Eşiniz size yapmadığı sürprizi başkasına yapsa ve size deil başkalarına hediye alsa siz neyaparsını

Yaptım canım yapmam mi en guzel sürprizler i yaptım ben en fazla gotunu kaldırıyorum böyle yaparak ve bana geldi mi icraat yok yani hiç degmiyor tukendim açıkçası böyle yapmasından

Tamam sende bundan sonra unut doğum gününü
Unuttun derse de kutlamıyoruz sanıyordum dersin.
Hediye falan alma artık kendine al tatlım bebişine al.
Geçen sene yıl donumumuzde yapmadım ve bana dediği insan bi masa hazırlardı yani bu mu dio bende sen ne yaptın ki benden beklentin olsun

Beni çok kirmistir eşim ve çok ağır kelimeler de etmiştir geçen sene kuzeniyle balkonda meşale yaktılar bütün daire ayağa kalktı yangın var die ve ben birşey olmamış gibi ortamı düzeltelim dedim cocuk bozulmasin die sonra eşim surat yaptı kendi kuzenine modeli bozulunca sonra da ayıp ettiğini dedi hediye almış ona bunu kartın ekstrasinda girince çok sinirlendim ona yaptığı ayibin en büyüğünü bana birçok kez yaptı ama affettirmek için bana hiç hediye çiçek vs almadı ama işte adam milleti bu

insan bi lahmacun yemeğe götürür balık ekmek olur amaç birlikte vakit geçirip bulaşıkla falan uğraşmamaktır.
Hayret hatırlamış ama yıldönümünüzü

3 senedir dilimde tüy bitti resmen sarılıp kustum konusmadim uzattim dusun akillaadi nato kafa nato beyin yani

Yaptım canım yapmam mi en guzel sürprizler i yaptım ben en fazla gotunu kaldırıyorum böyle yaparak ve bana geldi mi icraat yok yani hiç degmiyor tukendim açıkçası böyle yapmasından
O zaman daha da yapıcak bişeyin kalmamış canım elinden geleni yapmışsın herkese şapur şupur karısına gelince yarabbi şükür. Umursamamaktan başka çare yok sanırım..

insan bi lahmacun yemeğe götürür balık ekmek olur amaç birlikte vakit geçirip bulaşıkla falan uğraşmamaktır.
Hayret hatırlamış ama yıldönümünüzü
Aynen hatırladığım hatırlamaz mi zaten en şaşırdığını şey bizim bu özel zamanlarimizda hep bahanesi para sıkıntısı zorlama beni olurmu benden birşey isteme ve inan bu seneki doğum günümde aynısını yaptı acidim daraliyor dedim sıkıntı yapar iş yerinde birşey olur dedim dogum günüm için birşey aldırmadim pasta bile anlayış gösterdim surat felanda yapmadım ama iki gün sonra annesinin doğum günüydü ve annesine 100 kiraya hırka aldı pasta aldı kaynimda kutlarım eltim plan yapmıştı biz birgün öncesinden gitti o akşam eltim bana pasta almış kutladılar sağ olsun ve hediye de almış benim öküze gösterdim al bak die önemli olan hediyenin büyüklüğü deil önemli olan hatırlanmak işte ertesi günü de kayinvakideme yaptık sürprizi dusun ya benimki bende yapıyor ne edeyim artık kendi kaybeder bundan sonra

Arkadaşlar eşime sordum bu hafta sonu kuzenine yaoacagi sürprizi neler yapacaksın die söyledi ve bana dedi ki peşin peşin diyeyim kızla idda etme o kız hasta senle bir deil başıma felan kakarsan ayıp edersin dedim bi zaman sonra sinirlendim hazmedemedi m sen yap başkalarına bana yapma dedim ağzımı daha da acmiyacagim dedim kizdi köpürdü bana yaotigin ayıp sen ne yapıyorsun hasta o kız senle birmi hatta aldığı hediyelerin nerden aldığını sordum kart ekstrslarini gösterdim bu o mu felan die sana hesap mi verecem babanın parasımı aldiysam kendi paramla aldım utanmadan hesap soruyor dedi halbuki sorduğum şey neyi nerden aldın lafı nerden algıladı cunku kiskandigim söyledi kiskandigim kişi hasta kız yani bana yama yi yaptı gitti suçlu benim şimdi biliyordum başıma gelecek olanı ha birde beni uyardı si aralar dikkat et bayağı kartı aştık bende dedim ona buna birşey alacağına sen dikkat et die suçlu yine ben oldum

