Eşiniz size yapmadığı sürprizi başkasına yapsa ve size deil başkalarına hediye alsa siz neyaparsını

hanife_ada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
56
4
36
34
Evkendigimden beri hiç böyle eşimden planlı bir sürpriz ve hediye görmedim benim yerimde siz olsanız ne yapardınız

Mesela bu sene erkek kuzenine 2 sefer tişört aldı birincisi Beşiktaş şampiyon olduğu için ikincisi doğum gününde sonra ki hediye ve sürpriz bencillik mi yapıyorum bu konuda bilmiyorum ama eşimin bu geçtiğimiz hafta kuzeni ameliyattan sonra komaya girdi ve ertesi günü düzeldi bu önümüzdeki hafta dogm günü var parti malzemeleri kalpli balonlar hediye felan almış bana birşey demedi ben telefonunu kurcalarken gordum bencillikmi yaptığım bilmiyorum moral olsun die yapsın ama hiç bana böyle şeyler yapması 3 senelik evliyim ve ilk doğum günü mü söylediğim ve istediğim için aldı yani planlı bi suoriz ol.adi su zamana kadar hatta bana ikinci doğum günümde pastayı sen al dedi ve su an hamileyim ve hanileligimde bana bir çiçek alıp gelmedi bir hediye de yok doğumda da alacağını sanmiyorum ve inan o kadar çok değersiz hissediyorum ki kendimi

Ne yaptım da bana böyle yapmıyor ve başkalarına böyle kosusturuyor zoruna çok gidiyor ve ben ona doğum günlerinde çok güzel sürprizler yaptım ilk doğum gününde yere kalpli iyi ki doğdun ömrüm ve oda da mumları yanan pastası hazırdı ikincisinde ikimizin resmi olan pasta yaptım ve sevdiği kuzenleri ve teyzesini cagirdim ve bi anda surpriz yaptık üçüncü doğum gününde pasta almadim kizdin bana almadı die ama suprizden de vaz gecmedim yerlere mumlar yaptım yine kalpli iyi ki doğdun yazısı ve kapıya ikimizin resmi vardı kalp içindeki mumların ortasına kutu vardı içinde her çeşit çikolata vardı üzerlerinde ayrı ayrı romantik sözler sonra içinde yine ayrı küçük bir kutu ona olan sevgili yazan kelimeler isterdim ki aynı çabayı oda yapsın ama hiç yapmıyor

Canım H hanife_ada sana bişey söyliyim. Bende 5 yıllık evliyim.6. Senemizin yarısındayız.. bu anladığım kadarıyla içten gelecek bişey benimkindede aynı huy var. Bak evlendiğimizin ilk senesinden beri ben eşimin her doğum gününü tam bir günümü ayırarak hazırlıklar yaparak güzel hediyeler ve sürprizlerle geçirmişimdir. Ama benim yaptığım %5 ini bile eşimden görememişimdir. Özellikle bu sene yaptığım doğum günüsü öyle bi güzel hazırladım ki bi ay sonrasına benim doğum günümdü heyecanla bekledim ne yapacak acaba diye istediğimde öyle çok çok büyük birşey değildi pahalı hediyeler istemiyodum ondan minik ufacık bişey beni düşündüğünü hatırlandığımı bilmek adına ama o ne yaptı hiçbirşey.. koca bi HİÇ.. üstüne ne yaptı o gece kayınvalidemleri yemeğe çağırdı kaynımlarla... neler var neler canım... bende o günden sonra bidaha hiç bi özel günümüzü kutlamamaya karar verdim. Evliliğin hiç bi tadıda kalmicak ozaman ama tek taraflıda olmuyo bu işler. Kendi kaybetti, kendisi bilir... bak aklıma geldi yine sinirlerim tavan yaptı :KK17::sopa::KK14::KK14::KK14:

V Veaskgittibizden beni anlıyorsun dur doğru içten gelecek ama bana yapmıyor o zaman neden başkalarına yapıyor ve inan ben iki düşük yaptım psikolojikmen coktum ikinci dusugum doğum gününe yakındı hiç morel olsun die hiç supriz ve bi yerlere götürmedi kadar zdigim konu bu ve bundan sonra ona hiçbirşey için çaba gostermeyecegim

