o zaman olsun ister. Benciller maalesef. Zaten kendilerine aşık olmalariyla bilinirler. Mesela ben hep cekerim aslanlari. En yakin arkadasim bile aslan. Beni cok sever bilirim. Arar sorar ihmal etmez düsünür. Ama öyle duygusal konusmalara gelemez. Seni cok seviyorum kuzum iyi ki varsin derim, hemen kitlenir dogru düzgün cevap yazamaz utanir falan :KK70:. Ben seviyorum ya onlari. Cok zorlar ama cok da dürüstler. Ne düsünürlerse pat diye söylerler. Icten pazarlikli degiller.

O atarlanırsa bende atarlanırım nedir yani ? çok önemliyse ortalıkta bırakmasaydı adam gibi bir yere koysaydı da kaybolmasaydı veya atılmasaydı.

Bu gibi durumlar için eşimin ajandaları vardır projeleri notları hep ajandasında biriktirir ve o ajanda baş ucundaki çekmeceden başka bir yere gitmez. Bende kesinlikle dokunmam.
İlk okul öğrencisi gibi tek tek kağıtlara yazıp çizip ortalıkta bırakırsa olacağı bu.

İnanmıyorum içime su serptiniz gerçekten çünkü sürekli beni sevmiyor, ayrılacağım, çok odun falan diyorum ve sürekli depresyona giriyorum :KK43: Eşimden bir atak bekliyorum beklentiye giriyorum bakıyorum nato mermer sıfır romantizm gene çöküyorum tüm yaşama sevincim gidiyor, sonra gene umutlanıyorum sonra sil baştan :) ilgi göstermesi için trip atmam gerekiyor ben de öyle olsun istemiyorum çünkü benim yapım çocuk gibi hep neşeli coşkuluyum, hatta hiperaktifim, eşim de ağır abi olunca bana geliyor bunalımlar ...

Özel olacak ama isteyen yazabilir cinsel yaşam nasıl bunu da merak ediyorum, eşim sanki aman çok da fifi modunda yani asla cinsellikle kandıramazsın, inat eder, istersen çıplak ol dönüp bakmaz sinirliyse.:oops:[/QUO
Bunlari okuyana kadar burclara inanmazdim:( Benim esiminde burcu aslan. Tamda esimi anlatmissiniz cinsellikte dahil,bende tipki siz ama 25 yili askin aslan,kaplan birlikte yasayip gidiyoruz:))

Back
X