• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sizi gün için de kaç defa arıyor??

Müsait ise Gün içerisinde sürekli mesajlaşırız. 2-3 kere telefonda konuşuruz. Yoğunsa eve gelmeden dışardan istediğin bir şey var mı diye arar.

Sevgisinden emin olduğum için eşimin beni kaç kere aradığınin önemi yok. Yoğun çalışıyoruz zaten ve akşama konusacak birşeyler kalsın. Tüm gün konuşup akşam ne konuşacağız. Gerektiğinde ararız , zırt pırt aramak ta, aranmak ta istemem. Arada icimizden gelir whatsaptan iki güzel cümle yazarız ama laf olsun diye değil ve çok sık değil, içimizden gelir bazen yazarız. Ama dediğim gibi sevgisi, bağlılığından şüphem olmadığı için takılmam ,teferruat bunlar. Bazı insanlar telde konuşmayı sever mesela, kesinlikle her ilişkinin dinamiği farklı. Çok arayan çok sever, veya aramayan sevmez gibi bir yargıya varılamaz.

Ölüm kalım olmadığı sürece beni kimse arasın istemiyorum. Ben konuşmayı telefonda pek sevmiyorum ama mesajlaşmak benim işim. Eşim de günde iki üç kere arar. Ne yapıyorsun çocuklar nerede konuşma bitti 😃

Back
X