Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

iste malimi bilmezmiyim, suan mesaj atti bana. bilin bakalim ne yazdi??

"askim, ...yi arastirirmisin kac para".

ayy sinir vallahi
ne diyecekti önüne güller serdiğim, hasretiyle kavrulduğum, totosunu yediğimin aşkısı ....yi araştırır mısın prenses parmaklarına zahmet mi?
aşkım lafını duyamayan kaç tane kadın vardır burda Allah bilir

Zaten esiniz size bi suru sey yapiyormus isten geldiginde de yorgun oldugu icin oyle davraniyodur yuksek ihtimal kotu dusunmeyin yanii.

Aynen ya şımarıklık bu artıkk...
Birde ....yi ne ki, neyi istiyormuş araştırmak

adam sevgisini gösteriyor daha ne istiyorsun
ben sana anlatayım o zaman 1 günümü kararı sen ver
sabah kalkar kahvaltıyı hazırlarım uyandırırım yada uyanır (adamın önüne soyulmuş yumurta gelecek ortada gelirse karnı doyar yemez)
kahvaltıyı eder işe yol ederim
kahvaltımı eder ben evle biraz uğraşırım işe gelirim
eve gelirim ya evde olur yada işte
evdeyse kapıyı çalarım açar öper geçer içeri
bilgisayarda takılır
ya yemek ısıtırım ya yaparım arada yanıma gelir sarılır taciz eder
yemek hazır gel derim yeriz
kalkar gider bilgisayar başına öyle işte
burdan sen çıkar artık

onun derdi gün içinde özledim seni seviyorum günaydın diye mesaj atmamasıymış bunu da örnek olarak gösterdi :)
abla ego kasmak istiyor gibi geldi bana.
Benimki bana gönderiyor seni özledim azdım vs ohhh çatla konu sahibi

Allah mutluluk versin kardeşim, büyük bir durum yok abartma yani iyi bir ewliliğin var gerçekten...

hamileliğimden beri bebek gibi davranıyor:) ama ondan önce de iyiydi. eğer keyifli ise sevgisini sonuna kadar gösterir istediklerimi hep yapmaya çalışır. ama her gün böyle olmuyo ki sevgililikle evlilik kesinlikle aynı şey değil beklentileri çok yüksek tutmamak lazım

Sevgiliyken abartılı yaşadığınız için şimdiki güzel olaylar yeterli gelmiyor size.

Kocanız daha ne yapsın elleriyle besliyormuş sevdiğiniz yemeği yapıyormuş güzel bir şekilde uyandırıyormuş .

Seks olayınıda evlenmeden önce yaşadığınız için zamanla azalması normal.İşi yoğunsa ve yorucuysa ondan etkilenmiş olabilir.

Eşinizi değiştirmeye çalışmayın hep daha fazlasını beklemeyin .

İlişkiniz son derece güzel .

Fazlasını isteyip hep benimle ilgilen derseniz ters tepebilir hatta sizden kaçmaya çalışabilir.

Eşim sabah uyanır beni uyandırmmak için usulca yataktan kalkar çayı yapar falan.Taze sıkılmış portakal suyumla birlikte bir gül olmak şartıyla kahvaltımı yatağıma getirir beni öperek uyandırır kahvaltımı ederim sonra eşim bana biraz masaj yapar yataktan kalkarım eşimde p sırada kahvaltıyı toplayıp bulaşıkları falan yıkar.Sonra kendi hazırlanır işe gider.Giderken beni kocaman öper işe gider gelene kadar 50 kere arar aşk mesajları çeker falan.Ben akşama kadar evde bişey yapmadan yatarım yada çıkar gezerim.
Akşam eşim işten gelir ben rahatsız olmayım diye kapıyı anahtarla açar içeri girer hemen yanıma gelir "Benim kraliçem nasılmış bakiim" der elinde ki kucak dolusu çiçeği bana verie ve beni kucağına alıp dakikalarca öper öper.
Ben yemek yapamadım derim hiç önemli değil aşkım hadi hazırlan dışarda yiyelim der.Hemen hazırlanırım dışarı da şahane bir restaurant da yemek yeriz.
Eve geliriz çamaşır ütü vs varsa hemen bana sen yorulma aşkım der işlere girişir.Sonra yanıma gelip ayak masajı yapar bende Tv de sebdiğim filmi izlerim birer kahve yapar getirir eşim onu içeriz.
Sonra beni kucağına alıp öpe koklaya odamıza götürür yatağımıza yatırır.
Gerisini sen düşün artık
Yaw bende de ne HAYAL GÜCÜ varmış haaaa Nerdeyse yazdıklarıma kendim bile inanacaktım

Hala sevgili gibi ilgi bekliyor abla. Adam sevgisini fazlasiyla gosteriyor işte daha fazla micmic olmaya ne gerek var. Operek uyandiriyor,sana yemek yapiyor ve sen daha adam bana sevgisini gosteremiyor mu diyorsun senin istedigin evlilik anca dizilerde vardir herhalde

Yok, söylemedim. Hep dirdir eden kadin gibi algilayacak diye..

O zaman istemediginiz bir seyi yapmayin.
Ama istediginizi belli edecek bir sey yapin.
"Bana gunaydin mesaji atmayan o parmaklarinin her zerresine asigim, gunaydin" yazin atiyorum.

Boyle boyle ondan da bir karsilik gelecektir.
Beklemekle, soylememekle ya da yol gostermemekle kendiliginden gelismez bazi seyler.

Yine kiminin kocişini (?) ballandıra ballandıra anatacağı, kiminin de üzüntü ve öfkeyle akşam kocasına saracağı bir başlık...

Ben anlattim.
Ornek olarak vermem gerektigini dusundum ve anlattim.
Nicin burada tanimadigimiz insanlara ballandira ballandira kocisimizi (!) anlatalim ki, ne gecer elimize?
Hic boyle dusunulecegini dusunmemistim.

Genelde es dost akraba arasinda anlatmam iliskimize dair pek bir sey "bak bak hava atiyor" denir diye.
Ancak tanimadigimiz insanlarin bunu dusunmesi cok tuhaf geldi bana.
Alti ustu bir "nick" arkasindaki bir insaniz.

Sevgimi gösterecek eşim yok............

Canım sen canına mı susadın :) çoğu bayan bunların binde birini bulsa razı olcak durumda.daha ne istiyon acep ,istersen boynuna tasma tak ,dolaştır :) valla bende kocasının ilgisinden sıkılanlardanım konu açsam taşlarlar.ama fazlasıda iyi değil.uyurken 50kere üstümü örter,sıcak derim yine örter.azcık hastaysam nezaman uyudum kaç kere uyandım sabah bana söyler.eğer evde yalnızsam ,duşa girmeden önce ona haber vermemi ister.girdikten 10dk sora çıktım die haber vermemi ister yoksa kızar.çok hoşuma gidio olsada sıkıldığım zamanlarda çok oluyo.boğuluyorum bazen.konuşuyorum bukadar takıntılı olma die napiyim huyum bu elimde değil dio.pskologa gidelim diom , dinleyen kim..canım ortası yok bu erkeklerin.ayarsızlar.

Kişilere yönelik değil, genel bir yorumdu. Anlatana da anlatmayana da saygım var. Forumla ilgili bir tespitti sadece. Ne yorum yaptığınızı bilmiyorum ama üzerinize alınmayın bence.

Kiz daha ne ypsin adam bnce degerini bil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…