eşiniz size kızıp soğuk davrandığından ne yapıyorsunuz

Aynen öyle çok bencil oluyor bazen, o gezmek istiyorsa gezelim, o uyumak istiyorsa uyuyalım,o sevişmek istiyorsa sevişelim ama istemiyorsa aşırı belli eder yani bak sırf senin için yapıyorum peh manasında. Siniri bozuluyor insanın, biraz pohpoh istiyorsun bir kadın olarak.

Bir de şeye çok gülüyorum; mesela bir konuda konuşuruz ben fikrimi söylerim o an bişi demez sonra bakarım benim argümanımı savunur ailesine falan karşı O an içten kopuyorum

Yaaa gerçekten mi valla bir tek biz böyleyiz sanıyordum, hele cinsellik konusunda resmen çok sinir oluyor ama belli etmemeye çalışıyorum eşime, bu adamın derdi ne, millet her gün ister, fıstık gibi karısı var (kendimi öçmüş olmayayım) beni sevmiyor aldatıyor kesin ohooo ne komplolar içimden

Sizden de taktik alayım

Ajandalar, defterler yetmiyor adama, her taraf kağıt kağıt kağıt...Yetmiyor ika tane bilgisayar. Yönetici de oldu gireceği bir sınav da kalmadı ama şimdi de işiyle ilgili çalışıyor artık fenalık geçireceğim.

Toplasin o zaman çöpünü evrakını benimkide hep salonun masasında yayili topla kaybolursa bize kızma diyorum çocukların küçük bilemezler ve hep dediğim gibi oluyor atılıyor yırtılıyor ders olmuyor anlamıyorum erkekleri

Oda yapmissiniz bi kere diger odalarda calisma esyasini birakma hakki yok. Bana boyle bi tavirla gelse sahsen diger tum kagitlari da ben atarim. Asil soguklugu o zaman gorur

bende soguk davranıyorum konuşmuyorum eşimle. -senin için önemliyse ortalığa atmazdın önemli şeyler ortalığa atılmaz sen saklasaydın ben ortalıkta bulduğum seyleri atıyorum bunu biliyorsun hala ortalığa koyuyorsun de

Eşim yok ama erkek arkadaşım var böyle durumlarda haklı olduğumu düşünüyorsam alttan almam gelip o konuşmaya çalışır .. bence alttan almayın zaten evi de dağıtıyormuş

Konuşuyor kendi annemi çok seviyor hep dinler ama daha evliliğimizin ilk yılı daha çok yolum var gibi :/ inşallah aşabiliriz bizde

Konuşuyor kendi annemi çok seviyor hep dinler ama daha evliliğimizin ilk yılı daha çok yolum var gibi :/ inşallah aşabiliriz bizde

Evliliğin oturması zaman alıyor, hele de karşınızda aslan burcu gibi inatçı biri varsa...Ben 5,5 seneyi devirdim anca alışıyorum huylarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…