Esiniz size sevgisini nasil gösterir?

Çok güldüm yaa ilk yazdığına sen çok yaşa
Benim nişanlım da durduk yere seni cok seviyorum vs demez ama benim için 10 yıldır çok fazla fedakarlık yaptı. Bana sahip çıktı korudu vs bu yüzden beni herşeyden çok sevdiğini biliyor ve hissediyorum: )

Benimki bana gönderiyor seni özledim azdım vs ohhh çatla konu sahibi

niye böyle birsey yazma gerek duydunuz ki.. anlam veremedim.

ben hepinize acik acik söylüyorum, belki de BEN simariklik yapiyorum diye. kimseyide (yani evli bayanlari) bunlari da okuyup mutsuz etmek degil gayem.

Haklisiniz. Tesekkür edeirm.

Konu sahibi esin bence seni sevdiğini cok guzel gösteriyor kıymetini bil daim olsun mutluluğunuz: ) biz kadınlar böyle dönemlerden geçebiliyoruz sanki ilgisi az gibi geliyor ama düşününce farkediyor insan bazen :)

Merhaba ,

Aynı ben de senin gibi sevgi pıtırcığım,bana sarılmasa akşam gözünün içine bakarım,sinir olurum ama belli edip daraltmamaya çalışıyorum.Napayım ben de böyleyim o yüzden anlıyorum seni

Bana eşim her şekilde hissettirir.işten giderken ve gelince mutlaka öper.öğlen eve gelir bazen yemeğe o zaman bile öpmeden gitmez.biz biraz çok öperiz birbirimizi ama herkesin yapısı farklı.her dediğimi yapar.güzel sözler söyler.6 yıllık evliyim.10 yıllık geçmişimiz var hala birbirimize şarkı armağan ederiz.arada eve çiçek yollar özel günlerde filan.birlikte çok eğleniriz.en ufak bişey olsa diyelim elimi kestim ufacık hemen öper kendi sarar.rahatsızım dediğim an doktora götürür.canım bişey istesin gece gündüz demez gider alır.vs vs ben bunlardan anlıyorum.beni önemsiyo değer veriyo.insan sevdiğine değer verir.bence senin eşinde seni seviyo.yazdıklarından öyle anladım.

Hayaller hayatlar

niye böyle birsey yazma gerek duydunuz ki.. anlam veremedim.

ben hepinize acik acik söylüyorum, belki de BEN simariklik yapiyorum diye. kimseyide (yani evli bayanlari) bunlari da okuyup mutsuz etmek degil gayem.
Yazma gereği duydurttunuz çünkü...
Ve o yazdığım şeyi eksik alıntılamışsınız nedense, devamında buda yazıyordu, "Allah mutluluk versin kardeşim, büyük bir durum yok abartma yani iyi bir ewliliğin var gerçekten..."

Sevgiler...

esim bana dokunmdan duramaz,ikimiz yalnizken de,buyukler varken de,her an illaki elime koluma dokunacak.. her seyin iyisini bana almak bana yedirmek ister,her ay cicek alir mutlaka (cikma gunumuzun aydonumunde) sevgi sozcuklerini coook fazla kullanir,gunde 3-4 kez seni seviyorum der, sabah operek uyandirir,temizlikte yemekte yardim eder su almaya o gider mutfaga surekli,aksam cayimiz yanindadir o doker, ailesine gitmek icin zorlamaz,her zaman benim yanimda yer alir.. keske bir de bebegimizi saglikla kucagimiza alabilsek...

bizimde aynı ya bi bebeğimiz eksik. eş tarafından bu kadar şanslıyken huzurluyken, Rabbim evlatla sınıyo. hiç bişey dört dörtlük değil işte. ben artık kendimi böyle avutuyorum

bizimde aynı ya bi bebeğimiz eksik. eş tarafından bu kadar şanslıyken huzurluyken, Rabbim evlatla sınıyo. hiç bişey dört dörtlük değil işte. ben artık kendimi böyle avutuyorum
kac yillik evlisiniz?ne kadar zamandir bebek istiyorsunuz? biz 8-10 ay denedikten sonra tup bebek yaptik.. ilk seferde tuttu ama bebegim 12 haftadan sonra gelismemeye basladi.. su an hamileyim ama degil gibiyim.. buyuk ihtimalle alinacak. cok zor bir sey bu..

3.5 yıllık evliyim, 3 yıldır istiyoruz. tüp bebeği denemedik daha 3 aşılama yaptık. kaç haftalık bebek, Rabbim bi mucize gönderir inşallah, sağlıkla kucağına alırsın

3.5 yıllık evliyim, 3 yıldır istiyoruz. tüp bebeği denemedik daha 3 aşılama yaptık. kaç haftalık bebek, Rabbim bi mucize gönderir inşallah, sağlıkla kucağına alırsın
amin canim. sagol.. simdi konu actim,bebek 17 haftalik ama 14 gozukuyor.. sen de tup bebek dene bence. ben bahceciden cok memnun kaldim

Merhabalar,

Bizde de eşim romantik değil ama çok sevgi doluydu. Sevgisini hep hissettirirdi, evde misafir bile olsa biz mutlaka yarım saat odamıza gidip şakalaşırdık. Sabahları işe gideceğim zaman yarım saat beni işe geç gönderirdi, az daha uyuyalım lütfen diye ve ben elinden hiç kurtulamazdım. Sürekli öper, koklardı doyamazdı.4 yıllık evliliğimzde koltukta film izlerken ayrı ayrı oturduğumuzu bilmem mutlaka sarılır halde bulurduk birbirimizi. Şuan ayrılık aşamasındayız. Hakkımızda hayırlısı. Hasta olduğum bi akşam msj attım hayat çok acımasız 2 ay önce sana kıyamayan adamın şimdi umrunda olmamak diye..Kapıyı açarsan görürsün yazdı ve elinde meyvelerle hasta olduğumu öğrenmiş kıyamamış gelmiş.(hala ayrıyız:)

Sevgi gösterme şekli herkeste çok farklıdır, her insan kendine özel çünkü. Kimseyi eşinizle kıyaslamayın, siz sevgisini yaptığı tek bir hareketle bile hissediyorsanız başka şeyler beklemeyin. Sevgiyle kalın, hiç bitmesin inş. sevginiz.

Benim.eşimde işten gelince üstünü değiştirir elini yüzünü yıkar sonra uyuyana kadar bana yapışır.tuvalete bile yapışık gidiyoruz.birbirimizin seysine bakmadan cikiyoruz.her akşam eve gelirken çiçek alır şiir yazar bana.dün sabah öyle sıkı sarılırken bir yapıştık ayrılamadik mecburen onunla ise gittim. Şaka ya..
Her ilişkinin dinamiği farklıdır her insanında karakteri ve sevgisini gösterme şekli. Bir insan size sarilmiyorsa bu sevmediği anlamına gelmez ki.
Eşinizle hiçkimseyi kıyaslamayın sonra üzülürsünüz..

tamda dun aksam bu soruyu esıme sordum
bana dedıgı cevap "bır dedıgını ıkı etmıyorum ya ordan anlaman lazım ,ben oyle romantık romantık takılamam"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…