V Veaskgittibizden beni anlıyorsun dur doğru içten gelecek ama bana yapmıyor o zaman neden başkalarına yapıyor ve inan ben iki düşük yaptım psikolojikmen coktum ikinci dusugum doğum gününe yakındı hiç morel olsun die hiç supriz ve bi yerlere götürmedi kadar zdigim konu bu ve bundan sonra ona hiçbirşey için çaba gostermeyecegim
Bende aynı şekilde canım bundan sonra hiç bi çaba göremicek benden boşverdim gitti bizimkide başkalarının doğum günü olmasada ailesinde akrabasında herkese karşı çok ince düşünür bana okadar ince davranmazken ama napalım işte
Öküz gelmişler öküz gidicekler

Hamileyim ve uzulup bebeğimi de üzmek istemiyorum dediğim zaman böyle şeylerle kıskançlık yapma dio yeni hatırlarım simdi bu sene bir kuzeninin doğum günunde toplandılar supriz yaptılar bir tek hediye alan enayi bizdik kimse hediye almamıştı kayinvalidemle doğum günüm aynı annesi alacak tabi ama bana almamasının bahanesi parası yokmuş halbuki iki gün sonra annesinin doğum günüydü ona gitti ve çok pahalı birşey aldi ve beni birrtek düşünen eltim di bana tek hediye alan oydu ve okadar çok sevindim ki dediğin Gibi hediyenin büyüklüğü önemli deil önemli olan düşünüp alman insan ozenmiyo deil etrafında görünce insan aynısını istiyor altı ustu ufak bi hediye bana da yapsa ya sürprizler biliyor neyi sevip sevmediğini hediyeyi alıp eve getirse supriz eve çiçek söylerse zor deil işte kırılıyor insan

Öküz deil canım anlayışsız lar aslında onlara enguzel hediyeleri biz veriyoruz mutlu biz ediyoruz afedersin ama yatk konusunda da biz hoşnut ediyoruz onları hediye verdikleri ve sürpriz yaptıkları deil inan ben yatak konusunda çok ozene bozene hazirlaniyorum miş kokular yani benim z kadın olarak onlara ozenyorsak bized e arada supriz yapıp hediye alsınlar inan su 3 senede ne yemek tatlı seviyor sa annesinden öğrendim ve ben yemek ve tatlı hamur işi yapmayı bilmeyen kadindim onun içi. Annesinin bildiği bütün yemekleri öğrendim inanmiyacaksin ama onun gibi yaptığımı söyler yediğinde ve ben çaba gosteriyorsam sende birşeyler yap benim için dimi biz kadınlar çok şey istemiyoruz zümrüt ler pırlantalar deil ufak hediye yani

Tabi canım. İstediğim bir çift güzel söz . Gerçekten bak ben doğum günümde bi mesaj bekledim ya akşama kadar. Diyorum ki he unuttu sansında sonradan yazıyım süpriz olsun ona diye düşünüyo heralde dedim... hep akşama kadar bi umut beklemiştim. Ailesi geldi dedimki ailesiyle birlikte bi süpriz yaptı heralde ama nerde... ben onun doğum gününde evden çıktıktan sonra mesajlarda whatsapta türlü türlü ordan bile süprizler yptım ona ama o onun birtanesi bile edecek bişey yapmadı bana.. dedim ya alıştım bundan sonrada göreceği en son bu olur. Ne güzel hamileymişsinde sıkma canını sende yapmazsın olur biter insan böyle günleri güzel geçirmek istiyo bişeyler bekliyo illakş anlıyorhm seni bende aynı senin gibiyim ama yapmayınca yapmıyolar. Seninkide ayrı bişeymiş annesine almaya para varda sanamı yokmuş

