- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
- 113
ne diyecekti önüne güller serdiğim, hasretiyle kavrulduğum, totosunu yediğimin aşkısı ....yi araştırır mısın prenses parmaklarına zahmet mi?iste malimi bilmezmiyim, suan mesaj atti bana. bilin bakalim ne yazdi??
"askim, ...yi arastirirmisin kac para".
ayy sinir vallahi
Aynen ya şımarıklık bu artıkk...ne diyecekti önüne güller serdiğim, hasretiyle kavrulduğum, totosunu yediğimin aşkısı ....yi araştırır mısın prenses parmaklarına zahmet mi?
aşkım lafını duyamayan kaç tane kadın vardır burda Allah bilir
onun derdi gün içinde özledim seni seviyorum günaydın diye mesaj atmamasıymış bunu da örnek olarak gösterdi :)Aynen ya şımarıklık bu artıkk...
Birde ....yi ne ki, neyi istiyormuş araştırmak
Sizi taşlarlar burda :) bunların onda birini bulamayan yüzlerce kişi var
Benimki bana gönderiyor seni özledim azdım vs ohhh çatla konu sahibionun derdi gün içinde özledim seni seviyorum günaydın diye mesaj atmamasıymış bunu da örnek olarak gösterdi :)
abla ego kasmak istiyor gibi geldi bana.
Eşim sabah uyanır beni uyandırmmak için usulca yataktan kalkar çayı yapar falan.Taze sıkılmış portakal suyumla birlikte bir gül olmak şartıyla kahvaltımı yatağıma getirir beni öperek uyandırır kahvaltımı ederim sonra eşim bana biraz masaj yapar yataktan kalkarım eşimde p sırada kahvaltıyı toplayıp bulaşıkları falan yıkar.Sonra kendi hazırlanır işe gider.Giderken beni kocaman öper işe gider gelene kadar 50 kere arar aşk mesajları çeker falan.Ben akşama kadar evde bişey yapmadan yatarım yada çıkar gezerim.Merak ediyorum kizlar, esiniz size sevgisini ve deger verdigini nasil gösterir?
Sözlerden ziyade, hareketlerini merak ediyorum. Gün icerisinde yaptigi kücük seyler gibi.
Ben mi fazla beklenti icerisindeyim diye merak ediyorum. Dokunmayi, öpmeyi sarilmayi cok seviyorum. Yapiyorum da, ama esim ilk adimi atmiyor bu konuda. Bende sevgisiz hissediyorum o zaman.
Sonra bakiyorum ve sevgi belirtilerini baska seylerde ariyorum.
Yemekte kendi tabagina daha güzel bisey geldiyse, gelir onu bana verir, besler cocuk gibi. Sabah ondan önce ise gidiyorum, saatim caldiginda öpüp hadi askim kalk der. Birlikte yemek yapariz her gün, bazende bak sana yarin su bu yemegi yapayim cok seveceksin der. Sokakta yürüken mutlaka elimi tutmak ister.
Bana kalsa isten geldigimiz gibi sarilalim, öpüselim koltukta, ama o cok rahat. Benden önce geliyor isten, kapiyi acip hosgeldin ve öpücük. Bitti. Sonra tv keyfi yapiyor. Insan hic özlemezmi gün icerisinde esini?
Ve neden böyledir, biz kadinlar kendimizi geri cekince, anca o zaman üzerimize düsmeleri?
Yok, söylemedim. Hep dirdir eden kadin gibi algilayacak diye..
Yine kiminin kocişini (?) ballandıra ballandıra anatacağı, kiminin de üzüntü ve öfkeyle akşam kocasına saracağı bir başlık...
Ben anlattim.
Ornek olarak vermem gerektigini dusundum ve anlattim.
Nicin burada tanimadigimiz insanlara ballandira ballandira kocisimizi (!) anlatalim ki, ne gecer elimize?
Hic boyle dusunulecegini dusunmemistim.
Genelde es dost akraba arasinda anlatmam iliskimize dair pek bir sey "bak bak hava atiyor" denir diye.
Ancak tanimadigimiz insanlarin bunu dusunmesi cok tuhaf geldi bana.
Alti ustu bir "nick" arkasindaki bir insaniz.
Kiz daha ne ypsin adam bnce degerini bil ...Merak ediyorum kizlar, esiniz size sevgisini ve deger verdigini nasil gösterir?
Sözlerden ziyade, hareketlerini merak ediyorum. Gün icerisinde yaptigi kücük seyler gibi.
Ben mi fazla beklenti icerisindeyim diye merak ediyorum. Dokunmayi, öpmeyi sarilmayi cok seviyorum. Yapiyorum da, ama esim ilk adimi atmiyor bu konuda. Bende sevgisiz hissediyorum o zaman.
Sonra bakiyorum ve sevgi belirtilerini baska seylerde ariyorum.
Yemekte kendi tabagina daha güzel bisey geldiyse, gelir onu bana verir, besler cocuk gibi. Sabah ondan önce ise gidiyorum, saatim caldiginda öpüp hadi askim kalk der. Birlikte yemek yapariz her gün, bazende bak sana yarin su bu yemegi yapayim cok seveceksin der. Sokakta yürüken mutlaka elimi tutmak ister.
Bana kalsa isten geldigimiz gibi sarilalim, öpüselim koltukta, ama o cok rahat. Benden önce geliyor isten, kapiyi acip hosgeldin ve öpücük. Bitti. Sonra tv keyfi yapiyor. Insan hic özlemezmi gün icerisinde esini?
Ve neden böyledir, biz kadinlar kendimizi geri cekince, anca o zaman üzerimize düsmeleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?