- 11 Mayıs 2016
- 56
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi hanife_ada
Evkendigimden beri hiç böyle eşimden planlı bir sürpriz ve hediye görmedim benim yerimde siz olsanız ne yapardınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı şekilde canım bundan sonra hiç bi çaba göremicek benden boşverdim gitti bizimkide başkalarının doğum günü olmasada ailesinde akrabasında herkese karşı çok ince düşünür bana okadar ince davranmazken ama napalım işteV Veaskgittibizden beni anlıyorsun dur doğru içten gelecek ama bana yapmıyor o zaman neden başkalarına yapıyor ve inan ben iki düşük yaptım psikolojikmen coktum ikinci dusugum doğum gününe yakındı hiç morel olsun die hiç supriz ve bi yerlere götürmedi kadar zdigim konu bu ve bundan sonra ona hiçbirşey için çaba gostermeyecegim
Dedim canım sana bu şekilde hiç supriz yapmıyorlar inan hiçbirinin aklına bile gelmiyor ben dedim geçen sene de öyle hazırladılar hiçbiri bu seneki doğum gününde birşey almadı gelip supriz yapmadı ve hatırlayıp çırpınan benim söylediğimde kıskanç ve bencil oluyorum o onun kuzeni ben ondan pahalı birşey istemiyorum ki sadece isteğim dediğin gibi habersiz birşeyler alıp gelmesi ama işte değer vermezse kendisi kaybederSanırım ben olsam bu konunun kafamda netleşmesi için eşimle konuşurdum. Benim eşimde çok süpriz yapmaz. Özel günlerde hep haberli olur hediyelerim, gezmeler.. Ben çok takılmıyorum ama. Değer vermemekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama anlattığınız gibi başka bir akrabasına arkadaşına ince düşüncelerle süpriz planları yaptığını bilsem, bende biraz kırılırdım. Benim için böyle bir şey hiç düşünmedi diye bir aklımdan geçirirdim.
Sonra da eşimle konuşurdum. Ama son derece sıradan, son derece herhangi bir şeymiş gibi bahsederdim bundan.
"Süpriz planlarını gördüm geçen gün, yakınlarının senin için ne kadar değerli olduğunu fark ettim. Tabi ki ne kadar eşin olsam da, onların yeri farklıdır. Bana hiç benden habersiz bu gibi bir süpriz yapmadın. Sanırım sebebi bu.. Onlar sana bu tür şeyler düşündürebiliyorsa çok şanslılar. Çünkü verdiğin değeri gösterir. İnşallah doğum günü güzel geçer."
Bunu söyledikten sonra üzgün yüzümle odadan çıkardım :) amaaa işin gerçeği tabi ki bu değil. Bu eşinin görmesini istediğimiz tarafı :) o öyle düşünsün yani, biz değil. :) eşin sana değer veriyor.. Ben buna inanıyorum :) ama bırak kıvransın :))
Ahh canım pekte mutlu sayilmam eşim benim dediğim pek giden insan deil annesi ne derse ona gidiyor ve bu doğum gününü o söyledi ona planlattiranda o ve inan ben geçen sene kurtaj oldum ikinci bebeğime eşim mutlu etmek için bi çaba göremedi bana bi yerlere goturmedi bana geldi mi akıl yok ve o zamanlar bana dediği hep şu oldu para yok sıkışıgm yani adam bende para bulamiyor parasız amaa başkalarında bu parasizligi kayboluyoryaa arkadaşım hamileymişsin alıngansındır bence çok takılma üzme bebişini de.
Biz daha çıkmaya başladığımız da yaa ben annemim babamın doğum gününü bilmem valla hiç diyordu ben çok önemserim böyle şeyleri dedim. Sevgililer günü çıkmaya başladığımız gün falan değil sadece doğum günü dedim. Sevdiğim insanlar için hem çok özenirim, ama bana da özenilmesini isterim dedim . Onun doğum günü benden önce çok özenmiştim, çok eğlendik çok mutlu oldu. Ama amacın hediye değil düşünmek olduğunun da üstüne bastım. Adam nerden anladıysa hediye alıyor baya benim paraya kıyıp almayacağım ama hala çiçek yok odun yani :) Benim de tek istediğim ayda yılda bir bi çiçek al durduk yere ama yok
Böyle adam napıcan incelik yapayım yok işte siz birlikte mutlu musunuz ona bak tatlım.
Annesi şimdi yeni evliyiz diye diyemiyorda mesela arardı yanımda atıyorum mavi de bi kazak beğenmiş alsana bana diye. Bana sen neden benden birşey istemiyorsun derdi bende kendim beğendiğimi alır çıkarım ki derdim öyle şeylerim yoktur. Çiçek al derdim yine bir umut ahahahaha
Sende gurur yapma hadi bi papatya al gelirken de. Söyleyince ne anlamı kalıyor deme yine de züğürt tesellisi mutlu oluyorsun bak tecrübeliyimŞaşırttı beni geçenlerde söylemeden. Yavaş yavaş olur belki seninki de ama bunu kafana takıp kafanda kurma, durduk yere üzülme
Söyledim hayatım ama değişen birşey yok anlayışsız ve bencil oluyorum dediğimde baskasina yapıyordu. Da bana yapmak mı zor supriz diyorum yok yani adam aynı ha duvara anlatmissin ha benimkineSöyledin mi bunu hiç?