Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde hatta bi sefer annesinin yüzünden dayak bile yedim hatta basit bi sebepten dolayı
Umarım böyle bir şey yaşamam daha önce maruz kalmadım ama olurda yaşarsam ertesi günü kapıya koyarım onu açarım boşanma davasını görür anyayı konyayıEşinizin ailesi belki evladını sizi paylaşmak istemediğinden , belki sizi kendi yerine koyarak kıskandığından, belki hayalinizdeki gelin olmadığınızdan size istemediğiniz şekilde davranmak isteyebilir. Bence tüm bu hareketlerden kendinizi korumanın en kolay fakat sizin elinizde olmayan yolu eşinizin sizi korumasıdır. Siz bunlara maruz kalıyor musunuz ve karşılığında eşiniz sizi koruyor mu.
Eşiniz ailesine bu kelimeleri sarf ediyorsa ne durumdadır siz düşünün. Benim eşim artık bana şu kelimeleri söyliyecek hale geldi "BEN OLMASAYDIM DAHA NELER YAPARLARDI"
Eşinizin ailesi belki evladını sizi paylaşmak istemediğinden , belki sizi kendi yerine koyarak kıskandığından, belki hayalinizdeki gelin olmadığınızdan size istemediğiniz şekilde davranmak isteyebilir. Bence tüm bu hareketlerden kendinizi korumanın en kolay fakat sizin elinizde olmayan yolu eşinizin sizi korumasıdır. Siz bunlara maruz kalıyor musunuz ve karşılığında eşiniz sizi koruyor mu.
Eşiniz ailesine bu kelimeleri sarf ediyorsa ne durumdadır siz düşünün. Benim eşim artık bana şu kelimeleri söyliyecek hale geldi "BEN OLMASAYDIM DAHA NELER YAPARLARDI"
SİZ KİMİN HAYALİNDEKİ GELİNSİNİZ Kİ BENDEN NE BEKLİYORSUNUZ DEYİVERİRİM ŞAKIIIIIRTTT OY AMANkorusa iyi olur kötükedihüso -tatlicadiarzu-
ben kendi kendimi korurum ayol delikafadulden
kaynanam bana "hayalimdeki gelin değilsin" dese ben de ona "sen de benim hayalimdeki kaynana değilsin şakkıdı" derim
laf biter mi bende
nasıl yani ya bu konu böylece kapandımı bu kaldırılabilicek bir konu değilki ve eşiniz nasıl böyle bir konuda annesini haklı bulur ki madem haklı buluyor bu sizin kendisini aldattığını düşünmesi demek hala neden sizle beraber Allah yardımcınız olsunKaynanam bir gün eşimle tartışmamızın üstüne geldi. Bir hafta sonra eşimin yanında bana "oğlumla çok tartışıyorsun, senin hayatında başka biri var" dedi. Ben "hössst bu nerden çıktı bir şey mi gördün, bir şey mi duydun" dedim. O da "yok ben insan sarrafıyım anlarım" dedi. Başladı kendi kafasından kurduğu hikayeyi anlatmaya. Eşime baktım tepki yok. Çıktım gittim. Akşam gelince adama dedim "Ne biçim kocasın, namus meselesi bu, nasıl susarsın?". Bana "Sen halüsünasyon görmüşsündür yok öyle bir şey" dedi. Ben de blöf çekip "cebime kaydetmiştim dur dinletim diyince", hemen atlayıp "kendine göre vardır bir sebebi, annem hep eninde sonunda haklı çıkar" dedi. Yani böyle bir konuda bile adam olup da karısını savunamadığı gibi bir de annesini haklı çıkarmaya çalıştı.
benim eşimde herşeye susuyor. Ne derlerse desinşer. Hiç cevap vermiyor. Bana 2 defa iftira attılar. onlarda bile sustu. Hala susuyor. ne yapacağım bilmiyorum.Benim eşim susar sadece ama ben kendimi korurum, baktım ki susunca tepeme çıkıyorlar bende onlar bana her laf soktuğunda aynen iade ederim başka bir lafın içinde delikafadulden
Eşime anlatırım şöyle böyle dedi annen filan diye oda bana sende cevabını verseydin ne diyim yani derBu hiç değişmez. Olay yanındada yaşansa susar sadece.
Yani beni koruyormu, yoksa korumuyormu, yoksa koruyorda bana belli edemiyormu onu henüz çözemedim CADIARZU