- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
kendimi gördüm bazı satırlarda. Benim eşimde aslan burcu.herseyi not alır.. yakın yere yada uzak yere giderken bile yapılacaklar listesi vardır ev ile alakalı ve valiz hazırlarken alınacaklar falan
) ilk evlendiğimde acayip geliyordu ama şimdi alıştım benimde notlarımı tutuyor hayat çok kolay aslında aslan burcu ile bütün sorumluluk onlarda.tek kusuru bişey olunca hemen içine kapanıp surat yapar . Ama ben onuda astirdim.askim özür dilerim diyip öpünce geçiyor hemen bi sarilma ve aslında benim niyetimin şu olduğunu vs.anlatinca geçiyor..bu arada hicbir eşyasına okunmam. Yerini değiştirmem. Yazlık kışlık ayrımında o kendininkini ben kendiminkini yaparım.falan
Eşiniz dağınık değil galiba, benim eşimin not alması sadece işiyle alakalı, evle alakalı hiç bir şeyi yok. Keşke öyle olsa çok sevinirdim...Tek sorumluluğu faturalar, onlar da zaten otomatik ödemede.
Yani banyomuz aktı evimizi su bastı mesela eşim aylarca ilgilenmedi, en sonunda kv-kp usta getirdi. Hiç evle alakası yoktur. Markete gideriz sadece ödeme yapar bir de eve taşır onu da yaparken genelde söylenir ne çok şey aldın diye:)
Bilmiyorum eşinizin işi yoğun mu , belki de bundandır diyorum ama eşim kendini ekstra da yoruyor yani sorumluluğu olmayan şeyleri de alıyor, mükemmeliyetçi ve işkolik.