Sonra bana anneme aldım die lafını yapma sende birşey beğen al dedi birde annesi onu bunu beğenmez die magza magza dolandik benim için bunu zaten yapmaz

yaa arkadaşım hamileymişsin alıngansındır bence çok takılma üzme bebişini de.
Biz daha çıkmaya başladığımız da yaa ben annemim babamın doğum gününü bilmem valla hiç diyordu ben çok önemserim böyle şeyleri dedim. Sevgililer günü çıkmaya başladığımız gün falan değil sadece doğum günü dedim. Sevdiğim insanlar için hem çok özenirim, ama bana da özenilmesini isterim dedim . Onun doğum günü benden önce çok özenmiştim, çok eğlendik çok mutlu oldu. Ama amacın hediye değil düşünmek olduğunun da üstüne bastım. Adam nerden anladıysa hediye alıyor baya benim paraya kıyıp almayacağım ama hala çiçek yok odun yani :) Benim de tek istediğim ayda yılda bir bi çiçek al durduk yere ama yok :KK48:
Böyle adam napıcan incelik yapayım yok işte siz birlikte mutlu musunuz ona bak tatlım.
Annesi şimdi yeni evliyiz diye diyemiyorda mesela arardı yanımda atıyorum mavi de bi kazak beğenmiş alsana bana diye. Bana sen neden benden birşey istemiyorsun derdi bende kendim beğendiğimi alır çıkarım ki derdim öyle şeylerim yoktur. Çiçek al derdim yine bir umut ahahahaha

Sende gurur yapma hadi bi papatya al gelirken de. Söyleyince ne anlamı kalıyor deme yine de züğürt tesellisi mutlu oluyorsun bak tecrübeliyim :confused: Şaşırttı beni geçenlerde söylemeden. Yavaş yavaş olur belki seninki de ama bunu kafana takıp kafanda kurma, durduk yere üzülme

Sanırım ben olsam bu konunun kafamda netleşmesi için eşimle konuşurdum. Benim eşimde çok süpriz yapmaz. Özel günlerde hep haberli olur hediyelerim, gezmeler.. Ben çok takılmıyorum ama. Değer vermemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama anlattığınız gibi başka bir akrabasına arkadaşına ince düşüncelerle süpriz planları yaptığını bilsem, bende biraz kırılırdım. Benim için böyle bir şey hiç düşünmedi diye bir aklımdan geçirirdim.

Sonra da eşimle konuşurdum. Ama son derece sıradan, son derece herhangi bir şeymiş gibi bahsederdim bundan.
"Süpriz planlarını gördüm geçen gün, yakınlarının senin için ne kadar değerli olduğunu fark ettim. Tabi ki ne kadar eşin olsam da, onların yeri farklıdır. Bana hiç benden habersiz bu gibi bir süpriz yapmadın. Sanırım sebebi bu.. Onlar sana bu tür şeyler düşündürebiliyorsa çok şanslılar. Çünkü verdiğin değeri gösterir. İnşallah doğum günü güzel geçer."

Bunu söyledikten sonra üzgün yüzümle odadan çıkardım :) amaaa işin gerçeği tabi ki bu değil. Bu eşinin görmesini istediğimiz tarafı :) o öyle düşünsün yani, biz değil. :) eşin sana değer veriyor.. Ben buna inanıyorum :) ama bırak kıvransın :))

Sanırım ben olsam bu konunun kafamda netleşmesi için eşimle konuşurdum. Benim eşimde çok süpriz yapmaz. Özel günlerde hep haberli olur hediyelerim, gezmeler.. Ben çok takılmıyorum ama. Değer vermemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama anlattığınız gibi başka bir akrabasına arkadaşına ince düşüncelerle süpriz planları yaptığını bilsem, bende biraz kırılırdım. Benim için böyle bir şey hiç düşünmedi diye bir aklımdan geçirirdim.

Sonra da eşimle konuşurdum. Ama son derece sıradan, son derece herhangi bir şeymiş gibi bahsederdim bundan.
"Süpriz planlarını gördüm geçen gün, yakınlarının senin için ne kadar değerli olduğunu fark ettim. Tabi ki ne kadar eşin olsam da, onların yeri farklıdır. Bana hiç benden habersiz bu gibi bir süpriz yapmadın. Sanırım sebebi bu.. Onlar sana bu tür şeyler düşündürebiliyorsa çok şanslılar. Çünkü verdiğin değeri gösterir. İnşallah doğum günü güzel geçer."

