Eşiniz sizi ailesine karşı korur mu ?

ilk zamanlar,eşim beni çok savunurdu,annesiyle ciddi cidd tartıştı.annesi beni savundu diye kerı kılıklımı demedi baktım eşşimle işler daha kötü oluyo,ben devreye girdim.kenidimi savunmaya başladım hiç birşyeime karıştırmamaya başladım. baktım kadın hadidini fazlasıyla aştı.şimdi eşime soruyorum niye beni savunmuyosun diye eşimde,bana fırsat vermiyosunki gerekeni yappıyosun sus bi bakalım yapmıcammı eşim istiyoki sen sus, dikkat et. sende hata bulamasın.bende gerekeni yapıyım. annes, beni eşime kötülediginde bazende susuyo eşim. ne yapsın annesi atamazya kötüde olsa annesini dinliyo. niye yaptın diyorum.napıyım annem susutursam kırılır ben neyin ne oldugunu biliyorum diyo.
düşündüm banane annesi o konuşsun ben artık yüz göz olmak istemiyorum mesafeliyim ohhhhh çok şüükür rahatım.
ama aslada onlar hakkında iyi kötü konuşturmaz. hizce eşim dogrumu yapıyo???

eger ben kendimi korumak adına kızgınlık ile saygı sınırlarını asmadıysam herdaim korur. o yuzden şimdide ilerideki cıkabilecek sorunlarda da ben sakinliğimi korumaya devam edicem

arkadasim senin esin iyimiss en azından firsat ver ben senin yerine gerektiginde cvp veririm diyormuss.benim esim beni cook severr ama hayattaaa ailesini geri plana atmaazz.ne derlersee dogru mutlakaa iyi amacli bisiler olsun diyedirr.merak etmislerdir nolmuss yanii oyle oolduysaa tarzıı surekli cvp alirim. oyuzdeen firsaat versemdee booss vermeyip kendimi savunsamdaa.ha kendimi savununcada cvp verdin saygisizlik ettin oluyor busefer benim huzurum kaciyo..
bu erkekleri almadan evveel iyice bakacaan cok anaciiiysaa tez eldeen donus yapacaan..

hep korudu sağolsun,hep yanımda oldu:asigim:
hakkımı kimsede bırakmadı,
ama ailesinide atmaz kocişim onlarıda tutar bana karşı,
ama ben bilirim ki hep benim haklı olduumu düşünür:asigim:

Aranızdaki mesafeyi büyük bir ustalıkla korumayı başardığınızda bunlara fırsat kalmıyor

inanın.Bu zaman ve sabır gerektiriyor belki ama en kesin çözüm.

içerik nedeniyle "ilişkiler, duygular, hayatın içinden " bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Genelde arada kalıyor esım.Aıle apartmanının en ust katı bıze verıldı orda evımız doselı ve esımın annesı babası da aynı apartmanda ıkıncı katta.Aılesının durumu malı yonden kotulesınce en azından onlar emeklı olana kadar yanlarında kalmaya karar verdık.Yalnız ben hala alısamadım bu eve sankı gırelı bı hafta olmus gıbı gelıyor.Cevırmenlık yaptıgım zamanlar bılgısayar basından kalkamıyorum ama asagı ındıgımızden berı bu degıstı.gece yarısına kadar kalkmazsızın calısmam sebp oluyor bazı durumlar.Salı gunu vermem gereken bır ıs vardı gecen gun.Sabah kahvaltıdan sonra baslarım dedım cumartesı gunu kendımce.Bı kalktım ev darmadagınık,kaynanam halıları kaldırmıs temızlık yapılcakmıs.Isın coksa sen yapma kızım dedı ama o ıs yaparken ben nasıl kenara gecıp bılgısayare basında oturabılırımkı :( ben de yardım ettım,halı sıldım camları sıldım toz aldım vs.aksama dogru dortte ısımız bıttı,o aksam gece 2de yattım,sabah kalktık kahvaltı ettık ısıme koyuldum esım bı kac dk sonra geldı,"Hasta kadın orda bulasık yıkıyor sen oturuyorsun burda" demezmı :((((( hastalık dedıgı de dunden yapılan ısten dolayı vucut agrısı :( Benım ısımı bıtırıp bıtırememem onemlı degıl yanı,ben nasıl olsa sabahlarım yaparım ısımı :(((

