Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

Kahkahalar attım ilk satırlarda gerçek sanmadım değil

benim esim sevgisini dokunarak, operek, sarilarak, koklayarak belli eder. isten geldiginde dus aldiktan sonra yemek yeriz, geceriz L koltugumuzun kosesine, surekli dip dibeyizdir, hep oper, koklar, sacini oksatir, kucagima yatar, veya beni gogsune yatirir... ama bu hemen her gun boyledir. eger degilse kesin bir sorun vardir. ya iste cok cani sıkılmıstır, ya ailesine cani sıkılmıstır... biz genelde kavga etmeyiz pek, tartismalarimiz da genelde cabuk biter. 2 yildir evliyiz, ama ondan oncesinde de 5 bucuk yil sevgiliydik. birbirimizi cok iyi taniyarak ve cok severek evlendik. umarim hep de boyle devam eder.

ama her insanin sevgisini gosterme sekli farklidir diye dusunuyorum. bence esiniz sizi cok seviyor ve deger veriyor, sadece gosterme sekli farkli. kimisi dokunmayi cok sever, kimisi de opulmeye bile dayanamaz. benim babam mesela kendisini hic opturmez. sevmiyor adam opulmeyi, ona sarilinmasini. ama bize olan sevgisini tarif bile edemem, canini verir. o nedenle bence sizi sevdigini biliyor ve hissediyorsaniz gerisi onemli degil, oyle kabul edin.

Amin, tesekkür ederim. Hepimizin yuvalari Sevgi dolu olsun insallah. Siz niye bu Kadar severken ayrildiniz?

hep mutlu olun, bebisiniz de hayirlisiyla olsun insallah

Eşim sözcüklerle göstermez sevgisini, beceremez. Toparlayamaz.
Ama ev işlerinde sürekli yorulmayım diye yardım eder, yorulduğumda kalkar çay demler..
Yemek yapmasam neden yapmadın demez kalkar kendi yapar.
Bana göre de gelip güzel birşeyler söylese daha iyi ama herkesin sevgisini gösterme şekli farklı.
Bence anlattıklarınıza göre eşiniz gayet iyi sayılabilecek bir eş,sizin yerinizde olmak isteyenler var.

hahaaa o da bir müddet sonra sıkardı bence.Bal yiyen baldan usanır misali

Çok boğucu oluyo emin ol.. sürekli siyam ikizi gibi temas etmek sıkıyo insanı.. eşim de benden şikayetçi sürekli ya sarılcak ya dizime yatcak ıyykk diyorum bazen.. hiç yaklaşmıyon ben söylemesem diyo.. seviyo muyum evet.. kıymetlim mi evet..

E sizin eşiniz de yeterince ilgili sizinle.. adamı sıkmayın ilgi ilgi diye.. sevmediğinden değil.. kendimden biliyorum

erkek olsam karım burda beni mi çekiştiriyo diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…