Kuzeni hasta olabilir. Üç kere hamile kalan da onun karısı. Kıt kafalı kocanız bunun farkında mı acaba. Onun bebeğini karnında taşıyorsunuz. Ayrıca kuzen muzen ne bu samimiyet ya. Sonuçta elin kızı oluyor bi yerde. Neyse. Canım elinden gelen her şeyi yapmışsın. Ama iletişim probleminiz de var galiba. Sen kendini ifade edemeden araya giriyor. İstersen bi de yazmayı dene. Neler hissettiğini, onun kendisini anlamadığını, pahalı hediyeler istemediğini, mesela sabah kalktığında buzdolabının üstünde bi not görmenin onu mutlu edebileceğini, yolda gelirken kenardan bi çiçek koparmanın masrafsız olduğunu, beş liraya kupa almanın onu batırmayacağını, arada hiç beklenmedik anda mesaj yazmanın bedava olduğunu, derdinin ne kart ekstretesi, ne annesinin hırkası, ne kuzeninin hasta kuzeninin hem de (!) hediyesi olduğunu söyle. Sadece ilgi beklediğini, sevildiğini,düşünüldüğünü hissetmek istediğini söyle. Başkalarına yaptığın harcamayı karın olarak bende hak ediyorum de. Ben seni zor durumdayken bana ille de bunu al demeyecek kadar, seni gereksiz yere masraf yaptırarak zorlamayacak kadar çok seviyorum de. Birbirini gerçekten seven iki insan için mutluluğun çok ucuz olduğunu yaz ona. Hadi bi yürüyelim desen mesela yolda sohbet etsek gülsek bana bi dal çiçek koparsan bile çok mutlu olurum de. Bunları ona yaz canım. Ve sen yokken okumasını sağla. Çünkü konuşmaya kalksan ilk cümlende susturacak. Yanında okusan hemen itiraz edecek. Üzüldüm. Senin yaşadığın kırıklığı yaşadım binan. Umarım düzelir. Allah yardımcın olsun. Rabbim bebeğini sana bağışlasın

Amin canım sağ ol. E kadar dil doksem bana hemen senin enistelerin yapıyorum mu diyor ama yeri geldiğinde su arkadaşım in kocası bak ne güzel supriz yamis sende nerde diyorum ama ya Allah aşkına saçma sapan şeyler ne herek işine geldiği ablanin kocalarına ornek gosteriyorsun işine gelmeyince milletin kocasını ornek gosteriyorsum kiviriyor her konuda ne yaparsam yapayım yazsamda aynı canım daha artık benim için gözümde değeri olmayan biri ve bu kiriklikla kendisi kaybetti sevgili ona olan saygimi bitti benim için

Ama bak böyle deme. Tamam çok çabaladın üzüldün kırıldın ama böyle yaparsan evliliğinizi devam ettirtmezsin. Ne güzel bak bebeğin olacakmış. Yuvanı bozmaya kadar gider bu iş böyle dersen saygım sevgim bitti dersen. Allah korusun. Dua et ikiniz için. Kocan için dua et. Evinizin huzurlu olması için de evde bol bol ihlas oku. Eşin yine başkalarına hediye almaya kalkarsa ilgilenme. Kendisi beğensin kendisi saatlerce mağaza mağaza gezsin. Sende kartı kullandığında kızarsa şu ihtiyacım vardı aldım de. Senin gibi başkalarına yatırım yapıp durmuyorum de. Sen bana bakmakla yükümlüsün sen kuzenine hediye alacaksın diye ben neden ihtiyaçlarımdan fedakarlık yapacam de. Ya da sen de git kuzenine 100 liraya hırka al. Sonra da o kız hasta onunla karıştırma kendini de. Çok ciddiyim ya bunu bi yapsana. Çok sinirlendim gerçekten.

En iyi arkadaşıma ve çok sevdiğim onun gibi kuzenine bebekleri oldu inan 30 lirayı aşması birine hediye fiyatın duyunca bile gözleri çıktı aman birşey ser die bana geldimi fazla abartma Almanya gerek yok aslında dediğin gibi keşke hatirlatsaydim bunları sen alırken iyi de ben alırken mi zor oluyor kartla alışveriş yapamiyorum alsanda acelesi mi vardı ya açıkçası bana geldimi laf yapıyor kendisine geldimi yapmiyor dediğim zaman bana karisma ben kazanıyorum dio evkendigimden beri bu böyle insan artık sabredemiyor bi zaman sonra da biliyor yani tukeniyorum açıkçası böyle durumda sabrermekten sıkıldım hamileligimde bile böyle şeyler görmek istedim ve hamileligim sorunlu geçti 3 ayı ve bu süreçte morelimi duzeltmek için böyle küçük sürprizler yapmadı yani beklemezdim deil bekledim ama yok hep beni suçlu bukuyor

Bana evlendigimiz ilk sene aldı gül o da küçük iki gül dedim neden koca demet almadin iki gulmu die daha da almam dedi sonra ilk seneki yıl dönümünüzde 1 ay boyunca basijinetini yedim ne alaçan takmazsin felan die kafasını utuledim öyle likle bi hediye aldı onda da kupa bardak havlu seni seviyorum yazısı var küçük minyatür ayıcık bune dedim iyi güzel dedim burun kivirmisim die almam dio baha ne aslında sonra çıktı kokusu aslında doğum günü neymiş alistirmamis gerek surekli ister demiş ti bi sefer lafı açılmıştı öyle söyledi dedim alistirmamis için almıyor ve surekli neden almiyorsun onlara aliyorsun die heo bunları der gül aldım begenmedin hediye aldım bu mu dedin her seferinde dio kuzenim bi tişört e çok mutlu oldu o erkek olur benle onu karistirmamasi lazım ben bayanım sonuçta aynı cins değiliz zevkler aynı olmaz ama anlatamiyorsun küçük şeylerden mutlu olmuyorsun dio ya bu sene nasıl duysa ufak bir piknik yaptık onuda hadi gidelim die ısrar ettim dışardan aldık alacağımız çimene oturduk yeidk ictik uzandim sonra deniz kenarında dolandik kafede oturduk inan o kadar çok mutlu oldum ki sevdiğim şey olunca mutlu oluyorum ben sevdiğim şeylerin ne olduğunu söyledim ona ve bnlardan birini alabilir müzikli porselen bebek veya kar küresi çok severim böyle seylerle mutlu olacagimi söyledim ama ne diyeyim işte çabalamaya gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…