• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

aşkım oyuncak gelmiş bime onu al.
ekmek,salça,pirinç,balık,marul,çay al vs vs vs .
ya o arar ya ben.
gece gündüz ne konuşabiliriz ki zaten.
sevgisizlikle alakası yok. bazı şeyler aşılmıştır artık.

babam vefat etti genç yaşta aralık ayında.annemi bezdirirdi.hem normal hem görüntülü arardı sürekli.hatta herkes gıpta ederdi. bizi de arardı her Allah ın günü. demekki doyamayacakmış anneme ,bize.

Seni çok iyi anlıyorum ben de bazen arıza çıkarırım eskiden olan şeyler değişip yada azaldığında, ama bende de bişeyler değişir gibi olduğunda da o arıza çıkarır, kavga değil de ufak atışmalar falan, elimizden geldiğince sevgili olduğumuz zamanları taze tutmaya çalışıyoruz bence başarıyoruz, mesajlaşma hep vardır aramızda, aramalar da işinden dolayı 4-5 falan, ben bazen eskiden görüntülü komuşuyoduk falan diye şaf sokarım o da evliyizya artık diyo eheheh haklı:KK45:

Evli degilim ama iliskim var isinin yogunlugundan aramayi gectim toplasam 10 cumle bile yazamiyor bazen, müsait oldukça aramaya çalışır, yazar. Çarşı izni gününde de ben telefona gömülsün istemediğim için kendim derim telefonu bırak, hava al biraz bir kahve iç diye. Ama beni sevdiğini biliyorum bende seviyorum. Bence sevgi aramakla, mesajlasmakla ölçülecek şey değil. :KK54:

bilmem hiç saymadım. sevgiliykende hiç takılmazdım aramasına ya da aramamasına. bir şey konuşulması gerekiyorsa araşıyoruz. onun dışında gün içinde ara ara mesajlaşırız ya da dm atarız birbirimize. Aaaa yolda eğer tekse ve yürüyorsa da arar gideceği yere yürürken yolda sıkılmamak için :D

Konuşmamız gereken bir durum olmadığı sürece ya da hasta değilsek konuşmuyoruz.
Sorun etmiyorum açıkçası

Hiç araşmayız, işimizde gücümüzdeyiz gün içinde. Sadece arada ufak tefek yazışırız. Aradığımız zamanlarda muhakkak ekstra bir durumdur ve yazamayacak kadar uzun bir şey söyleyeceğizdir.

Arada yazışırız. İşleri yoğun olduğu dönem günde bir kere görüşürüz, mesela bu ara yoğun. Hakediş, kabullerle uğraşıyor; bugün hiç araşmadık🙄

Back
X