Eşimin ailesi ile önemli bi sorunumuz olmadığı için hiç koruması gerekmedi.Evin en küçüğü ama ailesinden fazla ilgi görmemiş kendi başına büyümüş çok küçük yaşlarda çalışmaya başlamış(kendi isteğiyle)yani ilişkileri zayıf evlerimiz yakın olmasına rağmen 2 ayda bir anca gideriz bir saat kadar oturur geliriz eeee bu sürede de ne olabilir ki zaten ama öyle karışan insanlar değillerdir,tek dedikleri gelmiyorsunuz eşimde geldik ya işte der

asla ailesine karşı beni korumz ben hep haksızımdır zaten kötü gelinim yaa o bakımdan :(((((((((

valla ilk seneler hep beni koruyordu herşeyimi ona anlatabiliyordum hatta kaynanam yüzünde evi terk ettiğimde kocamda benimle beraber babamlarda 3 ay yaşadı sonra kendimize yeni ev açtık kaynanamlada eşim için barıştım çünkü ben barışmayınca oda annesiyle görüşmüyordu şimdi kaynanam yılın 6-7 ayı bende kalıyor ama artık kocam eskisi kadar korumuyor ne zaman konuyu açsam hep beni geçiştiriyor kaynanamıda korumuyor ama artık günah almak istemiyorum diyor belki oda kendine göre haklıdır ama öyle oluncada benim sorunlarım çoğalıyor acayip sitresli acayip sinirli ve dertli biri olmaya başladım eğer kocama aşık olmasıydım onunda bana olan aşkını görmeseydim 1 dakika bile bu evde bu kadınla kalmazdım o kadar bunaldım ve çooook yoruldum artık

korur beni.annesinin bazen boş davrandığının farkında.
hep der sen haklısın diye.
inanın ondan başka kimsem yok.

BENİM KOCİŞİMDE KORUR KORUMAZSA EVE GIDINCE BASINA GELECEKLERI BILIR ZATEN kaydirigubbakcemile3 AMA BENIM AILESIYLE BISORUNUM YOK COOK SÜKÜR :Saruboceq:
AMA YINEDE KAYNANA KAYNANADIR yerimseniben lülülülülülü

beni de korur hatta koruduğu için ailesi benim hakkımda ona bişicik diyemezler
bana gelir söylerler ben sessiz kalan taraf olduğum için

haklıysam korur
haksızsam da tatlı diille ikaz eder anlatır

benim eşim iki tarafıda idare etmeye çalışır duruma ve konuya göre değişiyor.Gönül isterki hep korusun benim arkamda olsun ama her zaman olmuyor:1no2:

ne yazıkki Daha yenı nişanlı olmamıza rağmen korumuyor korumayı bırak bana haklısın diyip ailesinin istediği gibi davranıyor...

benim işim çok zor...

annesinin ne kadar huysuz bi kadın olduğunun farkında ...o yüzden beni onunla her konuda muhatap etmemeye çalışır..herzaman korur..zaten ailesinde annesinden başka kimsede sorun yaratma potansiyeli yok...

çok şükür beni korumak durumunda kalmadı hiçbizaman...
zaten ailesi beni herşeyden korur...ama bir gün öyle bişey olursa; eşim ortamda değilse zaten ruhu duymadan ben kendimi korumuş olurum, kendimi ezdirengillerden değilim...eğer o ortamdaysa da sesini çıkarmasını beklemem...empati kurarım...ben olsam aileme onun yanında cevap verir onu korurmuydum...hayır...ozaman ondan da öyle bişey beklemem...
he konuyu kapatır mıyım...asla...herşeyin yeri zamanı vardır...içimde kalmaz benim...

Back
X