Bunu söyledikten sonra üzgün yüzümle odadan çıkardım :) amaaa işin gerçeği tabi ki bu değil. Bu eşinin görmesini istediğimiz tarafı :) o öyle düşünsün yani, biz değil. :) eşin sana değer veriyor.. Ben buna inanıyorum :) ama bırak kıvransın :))
Dedim canım sana bu şekilde hiç supriz yapmıyorlar inan hiçbirinin aklına bile gelmiyor ben dedim geçen sene de öyle hazırladılar hiçbiri bu seneki doğum gününde birşey almadı gelip supriz yapmadı ve hatırlayıp çırpınan benim söylediğimde kıskanç ve bencil oluyorum o onun kuzeni ben ondan pahalı birşey istemiyorum ki sadece isteğim dediğin gibi habersiz birşeyler alıp gelmesi ama işte değer vermezse kendisi kaybeder

yaa arkadaşım hamileymişsin alıngansındır bence çok takılma üzme bebişini de.
Biz daha çıkmaya başladığımız da yaa ben annemim babamın doğum gününü bilmem valla hiç diyordu ben çok önemserim böyle şeyleri dedim. Sevgililer günü çıkmaya başladığımız gün falan değil sadece doğum günü dedim. Sevdiğim insanlar için hem çok özenirim, ama bana da özenilmesini isterim dedim . Onun doğum günü benden önce çok özenmiştim, çok eğlendik çok mutlu oldu. Ama amacın hediye değil düşünmek olduğunun da üstüne bastım. Adam nerden anladıysa hediye alıyor baya benim paraya kıyıp almayacağım ama hala çiçek yok odun yani :) Benim de tek istediğim ayda yılda bir bi çiçek al durduk yere ama yok :KK48:
Böyle adam napıcan incelik yapayım yok işte siz birlikte mutlu musunuz ona bak tatlım.
Annesi şimdi yeni evliyiz diye diyemiyorda mesela arardı yanımda atıyorum mavi de bi kazak beğenmiş alsana bana diye. Bana sen neden benden birşey istemiyorsun derdi bende kendim beğendiğimi alır çıkarım ki derdim öyle şeylerim yoktur. Çiçek al derdim yine bir umut ahahahaha

Sende gurur yapma hadi bi papatya al gelirken de. Söyleyince ne anlamı kalıyor deme yine de züğürt tesellisi mutlu oluyorsun bak tecrübeliyim :confused: Şaşırttı beni geçenlerde söylemeden. Yavaş yavaş olur belki seninki de ama bunu kafana takıp kafanda kurma, durduk yere üzülme
Ahh canım pekte mutlu sayilmam eşim benim dediğim pek giden insan deil annesi ne derse ona gidiyor ve bu doğum gününü o söyledi ona planlattiranda o ve inan ben geçen sene kurtaj oldum ikinci bebeğime eşim mutlu etmek için bi çaba göremedi bana bi yerlere goturmedi bana geldi mi akıl yok ve o zamanlar bana dediği hep şu oldu para yok sıkışıgm yani adam bende para bulamiyor parasız amaa başkalarında bu parasizligi kayboluyor

Canım üzülme lütfen aynısı benim eşimde de var ne bir çiçek getirir ne sürpriz yapar içinden gelmiyor yapacak bişey yok zorlasam anlamı olmayacak içinden gelmeden yapması beni hiç mutlu etmez. Ben ona yapıyorum sürpriz hatta doğum gününde çiçek bile almışlığım var. Fakat o herkese karşı böyledir bir tek bana değil. Yapısı böyle annesinin doğum tarihini bile bilmez kolundan tutar hadi anneme hediye almaya gidiyoruz derim. Bu durumu yaşamadım ama başkasına yapsa bende kırılırdım sanırım.. Bence bir gün ondan beklediğin bir sürprizi ona yap hatta çiçek al yemek masası hazırla ve birde hediye al ve onu şaşırt belki işe yarar. Bebişini de üzme.

Tamam sende bundan sonra unut doğum gününü
Unuttun derse de kutlamıyoruz sanıyordum dersin.
Hediye falan alma artık kendine al tatlım bebişine al.

Back
X